Petice proti juvenilní justici

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12921
10.6.14 15:39

@geilens jaká loby a k čemu by to bylo dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
10.6.14 16:37

To sem se tady snažila zjistit na 20ti stránkách - marně, ale prej je za vším ta lobby (nejspíš nějaká homosexuální sekta :think: ) zkus přečíst diskuzi, třeba budeš chytřejší :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
10.6.14 16:49

@geilens Já vim, že se řešila velká kauza, kde ve velké britanii odebírají děti a evropská unie by to rada zavedla u nás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
10.6.14 17:46

Opakuju, že pěstounů je nedostatek už pro ty děti, co v péči státu jsou :nevim: Proč by někdo odebíral další? To je debata na úrovni „židé tráví studně“. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
10.6.14 20:16

@Bábrdl Ono se tvrdí, že ve velké britanii se to děje. Moje podezření je, že se tim snaží čechy odradit od emigrace tam. V zahraničí je pravda, že ochrana dětí je daleko větší urovni než v čr. A pravda je, že pokud jako cizinec, který zastavá trochu jiný styl vychovy než je běžné v té zemi tak ma pak člověk velký problem. A jako cizinec, neví jak se muže branit. V mé třeba situaci víme, že by jsme byli v lepší pozici a i znali víc kdyby jsme měli pravníka na toho, ale nemáme. Zase to má svá pozitiva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75tomas.novotny
11.6.14 08:09

Ve Velke Britanii se nic takoveho nedeje. Pouze jejich „socialka“ zprisnila kontroly, dozor a reseni problemu po nekolika zavaznych problemech za poslednich 10 let kdy doslo k umrti deti v problemovych rodinach. Nechalo se tomu zabranit lepsim pristupem ze strany socialky, ale vzhledem k tomu, ze jedna socialni pracovnice mela nastarosti desitky rodin neni se cemu divit.

• Citovat
  • Upravit
18304
11.6.14 12:34
@75tomas.novotny píše:
Ve Velke Britanii se nic takoveho nedeje. Pouze jejich „socialka“ zprisnila kontroly, dozor a reseni problemu po nekolika zavaznych problemech za poslednich 10 let kdy doslo k umrti deti v problemovych rodinach. Nechalo se tomu zabranit lepsim pristupem ze strany socialky, ale vzhledem k tomu, ze jedna socialni pracovnice mela nastarosti desitky rodin neni se cemu divit.

Takže všechna ta videa na netu jsou kec, vč. dokumentu na ČT 1 v Reportérech a také zde na to narazila i paní ministryně Tominová (odpověď na písemnou interpelaci, konec str. 3 a zač. str 4 http://www.psp.cz/…xt/tiskt.sqw?… ?
Co máš konkrétně na mysli tou „přísností“?
Ty žiješ v UK?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
11.6.14 12:57

@Evulina Je to překroucená pravda děti se v cizině odebírají častěji než jsme zvyklý, ale neni pravda, že bezduvodně. Nám to je takhle podaný, ale neni to pravda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75tomas.novotny
11.6.14 13:49
@Evulina píše:
Takže všechna ta videa na netu jsou kec, vč. dokumentu na ČT 1 v Reportérech a také zde na to narazila i paní ministryně Tominová (odpověď na písemnou interpelaci, konec str. 3 a zač. str 4 http://www.psp.cz/…xt/tiskt.sqw?… ?
Co máš konkrétně na mysli tou „přísností“?
Ty žiješ v UK?

Ja jsem z UK, a je to prekroucene

• Citovat
  • Upravit
18304
11.6.14 14:56
@annaei píše:
@Evulina Je to překroucená pravda děti se v cizině odebírají častěji než jsme zvyklý, ale neni pravda, že bezduvodně. Nám to je takhle podaný, ale neni to pravda

Mě by zajímaly ty důvody.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
11.6.14 14:57

@Evulina Tal třeb mě skoro dítě sebrali a důvod byl moje psychické problémy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
11.6.14 15:04
@annaei píše:

A to jako sociálka kontroluje každou rodinu, jestli náhodou nepotřebuje „pomoc“???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
11.6.14 15:06
@annaei píše:

No tak to by tady sebrali děti asi půlce republiky. Kolik ženských si stěžuje na deprese a berou na to léky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
11.6.14 17:19

@Evulina Ne,ale třeba u mě to takhle skončilo, protože mě v porodnici vytipovali jako někoho, kdo muže mít problémy. Tak k nám domu někdo chodil, kdo nám pomáhal. Pak nás teda musel udat socialce. A ted mame už rok a pul dohled socialky nad náma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
11.6.14 17:22

@Evulina No právě na jednu stranu třeba mam pocit, že je to u nás přehnaný. Zase člověk si zpětně uvědomí, že něco na tom je.
Tady se běžně dávají děti do nahradní peče pokud se rodiče doma hádají nebo pokud praští dítě. Samozřejmě se snaží, aby se rodina změnila a dítě mohllo zustat nebo být co nejrychleji vráceno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí