Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
A co si myslis o tom, ze papez Frantisek rekl ze je nemuzete soudit?
@maryja píše:
Moja ja myslim, ze to je dosledok toho, ze niekto odmietne Boha… jako homosexualita a vsetko ostatne… kazdy ma niečo, snad nie každý všetko.
A Martin C. Putna? Ten je verici a presto je gay… kde se stala chyba?
A co knezi kteri zneuzivali chlapce? Kde se stala chyba? Chces mi rict, ze ti knezi odmitli boha?
@maryja Krasny. To tvoje bozi slovo ale nema s bohem nic spolecneho. Sespsala to banda papalasu x let po kristove smrti… ale tohle neni diskuze o vire a cirkvi takze bych to ukoncila pokud nemas nic k JJ
@maryja píše:
To čítam vo výkladovom slovniku, že vrozena nie je, nie su k tomu ziadne vedecké dokazy… a je dosledok hriechu človeka.
http://cs.wikipedia.org/…omosexualitaPříspěvek upraven 31.05.14 v 20:37
Tam se to píše ale trochu jinak, cituji:
Neexistuje žádný přesvědčivý důkaz na podporu tvrzení, že rané dětské zkušenosti, výchova, sexuální zneužití nebo jiné závažné životní události ovlivňují sexuální orientaci,[4] neexistuje rovněž žádný přesvědčivý vědecký důkaz vrozenosti a neurobiologické podstaty homosexuality.
Takže v tom případě by jsme neměli pravdu ani jedna
. Ale takto vytržené z kontextu to nemá žádnou váhu, chce to přečíst celé a chápat v souvislostech, což mi jednoznačně ukazuje, že homosexualita jako taková se nedá naučit…jsou ovšem jedinci, kteří jsou heterosexuálové a provozují homosexuální praktiky, ale to nejsou homosexuálové jako takoví.
@maryja
dočetla jsem pár tvých příspěvlůa nesdtačím zírat
![]()
Mám chuť se zeptat, jestli by nebylo podle tebe vhodné zakázat mít děti všem, kteří nevěří v Boha???
@subsomi ona se ted presunula do diskuze „je homosexualita nemoc“ koukni tam, dokonce se rozmnozila a jsou tam dve takovy
@maryja Znám dva kluky jeden z nich je adoptovaný. Jejich tatínek v určitym věku došel k názoru, že je na chlapi a nastěhoval se k muži a tedka ty kluci vyrustají s 2 chlapi. Všichni tohl vědi a ty kluci to berou bezproblému
„To dieta mozu mat radi, ale ziadny vzor klasickej lásky, ktorá je Bohom daná, ktorá je správna.“
Pokud vím, tak rozvodovost u nás je kolem 50%. A problémových manželství je mnohem víc. Takže většina rodin stejně dítěti vzor správné lásky moc neposkytuje…
@Nelisa píše:
Asi jsem tě pochopila jinak, než jsi to myslela. Tvůj příspěvek mi přišel jako argument pro to, že se budou více odebírat děti z rodin.
a proč by se měly děti odebírat z rodin? jedna paní povídala?
@mojmira píše:
a proč by se měly děti odebírat z rodin? jedna paní povídala?
No já si to právě nemyslím. ![]()