Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Tak to jo. ![]()
Vidíš, jak jsi chytrá a šikovná holka, máš v životě tolik možností a šancí potkat někoho, kdo tě bude mít rád a vážit si tě, proto jaká jsi a co jsi dokázala. Maminka by na tebe byla určitě moc pyšná, že má takovou dcerku. ![]()
@Lorre píše: Více
A proč myslíš, že ne?
Já si to teda nemyslím… ![]()
@Černá Madonna ono, kolikrát jsem doma dostala najevo, že nejsem k ničemu.
To je dobře, horší kdybys byla k nicemu ![]()
Tak to je smutný. Ani teď nevím, co ti na to mám říct. ![]()
Víš…někdy prostě rodiče nejsou vždy spokojeni s tím, jak si vede jejich dítě a mají tendence stále zvyšovat své požadavky na něj a i přes veškeré úsilí, je to pro ně pořád málo. Nikdy s ničím nebudou úplně spokojeni… ![]()
Ale, teď už opravdu píšu o těch extrémech.
@Černá Madonna já vím, proto říkám, že asi mám nízké sebevědomí, ale životní lekci jsem dostala tedy pořádnou.
Ach jo.
Škoda, že nejsi nablízku. Hned bych tě objala. Asi opravdu potřebuješ takové to, ženské pochopení a náruč. Je mi jasné, že jsi to neměla doma bez maminky jednoduché a chybí ti…
@Černá Madonna moje mamka zemřela, když mi byl jeden rok, měla rakovinu bohužel.
Tak to je mi opravdu moc líto. ![]()
A ty jsi celou tu dobu vyrůstala jen sama s tatínkem? Nemáš třeba lásku a oporu třeba v babičce nebo tetě? ![]()
@Černá Madonna ano, jen s otcem, táta se se mnou nikdy nebavil o klucích ani tak prostě o těch ženských věcech a prostě ta výchova byla prostě jiná i já prostě když se řekne třeba líčení, kosmetika, nehty a tak, mně to opravdu prostě nic neříká, jsem prostě vychovaná jinak, baví mě jízda na koních, střílení, vrhání nožema, motorky a tak
Tak takové schopnosti kluci na modelce, určitě rádi ocení.
![]()
@Černá Madonna kdyby mě tak někdo chtěl, když se s nějakým klukem bavím, tak buď odpoví jednoslovně a neboj kouká do země nebo vždy musím nejdřív říct něco já aby odpověděl, nevím kde je chyba 🤷🏼♀️
A nedíváji se ti jen na prsa?
By sedělo proč ani neodpovídá