Písnička, která mě rozplakala

4239
17.12.10 11:10

Písnička, která mě rozplakala...

Ahoj všem maminám :mavam:
Holky nejdřív jsem si říkala-že nebudu zakládat téma, ale ráno jsem slyšela nádhernou písničku- o to je smutnější, že je ze života, krutá, pravdivá…od rána si jí přehrávám a fakt mě dostala…je nádherně nazpívaná......
Musím se s Vámi o ní prostě podělit.....

http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27259
17.12.10 11:33

Písnička je to celkem hezká. Kupodivu žádná polonahá zpěvačka s hromadou polonahých tanečnic a bezduchým textem k tomu. Přesto zjev zpěvačky mě naprosto vyděsil, mohla by ubrat na korzetu, makeupu, třpytkých a tylových voláncích, ale o tom ta písnička není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
17.12.10 11:37

Docela síla, ještě že není úplně do detailů, to bych těžko rozdýchávala :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332

Dituš, teď jsi dostala i mně :cry: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173

už jsem jí slyšela :-) taky jsem uní brečela :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10895
17.12.10 11:38

Díky…je překrásná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
17.12.10 11:42

Krásná písnička… pobrečela jsem si, no jo, hormony :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
17.12.10 11:42

Hele, ty se na ty smutný věci fakt vykašli! :wink: (Myslím, že jsi někde v diskuzi psala, že jsi trochu cíťa a moc přemýšlíš nad špatnými věcmi, co se můžou stát atd, že?) Hledej veselé věci, co tě potěší, pobaví. Když už doják, tak pozitivní. Co třeba film Láska přes internet - tam já na konci vždycky brečím a přitom je to tak krásné! :palec:
(Nebo Dvě tváře lásky se Streisandkou (tam na konci u toho Pavarotiho taky zaručeně brečím) a nebo si pusť Kdopak to mluví, když už bychom měli zůstat u těch dětí a prořehtáš se od začátku do konce… :lol: ).

Btw, když už bychom se chtěli patlat v tom tématu, o kterém je píseň, tak musím říct, že tato mě moc nevzala, ale cloumá se mnou třeba Dvě malá křídla od H. Vondráčkové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
17.12.10 11:48

smutny,
me spolehlive rozbreci, a to pokazdy, kdyz si mala pousti pisnicku od Dady : Chtela bych byt ma maminko s tebou- zpiva to jeji dcera.
My se nedavno prestehovali do Anglie a mala do toho zpiva: chtela bych byt ma babicko s tebou :cry: . Tak to musim odejit, abych nervala pred ni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
17.12.10 11:54

Wiolko díky :kytka: :palec: fakt si mě teď rozesmála :mrgreen: hezky si to napsala :palec: :palec: jo jasně, když si to dáš do souvislosti-jsem citlivej člověk, každej to o mně ví, ale nepatlám se jen ve smutných věcech, prostě jsem tuhle písničku slyšela ráno ve Snídani s Novou-je fakt, že se mi kutálely slzy, hned jak Leonka začala zpívat a vzhledem k tomu, že máme s Emuškou každý dopolko puštěný Youtube-koukáme na Teletubies a na různý dětský klipy-Chňapík apodobně, tak jsem si na tu písničku vzpomněla a říkala jsem si, jestli je k ní i videoklip 8-) tak je :pankac:

Jinak tenhle videoklip prokládáme klipem Mňam mňam Bobík-Emí ho miluje, tak u toho tancujeme :oops: :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
17.12.10 12:00

Já taky pustila slzu, Leona Šenková se mi jako zpěvačka líbí, mám ráda její hlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
17.12.10 12:02

Moc hezká, Šenková má takové trochu rockerské-gothic image. :lol: Bych jí to nebrala, když se v tom cítí dobře. Mi ty třpytky připadají, jako by byla ubrečená. :think:

Já mám zase ráda tuhle: http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
17.12.10 12:03

Tak já se rozbrečela tehdy, když jsem tam viděla to bříško. :cry: Bylo mi to jasné. Chjo, moc smutné :cry: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
17.12.10 12:07
lucie.t píše:
smutny,
me spolehlive rozbreci, a to pokazdy, kdyz si mala pousti pisnicku od Dady : Chtela bych byt ma maminko s tebou- zpiva to jeji dcera.
My se nedavno prestehovali do Anglie a mala do toho zpiva: chtela bych byt ma babicko s tebou :cry: . Tak to musim odejit, abych nervala pred ni.

ty jo to věřím to jsou pecky na psychiku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
17.12.10 12:07

No tak to je tedy „doják“, nebylo by to tak „nejhorší“, ale kombinace s klipem je fakt „vražedná“ :cry: :cry: Ještěže nejsem těhotná, to bych na to pořád myslela :zed: Jo chce to něco veselejšího :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí