Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem maminám ![]()
Holky nejdřív jsem si říkala-že nebudu zakládat téma, ale ráno jsem slyšela nádhernou písničku- o to je smutnější, že je ze života, krutá, pravdivá…od rána si jí přehrávám a fakt mě dostala…je nádherně nazpívaná......
Musím se s Vámi o ní prostě podělit.....
Písnička je to celkem hezká. Kupodivu žádná polonahá zpěvačka s hromadou polonahých tanečnic a bezduchým textem k tomu. Přesto zjev zpěvačky mě naprosto vyděsil, mohla by ubrat na korzetu, makeupu, třpytkých a tylových voláncích, ale o tom ta písnička není…
Docela síla, ještě že není úplně do detailů, to bych těžko rozdýchávala ![]()
Hele, ty se na ty smutný věci fakt vykašli!
(Myslím, že jsi někde v diskuzi psala, že jsi trochu cíťa a moc přemýšlíš nad špatnými věcmi, co se můžou stát atd, že?) Hledej veselé věci, co tě potěší, pobaví. Když už doják, tak pozitivní. Co třeba film Láska přes internet - tam já na konci vždycky brečím a přitom je to tak krásné! ![]()
(Nebo Dvě tváře lásky se Streisandkou (tam na konci u toho Pavarotiho taky zaručeně brečím) a nebo si pusť Kdopak to mluví, když už bychom měli zůstat u těch dětí a prořehtáš se od začátku do konce…
).
Btw, když už bychom se chtěli patlat v tom tématu, o kterém je píseň, tak musím říct, že tato mě moc nevzala, ale cloumá se mnou třeba Dvě malá křídla od H. Vondráčkové.
smutny,
me spolehlive rozbreci, a to pokazdy, kdyz si mala pousti pisnicku od Dady : Chtela bych byt ma maminko s tebou- zpiva to jeji dcera.
My se nedavno prestehovali do Anglie a mala do toho zpiva: chtela bych byt ma babicko s tebou
. Tak to musim odejit, abych nervala pred ni.
Wiolko díky
fakt si mě teď rozesmála
hezky si to napsala
jo jasně, když si to dáš do souvislosti-jsem citlivej člověk, každej to o mně ví, ale nepatlám se jen ve smutných věcech, prostě jsem tuhle písničku slyšela ráno ve Snídani s Novou-je fakt, že se mi kutálely slzy, hned jak Leonka začala zpívat a vzhledem k tomu, že máme s Emuškou každý dopolko puštěný Youtube-koukáme na Teletubies a na různý dětský klipy-Chňapík apodobně, tak jsem si na tu písničku vzpomněla a říkala jsem si, jestli je k ní i videoklip
tak je ![]()
Jinak tenhle videoklip prokládáme klipem Mňam mňam Bobík-Emí ho miluje, tak u toho tancujeme
![]()
Já taky pustila slzu, Leona Šenková se mi jako zpěvačka líbí, mám ráda její hlas.
Moc hezká, Šenková má takové trochu rockerské-gothic image.
Bych jí to nebrala, když se v tom cítí dobře. Mi ty třpytky připadají, jako by byla ubrečená. ![]()
Já mám zase ráda tuhle: http://www.youtube.com/watch?…
Tak já se rozbrečela tehdy, když jsem tam viděla to bříško.
Bylo mi to jasné. Chjo, moc smutné
.
lucie.t píše:
smutny,
me spolehlive rozbreci, a to pokazdy, kdyz si mala pousti pisnicku od Dady : Chtela bych byt ma maminko s tebou- zpiva to jeji dcera.
My se nedavno prestehovali do Anglie a mala do toho zpiva: chtela bych byt ma babicko s tebou. Tak to musim odejit, abych nervala pred ni.
ty jo to věřím to jsou pecky na psychiku
No tak to je tedy „doják“, nebylo by to tak „nejhorší“, ale kombinace s klipem je fakt „vražedná“
Ještěže nejsem těhotná, to bych na to pořád myslela
Jo chce to něco veselejšího ![]()