Placení ve vztahu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12625
18.6.22 06:18
@Terezzzaaa píše:
Dobrý den, holky :D (pánové?)
chtěla bych vám sdělit můj problém, který mě velmi tíží. Nikde jsem podobnou diskuzi nenašla tak zakládám novou a ráda bych vás poprosila o radu. Mám přítele. Jsme spolu něco málo přes rok (takže se dá říct, že na samém začátku) a máme takový problém, nebo spíš já. Jsem studentem vysoké školy, a on o 6 let starší pracující člověk. Seznámili jsme se když jsem byla v posledním ročníku střední školy a tam ten problém začal a přetrvává dodnes. Jako student, který sem tam zajde na brigádu nemá moc peněz (tedaaa… Má tak nějak na uživení sám sebe.) Úplné životní minimum. :?
Jak jsem řekla problém je tady už od začátku. Můj přítel rád jezdí na různé výlety, obědy, večeře, dovolený atd. Jenže vše stojí peníze a já takový sumy nemám, takže veškeré tyto věci platí přítel pokaždý za nás dva. Minimálně jednou za týden nějaká z těch věcí proběhne. Přítel mi říká že to nevadí, že studuji, a že to chápe, ale moje svědomí to nese velmi zle. Připadám si hrozně když nemůžu v tomto směru přispívat do vztahu stejně jako můj partner. Jaké pocity z toho máte vy? :( :?

Uplne v pohode, je starsi, ma mladou kocku, ktera studuje tak at se snazi, byla bych za princeznu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
18.6.22 10:15

@Terezzzaaa Tvůj přítel to dělá sám od sebe protože s tebou chce zažívat hezké chvíle a zážitky, dělá to pro oba dva, nedělej si z toho těžkou hlavu a buď ráda, že jsi narazila na takového chlapa a hlavně si toho važ. Až budeš po škole vydělávat a jestli budete stále spolu tak se to všechno vyrovná. Já byl v situaci tvého chlapa taky, akorát slečna se nechtěla nikam na výlety nebo prodloužený výlet pozvat a nedalo se s ní hnout, ale přitom stále bekala, že se nikam ani nepodívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
18.6.22 10:19
@Terezzzaaa píše:
Dobrý den, holky :D (pánové?)
chtěla bych vám sdělit můj problém, který mě velmi tíží. Nikde jsem podobnou diskuzi nenašla tak zakládám novou a ráda bych vás poprosila o radu. Mám přítele. Jsme spolu něco málo přes rok (takže se dá říct, že na samém začátku) a máme takový problém, nebo spíš já. Jsem studentem vysoké školy, a on o 6 let starší pracující člověk. Seznámili jsme se když jsem byla v posledním ročníku střední školy a tam ten problém začal a přetrvává dodnes. Jako student, který sem tam zajde na brigádu nemá moc peněz (tedaaa… Má tak nějak na uživení sám sebe.) Úplné životní minimum. :?
Jak jsem řekla problém je tady už od začátku. Můj přítel rád jezdí na různé výlety, obědy, večeře, dovolený atd. Jenže vše stojí peníze a já takový sumy nemám, takže veškeré tyto věci platí přítel pokaždý za nás dva. Minimálně jednou za týden nějaká z těch věcí proběhne. Přítel mi říká že to nevadí, že studuji, a že to chápe, ale moje svědomí to nese velmi zle. Připadám si hrozně když nemůžu v tomto směru přispívat do vztahu stejně jako můj partner. Jaké pocity z toho máte vy? :( :?

Neřeš, až budeš taky vydělávat, můžeš pak taky něco platit :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí