Placení výdajů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12007
7.1.17 10:45
@Anonymní píše:
anonymní zakladatelkatak to budeš mít na MD veselo, protože nebudeš mít plat, ale jen rodičák

Tak jsou i zeny, co pracuji nebo si privydelavaji na rodicaku a pak jsou dokonce i zeny, ktere si nasetri rezervy a nemusi totalne viset na chlapovych financich ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
7.1.17 10:49

Vsechno platil pritel, ja mela sve penize jako takove kapesne pro svoji potrebu, ja bych s chlapem co si necha zaplatil pulku atd. ani nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
7.1.17 10:52
@Anonymní píše:
anonymní zakladatelkatak to budeš mít na MD veselo, protože nebudeš mít plat, ale jen rodičák

dobrou zavistivou blbost jste napsala, ale nemate pravdu, ja se po ppm vracim do prace. Takze presne opacne, bude plat a jako kapesne i rodicovsky prispevek.
A tuto diskusi jsem nezakladala, pouze anonymne prispela a neanonymne reagovala na Vas nesmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
7.1.17 10:56

@Lekninka91 presne tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
7.1.17 10:58

@lauraka muj spoluzak mel partnerku podobneho razeni, rekla mu, chces princeznu, tak plat. Bohuzel ona princezna nebyla, jen vycurana nesamostatna vyzirka, tak ji poslal o dum dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.17 10:58
@Jogrr píše:
dobrou zavistivou blbost jste napsala, ale nemate pravdu, ja se po ppm vracim do prace. Takze presne opacne, bude plat a jako kapesne i rodicovsky prispevek.
A tuto diskusi jsem nezakladala, pouze anonymne prispela a neanonymne reagovala na Vas nesmysl.

nenapsala, pokud tedkon dáváte každý třeba 20 tisíc, tak na MD vy dáte jen rodičák a bude vám v rozpočtu dost chybět - teda pokud on nezačne dávat víc

• Citovat
  • Upravit
15422
7.1.17 11:00
@mixa30 píše:
Za mě vždycky platil přítel, ale nebyla jsem z toho nadšená, kolikrát jsem navrhla, že to zaplatím já a měla jsem smůl, pry že je to normálni, když chlap platí za ženskou a že b si připadal divně. Tak jsem aspoň uvařila večeři, nebo oběd a pozvala ho :)

Měla jsem to v dobách chození s teď už manželem stejně. Naprosto nepřipouštěl, že bych něco měla platit já. Takže když jsme byli doma snažila jsem se alespoň nakoupit a uvařit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
7.1.17 11:04

@Jogrr Ja mu ale nic nerikala, nekteri chlapi takovi jsou a nechteji, aby partnerka cokoliv platila. Ja jsem samozrejme x krat nabizela, ze zaplatim, ale nikdy nic nechtel. Na druhou stranu, na rovinu rikam, kdyby jo, jdu o dum dal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.17 11:06

Ptala jsem se proto, že mi z výdajů na výlet řádově kolem 10 tisíc, o které se dělíme, „vyškrtl“ čokolády pro děti za 169 Kč (byly tam omylem, zkopírovala jsem všechny výdaje z výpisu). A to se mnou chce prý žít…

• Citovat
  • Upravit
2839
7.1.17 11:08
@Anonymní píše:
Ptala jsem se proto, že mi z výdajů na výlet řádově kolem 10 tisíc, o které se dělíme, „vyškrtl“ čokolády pro děti za 169 Kč (byly tam omylem, zkopírovala jsem všechny výdaje z výpisu). A to se mnou chce prý žít…

Tak ten by jel, bych mela lehke rozhodovani. A vubec co je to za ptakovinu porizovat si vydaje kazde ptakoviny a pak to delit presne pulkou? No od nej dal, i kdyz s detma se partner spatne hleda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
7.1.17 11:09

@lauraka v pohode, jaky si to kdo udela, takovy to ma a pokud to funguje, je do toho kazdemu houby.
To, ze mne osobne se tento model prici, je jina vec.

Byl to jen nedavny priklad z meho okoli, kdy on rok tahl domacnost, pani se nastehovala i s ditetem, on syna ve stridave peci, ona svuj slusny prijem a najem z bytu a kdyz se ji rozbilo jeji auto, tak to po nem chtela zaplatit. A tam padla veta o princezne. A kdyz odchazela, predlozila mu uctenku za truhliky, ktere platila sama a chtela je proplatit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.17 11:28
@lauraka píše:
Tak ten by jel, bych mela lehke rozhodovani. A vubec co je to za ptakovinu porizovat si vydaje kazde ptakoviny a pak to delit presne pulkou? No od nej dal, i kdyz s detma se partner spatne hleda…

mám právě podobné pocity

• Citovat
  • Upravit
3823
7.1.17 12:05

Za me vse plati pritel ale je pravda ze bydli v mem byte (a ja platim poplatky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
7.1.17 23:43
@Anonymní píše:
Když jste spolu chodili, nebyli manželé, jak jste se podíleli na placení výdajů výletů, ne společného bydlení. Třeba výlet do Polska s přespáním (levné ubytko), kdo platil, platil to všechno za vás přítel nebo jste platili napůl?

v normálním racionálním vztahu to je tak, že platí oba půlku, ale v dnešní době solí všechno chlap, jelikož v očích milé ženy musí být za gentelmana, a´t se děje, co se děje.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
8.1.17 00:43
@zudina píše:
Za me vse plati pritel ale je pravda ze bydli v mem byte (a ja platim poplatky)

a co jako? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria