Plat prvni dámy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
218
11.10.24 09:44
@Pidulka1991 píše: Více
:kytka: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
11.10.24 09:45
@Bonsai173 píše: Více

Prosím tě, přečti znovu, co jsem psala. Divím se, že plat pro první dámu není už dávno. Nicméně to oznámení z ničeho nic zrovna teď, kdy inflace, povodně, extrémně neoblíbená vláda… prostě nebylo šťastné. Najednou z ničeho nic plácnou - dáme první dámě sto litrů. Jsou bubí? Co čekali? Že jim budou lidi hromadně tleskat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9153
11.10.24 09:46

Tady platí, co platí všude. Nedebatujte s tím. Nemá to absolutně cenu. Pes má větší kapacitu, aby chápal 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56265
11.10.24 09:49
@Denisa56 píše: Více

Jako že prezident může za povodně? Jak to s tím souvisí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26873
11.10.24 09:49
@Kelsey1 píše: Více

Spíše než Bartoš se rýsuje dost velký problém kolem Stanjurova návrhu státního rozpočtu. :?

A k těm náhradám. Ona by na vizážistku potřebovala dost financí paní premiérová (a to si nemyslím, že mají Fialovi málo).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
11.10.24 09:51

Hele, téma jsem založila jen z nudy, takový menší průzkum kdo je pro, kdo je proti. Tak ať se tu vzájemně nepozabijime pro odlišný názor :lol: Všem pěkný den;) a díky všem za reakce ;) ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11782
11.10.24 09:54

Není to úplně k tématu, ale přišly mi vtipné jejich názvy:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2607
11.10.24 10:02
@Snorlaxik píše: Více

Fér to možná není ale transparentní jo. Transparentní by to nebylo v případě ze by to udělali tajne za našimi zády.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24791
11.10.24 10:03

Víš skutecne, co to znamená být transparentní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
11.10.24 10:05

Ne, opravdu to neni, ze „dame prvni dame sto litru“.
Ja bych osobne cekala, ze lidi budou mit zdravy usudek, ale to bych asi chtela moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24791
11.10.24 10:10

Pokud by měla plat, tak ano. Ale má náhradu z které platit daň nemusí, což transparentně oznámili. Protože kdyby to transparentne neoznamili, tak to silně zavání korupci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
11.10.24 10:24
@stock píše: Více

Takže za práci člověk může dostávat náhradu místo platu? :think: tady se pořád oháníte tím, že pracuje. A za práci náleží plat nebo mzda, které se daní. Ale pokud se za práci dají dávat jen náhrady bez odvodů, tak by toho měli zaměstnavatele hromadně začít využívat. To by bylo spokojených lidí, jak by se jim najednou zvedly příjmy :dance:

• Citovat
  • Upravit
10185
11.10.24 10:28
@jkra píše: Více

Boha jeho. Opravdu ten dotaz myslíš vážně? Nebo ze sebe záměrně děláš mentálně nedostatečnou, jakože nechápeš, že povodně zasáhly velmi citelně hromadu lidí, další velká hromada jim pomáhá finančními příspěvky, a do toho najednou bum, dáme první dámě sto litrů. Proboha ano, ať ten plat má, měl být uzákoněn už dávno. Ale oni jsou jako slon v porcelánu. Když přijde můj manžel utahanej z práce, tak na něj taky hned ve dveřích nenastoupím, že nám začal kapat kohoutek, ať to opraví. A ti nahoře mají milióny poradců a já nevím co všechno a nikdo jim nedokázal říct, počkejte s tím, případně nechte to na příští vládu, vás mají lidi plný zuby a ještě víc je proti sobě popudíte a navíc je popudíte proto prezidentskému páru? Proč se zase všechno háže na lidi, že jsou nepřejícní a závistiví? Proč se taky nezamyslíte nad tím, jestli to nešlo udělat jinak? Ohleduplněji k lidem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149394
11.10.24 10:39

K té extrémně neoblíbené vládě… ona někdy byla oblíbená? ještě si pamatuju jak se ve velkém za covidu nadávalo na Babiše, to bylo jmen na něj a jeho vládu. Pak se úspěšně zapomnělo a nadává se znovu. A taky mi to kolikrát hlava nebere co si lidi dokáží spojovat. Když někdo vykřikuje jak záplavy jsou proto aby nás Fiala rozeštval, lidi nedejme se, tak si o tom taky pomyslím svoje a nic hezkého to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13998
11.10.24 10:40

Ja tvůj názor sice chápu, ale zcela reálně podle mě neexistuje správná doba, kdy by to dle tvých měřítek mělo projít.
Jeden rok máš povodně, další tornádo, pak jsou požáry. Máš par let ekonomickou krizi, každou chvíli se někde válčí, občas nějakému bláznovi přepne a pozabíjí studenty, jindy přijde světová pandemie, žádná vlada není oblíbena, a už vůbec ne ke konci období.
Podle mě neexistuje žádný rok, který by byl v klidu, aby se nenašel důvod remcat, ze “zrovna letos si po třiceti letech vzpomenou, že by první dáma měla dostávat peníze”.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová