Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
no sity stejne jsou ![]()
koukala jsem na SM na veletrhu pro dite, ma jit o bambusove plenky. Myslela jsem, ze ty cinske jsou cele z nejakeho umeleho vlakna. Je v tech plinach rozdil i na matrosi?
Mirii píše:zelazuzu píše:To ja chapu ze nikoho neobvinujes,jen ze jsou to fotky od nekoho a ne tve vlastni…cedulku si muze odstrihnout kazdy sam a mohla na ni byt cedula sweet monkey a ne made in china
Miri nikoho neobviňuju..Píšu..udělejte si obrázek samy..ja bych teda nejdrive pockala na vice infa od tech co je maji,nez tu takhkle verejne napsala spatnou reklamu
ale samozrejme jsem zvedava jestli to neni pravda
Miri na více infa jsem čekala, než jsem tu ty fotky vložila - bohužel ze všech stran přišly stejné ohlasy.
A ty ustřižené cedulky - no to není reference od jednoho člověka, ale od více lidí - a to celkem spolehlivých lidí kteří opravdu nemají důvod tuto značku hanit..a já ten důvod také nemám…Jen už jsem alergická na to, jak se tady v ČR klamou zákazníci..Proto ty fotky..
no pane jo! tak to mě zajímá, esli tu někdo nafotí nějakou svoji. ![]()
Haninac píše:
no sity stejne jsou
koukala jsem na SM na veletrhu pro dite, ma jit o bambusove plenky. Myslela jsem, ze ty cinske jsou cele z nejakeho umeleho vlakna. Je v tech plinach rozdil i na matrosi?
Tak samozřejmě že materiál je jiný - ono není problém to našít dle požadavků z bavlny, bambusu či mikrovlákna..
ja teda nemam sweet monkey ale je jim to hodne podobny…cedulku odkud to je to nema ![]()
vnitrni vrstva je fleece, vnejsi pul a vkladacka je z mikrovlakna
zelazuzu píše:Haninac píše:Tak samozřejmě že materiál je jiný - ono není problém to našít dle požadavků z bavlny, bambusu či mikrovlákna..
no sity stejne jsou
a co napsat rovnou ty pani, co je prodava a uhodit na ni s tim, ze jsou to uuuplny kopie tech cinskych, tak at praskne dodavatele… ![]()
careynka píše:zelazuzu píše:a co napsat rovnou ty pani, co je prodava a uhodit na ni s tim, ze jsou to uuuplny kopie tech cinskych, tak at praskne dodavatele…Haninac píše:Tak samozřejmě že materiál je jiný - ono není problém to našít dle požadavků z bavlny, bambusu či mikrovlákna..
no sity stejne jsou
to by nebylo od veci ![]()
Tak to samozřejmě holky udělat můžete..Docela by mě zajímalo, co vám na to řekne..A věřte tomu, že by jste nebyli první, kdo se jí na to ptal ![]()
ja je taky videla na vlastni oci a cedulka byla tak nesikovne ustrizena ze na ni zustalo made with love in China ![]()
jako jo proc ne i cinske plinky s ceskym atestem muzou byt nezavadne pro dite , hloupa je ke sweet monkey ta pohadka o tom jak si ty plinky majitelka vymyslela a nechala usit pro sveho syna a ze jsou site v cesku a jsou to ceske plinky bambusove …proste na ebay je koupis za 5 dolaru , jako ceskou plinku za vic jak 400 kc
navic co vim majitelka nema zivnostensky list na textilni vyrobu ale jen na prodej
no ale ma znacku Ceska kvalita
ze jo ![]()
no hezke to neni teda vubec
Myslím, že je to velmi podivné z těmi plenkami, tady jsem našla inzerát, pro ty kterým by nešel odkaz otevřít tak kopíruji znění inzerátu.
http://www.epoptavka.cz/index.php?…
Datum zadání: 27.12. 2010
Kategorie: Textil
Popis:
Poptávka:
Popis poptávky: bavlněné a bambusové látkové pleny různých velikostí
Popis:
* odběr 5.000 kusů měsíčně * pouze výrobci ne velkoobchod
Spolupráce:
* dlouhodobá
Termín:
* dle nabídek
Profil zákazníka: fyzická osoba z Jihočeského kraje zaměřena na obchod
Děkujeme za nabídku.
Firma: Josef Macháček
Kontaktní osoba: Lucie Balounová
Ulice, č.p.: Družstevní 8
Město, kraj: Tábor 39002
Email: luciebalounova (zavináč) centrum.cz
Kontaktní telefon: +420 723 834 484
IČO: 72101636
Popis zaměření firmy: Obchod a prodej
Kdo je paní Balounova víme, tak že za mě to teda celé nějak smrdí a vůbec se mi to nelíbí. ![]()
Katy2 píše:
Myslím, že je to velmi podivné z těmi plenkami, tady jsem našla inzerát, pro ty kterým by nešel odkaz otevřít tak kopíruji znění inzerátu.
http://www.epoptavka.cz/index.php?…
Tak jsem pani napsala ze se mi jeji plinecky libi, at mi popise materialy atd atd
jako pripadny zajemce, jestli se vubec ozve a pak se ji zeptat na ty cinsky
Andrealunch píše:
ja je taky videla na vlastni oci a cedulka byla tak nesikovne ustrizena ze na ni zustalo made with love in China
jako jo proc ne i cinske plinky s ceskym atestem muzou byt nezavadne pro dite , hloupa je ke sweet monkey ta pohadka o tom jak si ty plinky majitelka vymyslela a nechala usit pro sveho syna a ze jsou site v cesku a jsou to ceske plinky bambusove …proste na ebay je koupis za 5 dolaru , jako ceskou plinku za vic jak 400 kc
navic co vim majitelka nema zivnostensky list na textilni vyrobu ale jen na prodej
no ale ma znacku Ceska kvalitaze jo
no hezke to neni teda vubec
Přesně
. Toť i můj názor. Ať je v Číně šije, ale ať neklame spotřebitele - Itti Bitti se taky šijí v Číně, ale je to na nich napsané a lidi je kupují a závadné by být neměly. No a hlavně jak píšeš o té pohádce vymyslení vlastního střihu - to je trošku padlé na hlavu..Ono jenom když si vezmete jak má paní staré dítě a jak dlouho jsou ty čínské na trhu…Rozhodně je to dýl než 9měsíců..
Takže taky jsi na plence měla odstřiženou cedulku - a to ještě tak špatně..takže s nápisem.. ![]()
Jo a tu značku „Česká kvalita“ by měli zakázat..To je taky takové matení zákazníků..Bohužel
…Nechápu to, ale je to legální takto klamat lidi..
zelazuzu píše:
Tak to samozřejmě holky udělat můžete..Docela by mě zajímalo, co vám na to řekne..A věřte tomu, že by jste nebyli první, kdo se jí na to ptal
Já už se ptala
pleny jsou ušíté v Čechách, ale materiál se v Čechách nevyrábí.
V dnešní době se v Evropě nevyrábí už, žádný kvalitní materiál.
Vše je atestováno zkušecnou a o kvalitě svědčí a i značka Česká kvalita.
Věřte mi v dnešní době, žádný Český výrobce nenakupuje materiály vyrobené v Čechách.
Jsou vyrobeny buď v Číně, Indii, Pákistánu, Turecku.
Dělala jsem v textilu dost let a tak vím, že díky politice EU, byly všechny výroby vytlačeny mimo EU.
Sama jsem si původně na Ebay objednala pár vzorků a byl to děs. Pleny neseděly, uvnitř byl fleece a mohu říct, že v dnešní době
vím min o 2 českých značkách, které už i šíjí mimo EU a díky tomu jsou schopni dát lepší ceny fin. zákazníkovi.