Pleny Sweet Monkey

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5570
24.3.11 11:50

no sity stejne jsou 8-o
koukala jsem na SM na veletrhu pro dite, ma jit o bambusove plenky. Myslela jsem, ze ty cinske jsou cele z nejakeho umeleho vlakna. Je v tech plinach rozdil i na matrosi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
24.3.11 12:07
Mirii píše:
zelazuzu píše:
Miri nikoho neobviňuju..Píšu..udělejte si obrázek samy..
To ja chapu ze nikoho neobvinujes,jen ze jsou to fotky od nekoho a ne tve vlastni…cedulku si muze odstrihnout kazdy sam a mohla na ni byt cedula sweet monkey a ne made in china :nevim: ja bych teda nejdrive pockala na vice infa od tech co je maji,nez tu takhkle verejne napsala spatnou reklamu :nevim: ale samozrejme jsem zvedava jestli to neni pravda :think:

Miri na více infa jsem čekala, než jsem tu ty fotky vložila - bohužel ze všech stran přišly stejné ohlasy.
A ty ustřižené cedulky - no to není reference od jednoho člověka, ale od více lidí - a to celkem spolehlivých lidí kteří opravdu nemají důvod tuto značku hanit..a já ten důvod také nemám…Jen už jsem alergická na to, jak se tady v ČR klamou zákazníci..Proto ty fotky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
24.3.11 12:08

no pane jo! tak to mě zajímá, esli tu někdo nafotí nějakou svoji. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
24.3.11 12:08
Haninac píše:
no sity stejne jsou 8-o
koukala jsem na SM na veletrhu pro dite, ma jit o bambusove plenky. Myslela jsem, ze ty cinske jsou cele z nejakeho umeleho vlakna. Je v tech plinach rozdil i na matrosi?

Tak samozřejmě že materiál je jiný - ono není problém to našít dle požadavků z bavlny, bambusu či mikrovlákna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
24.3.11 12:27

ja teda nemam sweet monkey ale je jim to hodne podobny…cedulku odkud to je to nema :nevim:
vnitrni vrstva je fleece, vnejsi pul a vkladacka je z mikrovlakna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
24.3.11 12:28
zelazuzu píše:
Haninac píše:
no sity stejne jsou 8-o
Tak samozřejmě že materiál je jiný - ono není problém to našít dle požadavků z bavlny, bambusu či mikrovlákna..

a co napsat rovnou ty pani, co je prodava a uhodit na ni s tim, ze jsou to uuuplny kopie tech cinskych, tak at praskne dodavatele… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
24.3.11 12:29
careynka píše:
zelazuzu píše:
Haninac píše:
no sity stejne jsou 8-o
a co napsat rovnou ty pani, co je prodava a uhodit na ni s tim, ze jsou to uuuplny kopie tech cinskych, tak at praskne dodavatele… :-)

to by nebylo od veci :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
24.3.11 12:41

Tak to samozřejmě holky udělat můžete..Docela by mě zajímalo, co vám na to řekne..A věřte tomu, že by jste nebyli první, kdo se jí na to ptal :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andrealunch
24.3.11 12:49

:-)

ja je taky videla na vlastni oci a cedulka byla tak nesikovne ustrizena ze na ni zustalo made with love in China :-)
jako jo proc ne i cinske plinky s ceskym atestem muzou byt nezavadne pro dite , hloupa je ke sweet monkey ta pohadka o tom jak si ty plinky majitelka vymyslela a nechala usit pro sveho syna a ze jsou site v cesku a jsou to ceske plinky bambusove …proste na ebay je koupis za 5 dolaru , jako ceskou plinku za vic jak 400 kc
navic co vim majitelka nema zivnostensky list na textilni vyrobu ale jen na prodej
no ale ma znacku Ceska kvalita :-) ze jo :-)
no hezke to neni teda vubec

• Citovat
  • Upravit
51750
24.3.11 12:55

Myslím, že je to velmi podivné z těmi plenkami, tady jsem našla inzerát, pro ty kterým by nešel odkaz otevřít tak kopíruji znění inzerátu.
 http://www.epoptavka.cz/index.php?…

Datum zadání: 27.12. 2010
Kategorie: Textil

Popis:
Poptávka:

Popis poptávky: bavlněné a bambusové látkové pleny různých velikostí
 Popis:

* odběr 5.000 kusů měsíčně * pouze výrobci ne velkoobchod

Spolupráce:

* dlouhodobá

Termín:

* dle nabídek

Profil zákazníka: fyzická osoba z Jihočeského kraje zaměřena na obchod

Děkujeme za nabídku.

Firma: Josef Macháček
Kontaktní osoba: Lucie Balounová
Ulice, č.p.: Družstevní 8
Město, kraj: Tábor 39002
Email: luciebalounova (zavináč) centrum.cz
Kontaktní telefon: +420 723 834 484
IČO: 72101636
Popis zaměření firmy: Obchod a prodej

Kdo je paní Balounova víme, tak že za mě to teda celé nějak smrdí a vůbec se mi to nelíbí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
24.3.11 12:59

teda Katy, to je fakt síla! 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
24.3.11 12:59
Katy2 píše:
Myslím, že je to velmi podivné z těmi plenkami, tady jsem našla inzerát, pro ty kterým by nešel odkaz otevřít tak kopíruji znění inzerátu.
http://www.epoptavka.cz/index.php?…

Tak jsem pani napsala ze se mi jeji plinecky libi, at mi popise materialy atd atd :-D jako pripadny zajemce, jestli se vubec ozve a pak se ji zeptat na ty cinsky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
24.3.11 13:12
Andrealunch píše:
ja je taky videla na vlastni oci a cedulka byla tak nesikovne ustrizena ze na ni zustalo made with love in China :-)
jako jo proc ne i cinske plinky s ceskym atestem muzou byt nezavadne pro dite , hloupa je ke sweet monkey ta pohadka o tom jak si ty plinky majitelka vymyslela a nechala usit pro sveho syna a ze jsou site v cesku a jsou to ceske plinky bambusove …proste na ebay je koupis za 5 dolaru , jako ceskou plinku za vic jak 400 kc
navic co vim majitelka nema zivnostensky list na textilni vyrobu ale jen na prodej
no ale ma znacku Ceska kvalita :-) ze jo :-)
no hezke to neni teda vubec

Přesně :palec: . Toť i můj názor. Ať je v Číně šije, ale ať neklame spotřebitele - Itti Bitti se taky šijí v Číně, ale je to na nich napsané a lidi je kupují a závadné by být neměly. No a hlavně jak píšeš o té pohádce vymyslení vlastního střihu - to je trošku padlé na hlavu..Ono jenom když si vezmete jak má paní staré dítě a jak dlouho jsou ty čínské na trhu…Rozhodně je to dýl než 9měsíců..

Takže taky jsi na plence měla odstřiženou cedulku - a to ještě tak špatně..takže s nápisem.. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
24.3.11 13:15

Jo a tu značku „Česká kvalita“ by měli zakázat..To je taky takové matení zákazníků..Bohužel :-( …Nechápu to, ale je to legální takto klamat lidi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
24.3.11 13:18
zelazuzu píše:
Tak to samozřejmě holky udělat můžete..Docela by mě zajímalo, co vám na to řekne..A věřte tomu, že by jste nebyli první, kdo se jí na to ptal :-)

Já už se ptala

pleny jsou ušíté v Čechách, ale materiál se v Čechách nevyrábí.
V dnešní době se v Evropě nevyrábí už, žádný kvalitní materiál.
Vše je atestováno zkušecnou a o kvalitě svědčí a i značka Česká kvalita.
Věřte mi v dnešní době, žádný Český výrobce nenakupuje materiály vyrobené v Čechách.
Jsou vyrobeny buď v Číně, Indii, Pákistánu, Turecku.
Dělala jsem v textilu dost let a tak vím, že díky politice EU, byly všechny výroby vytlačeny mimo EU.
Sama jsem si původně na Ebay objednala pár vzorků a byl to děs. Pleny neseděly, uvnitř byl fleece a mohu říct, že v dnešní době
vím min o 2 českých značkách, které už i šíjí mimo EU a díky tomu jsou schopni dát lepší ceny fin. zákazníkovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí