Pletací stroj DOPLETA (série 186) - návod

4011
3.12.06 10:27

Pletací stroj DOPLETA, série 186

Ahoj,

nedávno jsem zdědila po babičce pletací stroj značky DOPLETA, SÉRIE 186, ROK VÝROBY 1970. Velmi mě zaujalo, jak se na tom dá „jednoduše“ plést. Jenže…chybí návod k použití a já prvopletařka si sama těžko poradím.

A tak bych se ráda zeptala vás všech, zda by mi někdo neposkytl NÁVOD K POUŽITÍ na tento typ pletacího stroje (nebo myslím že bych pochopila i návod na podobný pletací stroj značky DOPLETA ).

Jsem ochotná za to zkopírování samozřejmě zaplatit, plus poštovné uhradím také!!! (Doufám že manuál je v češtině, když je to český výrobek ;-) )

Již jsem zoufalá…vůbec nevím jak se s tím pracuje a potřebuji co nejrychleji ten manuál :-)) Prosím prosím pomozte některá zkušená pletařko!!! :-)

Díky moc, budu vám všem zavázána!!! :-)

Krásné Vánoční svátky emiminkařky!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
695
3.12.06 16:51

Dajano,
to je dosti rozšířený problém. Hodně lidí shání návod k použití k pletacím strojům Dopleta. Ale pochybuju, že tady najdeš dostatek rad. Zkus se mrknout na
http://forum.living.cz/read.php?…
a nebo v inzerci na http://www.ponozky.cz/

Pročti, pohledej a příp. si zadej dotaz. Chodí tam dost zájemců o ruční práce. Dost inzerátů nacházím i v Praktické ženě (na prodej a koupi strojů Dopleta), ale ty vychází asi jen v té tištěné formě.
Ahoj, Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
4.12.06 14:46

Marki díky moc - zkusím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
11.3.11 09:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dej_na9
3.1.12 15:56

návod

Ahoj Dajano,

také mám tento stroj a nemám k němu návod. Nicméně jsem našla webovou stránku, na které je naskenovaný v plné parádě :pankac: . Tady jsou: http://chytrepleteni.cz/…ci_stroj.htm

Tak hodně zábavy! :mavam:

D.

• Citovat
  • Upravit
Ivana S.
6.2.13 21:03

pletení na stroji

Dobrý večer,

chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nevíte, jak udělám na pletacím stroji oko obrace? To ho jenom sejmu s háčku a obrátím?

• Citovat
  • Upravit
2
2.8.15 11:31

Dobrý den manuál mám. Mohu ho prodat.

@DaJana píše:
Ahoj,

nedávno jsem zdědila po babičce pletací stroj značky DOPLETA, SÉRIE 186, ROK VÝROBY 1970. Velmi mě zaujalo, jak se na tom dá „jednoduše“ plést. Jenže…chybí návod k použití a já prvopletařka si sama těžko poradím.

A tak bych se ráda zeptala vás všech, zda by mi někdo neposkytl NÁVOD K POUŽITÍ na tento typ pletacího stroje (nebo myslím že bych pochopila i návod na podobný pletací stroj značky DOPLETA ).

Jsem ochotná za to zkopírování samozřejmě zaplatit, plus poštovné uhradím také!!! (Doufám že manuál je v češtině, když je to český výrobek ;-) )

Již jsem zoufalá…vůbec nevím jak se s tím pracuje a potřebuji co nejrychleji ten manuál :-)) Prosím prosím pomozte některá zkušená pletařko!!! :-)

Díky moc, budu vám všem zavázána!!! :-)

Krásné Vánoční svátky emiminkařky!!! :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.8.15 10:02

Návos k Dopletě 180

Prodám návod k pletacímu stroji Dopleta 180.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová