Plot mezi domy naším a tchánovců

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janli
10.11.21 21:47
@Liberalissima píše:
Sorry ale já v průběhu celé diskuze vidím prostě x krát větší hulvátství od tebe a věta vytržená z kontextu na tom nic nezmění, a tím bych to s tebou ukončila :mavam:

Tak jsem v rámci sebereflexe projela znovu celou diskuzi a s čistým svědomím můžu říct, že jsem tu diskutovala slušně a nikoho nenapadala. Jen Cimadě jsem napsala a se zklidní poté, co mi napsala, že tady “melu”. Opravdu by mě zajímalo, co ty považuješ za hulvátství a chci, aby jsi mi to konkrétně napsala, když už máš takovou potřebu mě tady poučovat a vychovávat.

• Citovat
  • Upravit
8558
10.11.21 22:56
@Janli píše:
Tak jsem v rámci sebereflexe projela znovu celou diskuzi a s čistým svědomím můžu říct, že jsem tu diskutovala slušně a nikoho nenapadala. Jen Cimadě jsem napsala a se zklidní poté, co mi napsala, že tady “melu”. Opravdu by mě zajímalo, co ty považuješ za hulvátství a chci, aby jsi mi to konkrétně napsala, když už máš takovou potřebu mě tady poučovat a vychovávat.

Tak to vyhledávání v textu především svědčí o Tvé zarputilosti a rozčilení, jak Ti vadí, když k někomu nemůžeš do domu vlézt neohlášeně :-) :-) :-).
Kvůli Tobě (jinak jsem fakt líná prolízat diskuze zpětně, ale zaváhala jsem, jestli jsem Tě neurazila, to bych samozřejmě nechtěla) jsem mrkla na pár stránek dozadu a: určitě nemám zájem kohokoliv jakkoliv urážet nevhodným expresivním vyjádřením, ale Ty chvílemi opravdu meleš (pardon!): :kytka:

„Ne, prostě bych tam nejezdila. Kdyby měl někdo potřebu si k ochraně přede mnou stavět betonový plotya měla bych žádat o audienci jak k císařské milosti, tak by mi to jaksi nestálo za to…“

Prostě tu situaci chceš vidět zásadně v extrémech.
Tak jo, důležité přece je, aby ten, kdo rád žije komunitně, měl volný přístup do všech dveří v okolí, a tomu, kdo má rád soukromí, aby to soukromí bylo umožněno.
O nic víc v této diskuzi nejde. ;) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1874
12.11.21 11:48
@Cimada píše:
Tak jo, důležité přece je, aby ten, kdo rád žije komunitně, měl volný přístup do všech dveří v okolí, a tomu, kdo má rád soukromí, aby to soukromí bylo umožněno.
O nic víc v této diskuzi nejde. ;) :D
:palec: :) :) :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová