Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vertunka píše:
Ja jsem schopna dat ted na tu plzen 10 tisic za listek. Za ten zazitek mi to stoji. Ale tech listku bude max 4 tisice a to bude hned pryc. Obycejnej čecháček se nechytá.
Tady to nebude o penězích, ale o tom se vůbec k tomu lístku dostat ![]()
@Moise píše:
Tady to nebude o penězích, ale o tom se vůbec k tomu lístku dostat
To je přesný. Jak říkám, málokdo z obyč lidí se tam dostane.
@Moise píše:
@vertunka njn. Ale asi to přežijem
No to kazdopadne. Stejne to budou davat v bedne. Alespon se nebudeme muset bat atentatu a mrznout nekde na stadionu. Hraje se od deviti vecer.
@vertunka píše:
No to kazdopadne. Stejne to budou davat v bedne. Alespon se nebudeme muset bat atentatu a mrznout nekde na stadionu. Hraje se od deviti vecer.
No, jenom aby to nedával nějaký kanál, který nemáme
![]()
@Moise píše:
No, jenom aby to nedával nějaký kanál, který nemáme![]()
![]()
To si pis. Nejakej placenej ![]()
My chtěli jit jako rodina, se synem ale když sme viděli ty ceny co plánujou tak nás přešla chuť, to už se pak pomalu vyplatí koupit si letenku a jet na fotbal tam k nim
navíc dostat se k lístku bude skoro nemožné a ten stadion bude tak narvaný že bych možná ani neměla odvahu tam se synem chodit ![]()
@Moise Jak se ti ten přátelák líbil? My byli teď v srpnu taky na přáteláku, v německu. Jako takhle komorní fotbal jsem ještě nezažila. Super týmy, pěknej fotbal, ale jak tam byli samí turisti a čumilové jako my, žádný fanoušci, tak to bylo divný. Prostě tam bylo ticho. My chodíme na Viktorku a tam to žije podstatně víc, tady bylo 75 tis. lidí a prostě ticho ![]()
@Kriss Tina byli jsme na vyprodaném stadionu, kde bylo 8× víc lidí než v doosan aréně a strach jsem neměla. Alespoň teda ne nijak velký
Kde jsi viděla plánované ceny?
@Moise osobně jsem neviděla, sestra koukala a viděla někde plánovaný lístek od 6000kc přítel pak přišel z práce a říkal až 20 000 za lístek, že mu to zas říkal kolega, zatím to jsou spíš spekulace, ale věřím že ty lístky půjdou do tisíců
já bych se bála, ale mám malého syna, fotbal ho baví, ale nemám potřebu ho tahat mezi tisíce lidí ![]()
@rezulka píše:
@Moise Jak se ti ten přátelák líbil? My byli teď v srpnu taky na přáteláku, v německu. Jako takhle komorní fotbal jsem ještě nezažila. Super týmy, pěknej fotbal, ale jak tam byli samí turisti a čumilové jako my, žádný fanoušci, tak to bylo divný. Prostě tam bylo ticho. My chodíme na Viktorku a tam to žije podstatně víc, tady bylo 75 tis. lidí a prostě ticho
tak to jsme tipuju byli na tom samém
![]()
Hele víš co, já fotbalový fanoušek nejsem. Zajímá to syna a já se jen snažím mu udělat radost. Byli jsme na velkém fotbale poprvé, tak to byl zážitek i přesto, že to v kotli zrovna nevařilo a že na fotbalu jako takovém by i slepej poznal, že je to přátelák ![]()
jako vam se zda za real-barcelona 40 tisic moc ???si delate srandu tam je uplne jina mentalita nez u nas zaprve ty stadiony jsou skoro vyprodane diky pernamentkam a za druhe to je nejsledovanejsi zapas tudiz je o to mega zajem.
PS.real je shit bez ronalda nebude ani 3 v lize
@B4RC3LON4 cestovka musí z něčeho žít. Já jen, že když si to zařídíš po vlastní ose, dostaneš se kolikrát na úplně jinou cifru.
Info z jejich fcb - prodej od 4. Pro pernamentkáře, od 9. Pro ostatni