Plzeň - Real Madrid jako překvápko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56287
31.8.18 17:58
@vertunka píše:
Ja jsem schopna dat ted na tu plzen 10 tisic za listek. Za ten zazitek mi to stoji. Ale tech listku bude max 4 tisice a to bude hned pryc. Obycejnej čecháček se nechytá.

Tady to nebude o penězích, ale o tom se vůbec k tomu lístku dostat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
31.8.18 17:59
@Moise píše:
Tady to nebude o penězích, ale o tom se vůbec k tomu lístku dostat :mrgreen:

To je přesný. Jak říkám, málokdo z obyč lidí se tam dostane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56287
31.8.18 18:03

@vertunka njn. Ale asi to přežijem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
31.8.18 18:08
@Moise píše:
@vertunka njn. Ale asi to přežijem :lol:

No to kazdopadne. Stejne to budou davat v bedne. Alespon se nebudeme muset bat atentatu a mrznout nekde na stadionu. Hraje se od deviti vecer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56287
31.8.18 18:09
@vertunka píše:
No to kazdopadne. Stejne to budou davat v bedne. Alespon se nebudeme muset bat atentatu a mrznout nekde na stadionu. Hraje se od deviti vecer.

No, jenom aby to nedával nějaký kanál, který nemáme :lol: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
31.8.18 18:15
@Moise píše:
No, jenom aby to nedával nějaký kanál, který nemáme :lol: :mrgreen: :mrgreen:

To si pis. Nejakej placenej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
31.8.18 18:16

My chtěli jit jako rodina, se synem ale když sme viděli ty ceny co plánujou tak nás přešla chuť, to už se pak pomalu vyplatí koupit si letenku a jet na fotbal tam k nim :mrgreen: navíc dostat se k lístku bude skoro nemožné a ten stadion bude tak narvaný že bych možná ani neměla odvahu tam se synem chodit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3464
31.8.18 18:25

@Moise Jak se ti ten přátelák líbil? My byli teď v srpnu taky na přáteláku, v německu. Jako takhle komorní fotbal jsem ještě nezažila. Super týmy, pěknej fotbal, ale jak tam byli samí turisti a čumilové jako my, žádný fanoušci, tak to bylo divný. Prostě tam bylo ticho. My chodíme na Viktorku a tam to žije podstatně víc, tady bylo 75 tis. lidí a prostě ticho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56287
31.8.18 18:27

@Kriss Tina byli jsme na vyprodaném stadionu, kde bylo 8× víc lidí než v doosan aréně a strach jsem neměla. Alespoň teda ne nijak velký :) Kde jsi viděla plánované ceny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56287
31.8.18 18:29
@vertunka píše:
To si pis. Nejakej placenej :mrgreen:
:roll: :pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
31.8.18 18:30

@Moise osobně jsem neviděla, sestra koukala a viděla někde plánovaný lístek od 6000kc přítel pak přišel z práce a říkal až 20 000 za lístek, že mu to zas říkal kolega, zatím to jsou spíš spekulace, ale věřím že ty lístky půjdou do tisíců :nevim: já bych se bála, ale mám malého syna, fotbal ho baví, ale nemám potřebu ho tahat mezi tisíce lidí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56287
31.8.18 18:30
@rezulka píše:
@Moise Jak se ti ten přátelák líbil? My byli teď v srpnu taky na přáteláku, v německu. Jako takhle komorní fotbal jsem ještě nezažila. Super týmy, pěknej fotbal, ale jak tam byli samí turisti a čumilové jako my, žádný fanoušci, tak to bylo divný. Prostě tam bylo ticho. My chodíme na Viktorku a tam to žije podstatně víc, tady bylo 75 tis. lidí a prostě ticho :-)

tak to jsme tipuju byli na tom samém :lol: :mrgreen:
Hele víš co, já fotbalový fanoušek nejsem. Zajímá to syna a já se jen snažím mu udělat radost. Byli jsme na velkém fotbale poprvé, tak to byl zážitek i přesto, že to v kotli zrovna nevařilo a že na fotbalu jako takovém by i slepej poznal, že je to přátelák :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
31.8.18 18:48

jako vam se zda za real-barcelona 40 tisic moc ???si delate srandu tam je uplne jina mentalita nez u nas zaprve ty stadiony jsou skoro vyprodane diky pernamentkam a za druhe to je nejsledovanejsi zapas tudiz je o to mega zajem.

PS.real je shit bez ronalda nebude ani 3 v lize

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56287
31.8.18 18:52

@B4RC3LON4 cestovka musí z něčeho žít. Já jen, že když si to zařídíš po vlastní ose, dostaneš se kolikrát na úplně jinou cifru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56287
31.8.18 19:29

Info z jejich fcb - prodej od 4. Pro pernamentkáře, od 9. Pro ostatni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie