Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
uz tam jsou ceny listku ale prodavaji jen vsechny 3 dohromady cena je 3800kc na 3 zapasy ta nejlevnejsi kategorie
@B4RC3LON4 jj, tohle jsem si myslela, když jsem to četla dneska na fcb. Psali tam o balíčcích, ne jednotlivých vstupenkách. Tak to celkem jde.
@B4RC3LON4 Cena je super. Ale dostat se k nim asi jen tak nepůjde. I mám kámošku tam v kase a řekla, že to prostě zařídit neumí ![]()
@Moise Yes
Akorát teda ty fronty v tom vedru, to byl masakr. Manžel se synem už tam byli po třetí a prý normálně na ligu to tam takhle nevypadá…tak holt budu muset jet ještě jednou, abych si to pořádně užila ![]()
@rezulka myslíš venku? My jsme byli oprsklí a komplet jsme tu frontu předběhli
![]()
Nejsme. Už se odtajňuji jako zakladatelka
. Místo toho jede kluk za čtrnáct dní do Itálie na A.S. Řím s Reálem. Dostal to k těm osmnáctinám. Sice to nebylo překvápko ale jede s kamarádama tak myslím, že budeme mít zážitek větší než by byl dnešní zápas.
No a dneska sledují zápas u kámoše ve velkém ale říkal, že si na Reál ani nevsadil, protože není ve formě
.
Moji chlapi šli, já doma hlídám zbytek a budu koukat tady
Dnes se prodávaly vstupenky za 1450,– Kč. Prý jich UEFA nebo kdo 200 odřekl, tak je dali do prodeje.