Po rozvodu kontakt dítěte s ex rodiči...?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.9.19 20:29
@Anonymní píše:
Promin, ale ziram! 8o
Na dite prece maji narok oba rodice stejne, ne? Co by jsi delala ty jako otec, na jeho miste? Predpokladam, ze penize si od nej rada vezmes, ale davat mu dite uz te boli?! Bud rada ze ma dite otce, ktery ma o ni zajem a bojuje za cas s ni. Mozna to takhle dopadnout u soudu nemuselo, kdyby si mu trosku vychazela vstric. Zakladatelka ma rozum. Tady nejde o boj mezi tebou a tvym ex, ale o detstvi a vztah s jejim otcem a jeho rodinou!!!

mně zas třeba přijde líto, pokud ten chlap má možnost a ochotu si to zařídit, že by si dítě bral víc jak 1× za 14 dní i když třeba pracuje atd., tak že takoví chlapi to neřeší přes soud, pokud není dohoda. Myslím že když „ustoupí“ tý ženě, tak ona už se pak může ohánět tím že No on si jí už 5 let bere jen 1× za 14 dní, může to podat jako že on jí víc nechce. A přitom kdyby prokázal zájem a třeba i že si to zařídil, aby jí mohl mít v týdnu a podobně, tak dneska se tatínkům hodně jde na ruku. Když není dohoda jinak.
To je asi taková povaha jako já, no :D pro klid ustoupí

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.9.19 20:38

No my nad soudem casto uvazovali, ale kdyz to pred ex jenom trochu zminil, zacala mu psat slohovky o tom jak budou malou tahat po soudech a psychologovi, navic jsme pro ni nemeli pokojik. Ted kdyz ho mame a byla by moznost, tak uz nastoupila do skoly a zijeme v jinem meste nez ona. Pro nas by byla nejlepsi stridava pece, ale to male neudelame. Dovedu si predstavit jak hrozny to musi byt prejizdet mezi dvema domovi (zkusenost z koleji na VS). Pred tydnem jsme prisli s navrhem 1× za 14 dni ji v PA vyzvednout ve skole a po vikendu ji v PO zavezt do skoly…to se taky moc nesetkalo s uspechem, tak nevime co vic delat, s jeji mamou je to silenej boj :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.9.19 21:09
@Anonymní píše:
No my nad soudem casto uvazovali, ale kdyz to pred ex jenom trochu zminil, zacala mu psat slohovky o tom jak budou malou tahat po soudech a psychologovi, navic jsme pro ni nemeli pokojik. Ted kdyz ho mame a byla by moznost, tak uz nastoupila do skoly a zijeme v jinem meste nez ona. Pro nas by byla nejlepsi stridava pece, ale to male neudelame. Dovedu si predstavit jak hrozny to musi byt prejizdet mezi dvema domovi (zkusenost z koleji na VS). Pred tydnem jsme prisli s navrhem 1× za 14 dni ji v PA vyzvednout ve skole a po vikendu ji v PO zavezt do skoly…to se taky moc nesetkalo s uspechem, tak nevime co vic delat, s jeji mamou je to silenej boj :(

Jo, v jiném městě, to je opravdu blbý no. To by chtělo být vedle sebe.
S tím víkendem, asi bych třeba zkusila že to jako chcete udělat NA ZKOUŠKU, aby viděla, že se může spolehnout že budou úkoly a tak podobně. Ale je to o povaze… vím že kdybych se takhle na cokoli zeptala mého ex tak by NIC NA ZKOUŠKU NEFUNGOVALO i kdyby to bylo pozlacené, a nejlépe už předem :mrgreen:
Já jsem mimochodem ještě takové pako že jsem tady zůstala sama 200km od mé rodiny, protože mám pocit povinnosti (a protože „vím“ že by to ex mohl tahat přes soud, že jako znemožňuju kontakt). Třeba mi to Pán Bůh vrátí (na dětech :mrgreen: ) tu mou péči o jejich kontakt. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.9.19 21:15
@Anonymní píše:
Jo, v jiném městě, to je opravdu blbý no. To by chtělo být vedle sebe.
S tím víkendem, asi bych třeba zkusila že to jako chcete udělat NA ZKOUŠKU, aby viděla, že se může spolehnout že budou úkoly a tak podobně. Ale je to o povaze… vím že kdybych se takhle na cokoli zeptala mého ex tak by NIC NA ZKOUŠKU NEFUNGOVALO i kdyby to bylo pozlacené, a nejlépe už předem :mrgreen:
Já jsem mimochodem ještě takové pako že jsem tady zůstala sama 200km od mé rodiny, protože mám pocit povinnosti (a protože „vím“ že by to ex mohl tahat přes soud, že jako znemožňuju kontakt). Třeba mi to Pán Bůh vrátí (na dětech :mrgreen: ) tu mou péči o jejich kontakt. :roll:

Jsi asi vzacny pripad, nebo my nemame stesti na mamu nasi cacorky :D :D
Na zkousku to zkusit muzeme, ale myslim ze nam nenaleti. Ja z ni mam pocit, ze s malou chce byt co nejvic a nejcasteji sama, jako aby jednou mela mala pocit ze ma vse jen diky mame a my ji nechteli :? O dovolenych ani nemluvim, chteli jsme ji nekolikrat vzit na lyze do Italie a k mori, vzdy nam to zakazala. Az letos poprvy to dovolila. Nevim proc ji timto tak ublizuje a ochuzuje. Treba je to mnou, ze ji vadim. Nevim :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.9.19 22:02
@Anonymní píše:
Promin, ale ziram! 8o
Na dite prece maji narok oba rodice stejne, ne? Co by jsi delala ty jako otec, na jeho miste? Predpokladam, ze penize si od nej rada vezmes, ale davat mu dite uz te boli?! Bud rada ze ma dite otce, ktery ma o ni zajem a bojuje za cas s ni. Mozna to takhle dopadnout u soudu nemuselo, kdyby si mu trosku vychazela vstric. Zakladatelka ma rozum. Tady nejde o boj mezi tebou a tvym ex, ale o detstvi a vztah s jejim otcem a jeho rodinou!!!

Nekomentuj, když neznáš okolnosti…co tady meleš o vycházení vstříc, když nevíš vůbec nic?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.9.19 07:18
@Anonymní píše:
Nekomentuj, když neznáš okolnosti…co tady meleš o vycházení vstříc, když nevíš vůbec nic?

Vzdyt ty nase okolnosti taky neznas. Proc akorat vyvolavas konflikt? Je jasny ze kazdy ma jiny pohled na vec, jen neni dle meho nazoru spravne ten tvuj vnucovat ostatnim.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky