Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:Tak alkohol si myslím, že cítím. Teď mě napadá, že když jsem mu jednou volala, tak jsem i slyšela kamarády. Nevím, švagr, spokojený papík s pupkem byl také nevěrný. Možná mě to nějak zasáhlo, do něj bych to byla neřekla. Přitom v tu dobu švagrovou osahával tak, že jsme nevěděli kam s očima.
zakladatelka
Víc asi dej na změny chování, to že nic není ti on těžko dokáže, ale pokud ten vztah jde celkově někam, je možná případná nevěra jen vedlejší problém.
Zakldatelko.
Slyšel jsem že „moudrá žena nepátrá“.
Ale třeba víš, že chceš vědět. I když život s vědomím může být horší.
Hodně štěstí.
@pouzitychlap píše:
Zakldatelko.
Slyšel jsem že „moudrá žena nepátrá“.
Ale třeba víš, že chceš vědět. I když život s vědomím může být horší.Hodně štěstí.
Já do toho nakonev včera uhodila pořádně. Tu noc, kdy nespal doma mitvrdil, že spal u kolegy na hotelovém pokoji. Prý si sám pro sebe pořídil pokoj pro více lidí. To mi tehdy řekl. Večera jsem se zeptala na jméno hotelu. Nevěděl, byl prý opilý. Nakonec ho našel na mapě. Volal kolegovi, ať mu pošle objednávku. Posla, ale byla na jednolůžkový pokoj. Kamarád si prý objednal ten nejlevnější pokoj to byl ten pro čtyři. Koukla jsem na ceny a nejlevnější byl pochopitelně ten jednolůžkový, na který dostal formulář. Prý ho asi na poslední chvíli zlevnily, že ho nemohly udat - prý jako letenky. Koukala jsem na něj s otevřenou pusou, co všechno mi věšel na nos. Občas mě mezi pláčem chytal hysterický záchvat. Ptala jsem se, kde je tedy nějaký paragon. že musel doplatit za to původně neobsazené lůžko. Tak prý se ráno pokoušeli utéct!!! Ale nepovedlo se to a zaplatil to ten původní kolega a peníze po nich nechtěl. Vždy, když je nějaká sekera, manžel vždy trvá na tom, že vče se musí společně doplatit. I u nich v rodině si dávali vše do posledního haléře. Kdyzž se prodavačka v obchodě splete a vrátila mu více, tak ji na to upozornil. Když mi řekl, jak utíkal, tak jsem se smála. Já už chápu, jak ženská chztne chlapa in flagranti a on ji přesvědčuje, že to tak není. Já taky moc chci věřit, večer na mě mluvil, tak líbezně. Prý požádá magistrát o nahrávku z kamery, že tam opravdu byli u toho hotelu.
@Anonymní píše:
Já do toho nakonev včera uhodila pořádně. Tu noc, kdy nespal doma mitvrdil, že spal u kolegy na hotelovém pokoji. Prý si sám pro sebe pořídil pokoj pro více lidí. To mi tehdy řekl. Večera jsem se zeptala na jméno hotelu. Nevěděl, byl prý opilý. Nakonec ho našel na mapě. Volal kolegovi, ať mu pošle objednávku. Posla, ale byla na jednolůžkový pokoj. Kamarád si prý objednal ten nejlevnější pokoj to byl ten pro čtyři. Koukla jsem na ceny a nejlevnější byl pochopitelně ten jednolůžkový, na který dostal formulář. Prý ho asi na poslední chvíli zlevnily, že ho nemohly udat - prý jako letenky. Koukala jsem na něj s otevřenou pusou, co všechno mi věšel na nos. Občas mě mezi pláčem chytal hysterický záchvat. Ptala jsem se, kde je tedy nějaký paragon. že musel doplatit za to původně neobsazené lůžko. Tak prý se ráno pokoušeli utéct!!! Ale nepovedlo se to a zaplatil to ten původní kolega a peníze po nich nechtěl. Vždy, když je nějaká sekera, manžel vždy trvá na tom, že vče se musí společně doplatit. I u nich v rodině si dávali vše do posledního haléře. Kdyzž se prodavačka v obchodě splete a vrátila mu více, tak ji na to upozornil. Když mi řekl, jak utíkal, tak jsem se smála. Já už chápu, jak ženská chztne chlapa in flagranti a on ji přesvědčuje, že to tak není. Já taky moc chci věřit, večer na mě mluvil, tak líbezně. Prý požádá magistrát o nahrávku z kamery, že tam opravdu byli u toho hotelu.
Mám ted v sobě dva neuroly a vím, že to budu muset akceptovat. Pravdu neřekl. Jen se přeřekl a prý si chce získat zpět mojí důvěru a bude si prý dávat lepší poz teda prý nebude chodit do hospody. Měly jste to tak některá, že i přes jasný důkaz jste chtěly věřit a měly pocit, že se možná mýlíte, že to prostě není pravda?
@Anonymní píše:
Mám ted v sobě dva neuroly a vím, že to budu muset akceptovat. Pravdu neřekl. Jen se přeřekl a prý si chce získat zpět mojí důvěru a bude si prý dávat lepší poz teda prý nebude chodit do hospody. Měly jste to tak některá, že i přes jasný důkaz jste chtěly věřit a měly pocit, že se možná mýlíte, že to prostě není pravda?
Ja nevim, co se ty trapis, on se ma trapit, pokud lze
![]()
Neznasim lhare a nemam rada, kdyz nekto dela z partnera idiota. A uz vubec nechapu zdejsi popularni, zbabelou pstrosi filozofii, jen nic nevidet, na nic se neptat a navenek zit v porkrytectvi. Jenze tady na emimine je vetsi hrich vlezt pri podezreni partnerovi do soukromi, jak vlezt pohlavnim organem do jine diry.
Proc se mas takhle trapit v nejistote? Ta historka o hotelu je vazne divna, takze bych si ji proverila, klidne at vypadam jak paranoidni stihacka.
A s nim bych jednala uplne na rovinu, on at se trapi, pokud lze, ty se namas co trapit a zhryzat v nejistote a plakat, mas svoji cenu! Rekla bych mu na rovinu, co citim, co si myslim…at se vyjadri, uprimne a jasne, promluvte si, snad vycitis, jestli ti lze, anebo je uprimnej.
@wildcherry píše:
Ale ne, milenku jsem nedelala, na to jsem moc hrda, hrat druhy housle.
Ony i ty druhé housle si chtějí někdy zahrát, promiň
![]()
@Anonymní píše:
Doufám, že sis trochu odpočinula přes noc. Teď jsem to dočetla do konce co se stalo dál. Fakt mě to mrzí, ale podle mě prostě kecá. I s tím videem to je ubohost. Čeká že nic neuděláš, že bys po něčem takovém dál nepátrala. Každopádně jestli je to opravdu všechno pravda tak i když se to lehce řekne, netrap se. On je deb. l a bude si sypat popel na hlavu. Alespoň teď s ním můžeš mluvit narovinu a neužírat se v tichosti sama.
@Anonymní píše:
Ja fakt nevim, co delat v takove situaci, odbornych rad je moc, ale lidsky, ja to proste nevim😔
@mdvorak píše:
Ony i ty druhé housle si chtějí někdy zahrát, promiň![]()
Trefne napsany
.Ale co ti mam rict, proste jsem milenku nedelala. Houslama jsem doma a se svym smyccem
…
@My Melody píše:
Jenze tady na emimine je vetsi hrich vlezt pri podezreni partnerovi do soukromi, jak vlezt pohlavnim organem do jine diry.
@wildcherry píše:
Trefne napsany.Ale co ti mam rict, proste jsem milenku nedelala. Houslama jsem doma a se svym smyccem
…
Když je dobře nakalafunovaný ke zvýšení třecího odporu ![]()
@Anonymní píše:
Alespoň oceň kolik námahy to své obhajoby vkládá ![]()
Kdyby mu to bylo jedno tak se takto nesnaží.
Dej mu vydechnout nebo si nějakou buchtu najde na truc ![]()
@mdvorak píše:
Když je dobře nakalafunovaný ke zvýšení třecího odporu
Zatim ano
…Ale ma i jine vlastnosti
.
@Anonymní píše:
V tom vasem investicnim byte uz nekdo bydli? Pokud ne sla bych se podivat tam az zas bude v hospode. ![]()
Takže teď už něco víš a nevím, jestli potřebuješ vědět více. Zařiď se podle toho. Musíš být nad věcí a s milenkou nejde bojovat. A každé úterý mu ráno připrav čistý spodní prádlo, aby Ti nedělal ostudu - myšleno smrtelně vážně, klidně mu i řekni důvod. Třeba se chytí za nos, že něco ztrácí… ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat