Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
Zcela upřímně by tohle bylo pod mojí úroveň nějaký sledovánía pokud tam bude s kamarády, tak se může právem naštvat. Když už ze sebe chceš dělat chudinku a stíhačku, tak tam pošli aspoň nějakou kamarádku, kterou nezná, ať mrkne, jestli tam je
Tak sledovani by bylo pod tvou uroven, ale stridat si chlapa s milenkou, by tvou uroven nesnizilo?
…To bych radeji jela kolem, nez byt za podvadenou blbku. Nastesti jsem to za tech xx let resit nemusela, uf. ![]()
Divné to je o tom žádná. Já bych se taky asi přiklonila ke sledování. Já bych se nechtěla nechat tahat za nos. To by bylo ještě větší hnus a pod moji úroveň, než nějaké sledování. Podle mě tím nic nezkazíš. Popřípadně pověřit nějakou kamarádku na sledování, a právě třeba do té restaurace.
@Anonymní píše:
Můžu vědět, co z toho má ta milenka? Nerýpu, chci to pochopit. Přeci, když se se mnou chlap vyspí a pak jde jinam, tak jsem za trubku sama před sebou a jakoby zneužitá. Ale, že milenky jsou to vím, tak to něco z toho asi mají. Byla jste některá nezadanou milenkou a co vás k tomu vedlo, co jste z toho měly?
Já nezadaná milenka nebyla, ale v okolí mám takhle spousty známých. A hodně svobodných holek chce prostě sex a případně si toho chlapa ulovit pro sebe. Taky nezapomínej, že jsou i zadané milenky, a ty pak právě doma tvrdí, že jdou na keramiku..Takže je pak jasný, že ten chlap z druhý strany taky musí chodit v úterý někam.
A promiň, ale ty jeho řeči, jak ho to samotného štve, to je jak z učebnice..
@Jessica4 píše:
Divné to je o tom žádná. Já bych se taky asi přiklonila ke sledování. Já bych se nechtěla nechat tahat za nos. To by bylo ještě větší hnus a pod moji úroveň, než nějaké sledování. Podle mě tím nic nezkazíš. Popřípadně pověřit nějakou kamarádku na sledování, a právě třeba do té restaurace.
Sledovat nemůžu, chodí rovnou z práce. Bydlíme v Praze. Já ani nemám hlídání. Ale asi by to nějak šlo. Ale co kdyby mě viděl. To by bylo hrozně hloupé. Asi bych se před klukama hanbou propadla. Asi mu ted zkusím párkrát do té hospody zavolat. Ale on často tvrdil, že tam není signál, volal mi pak zpět. Když to tak čtu, tak to je také podezřelé. Až se mi udělalo špatně. Ale já hodně věřila, prostě mě to nikdy nenapadlo a volala jsem mu opravdu jen když bylo něco potřeba bez stínu podezření
Šestý smysl většinou nezklame, já být ve tvé situaci, bych si to prostě prověřila ty úterky…je na tobě jak, ale nebudeš mít klid, dokud to neuděláš. Držím pěsti ať to dobře dopadne.
@Anonymní píše:
Sledovat nemůžu, chodí rovnou z práce. Bydlíme v Praze. Já ani nemám hlídání. Ale asi by to nějak šlo. Ale co kdyby mě viděl. To by bylo hrozně hloupé. Asi bych se před klukama hanbou propadla. Asi mu ted zkusím párkrát do té hospody zavolat. Ale on často tvrdil, že tam není signál, volal mi pak zpět. Když to tak čtu, tak to je také podezřelé. Až se mi udělalo špatně. Ale já hodně věřila, prostě mě to nikdy nenapadlo a volala jsem mu opravdu jen když bylo něco potřeba bez stínu podezření
Tak tam nekoho posli.Jako samozrejme by nebylo vhodny, kdyby te videl A mela by sws ztrapnit pred kamarady.Ale podle me by to chtelo omrknout vic uterku, ne jeden.Ja proste muzi verim, asi stejne jako donedavna i ty a takovy pocit, co ted citis, je pro me strasak. Sesty smysl je sesty smysl.Ale chtela bych vedet, na cem jsem.Jak bych se ja osobne zaridila, kdyby se to potvrdilo, je vec druha. Nevim to, jen vim, ze je to pro me krajni mez a blbku bych ze sebe delat nenechala.
Jako na pravidelnych dnech jen pro neho, neni nic az tak spatnyho, ale ty reci kolem dost smrdi.
@Anonymní píše:
Můžu vědět, co z toho má ta milenka? Nerýpu, chci to pochopit. Přeci, když se se mnou chlap vyspí a pak jde jinam, tak jsem za trubku sama před sebou a jakoby zneužitá. Ale, že milenky jsou to vím, tak to něco z toho asi mají. Byla jste některá nezadanou milenkou a co vás k tomu vedlo, co jste z toho měly?
Sex bez starostí.
Sešli jsme se, dali si číslo, něco k pití, k jídlu, zase číslo. A čau.
@Anonymní píše:
Tak tam prostě někoho pošli. Někoho koho manžel nezná. Taky věřím na šestý smysl. Ostatně kdybys to na manžela vybalila rovnou, tak bys měla velkou šanci poznat zda kecá. Zaskočilo by ho to a viděla by jsi zda se úterky nějak změní. Ale to bych brala až v krajních mezích.
Je pravda že příjemné by to nebylo kdyby tě viděl, tak se domluv s nějakou kamarádkou. A s tím signálem v hospodě… Já ti nevím.
@Jessica4 píše:
Tak tam prostě někoho pošli. Někoho koho manžel nezná. Taky věřím na šestý smysl. Ostatně kdybys to na manžela vybalila rovnou, tak bys měla velkou šanci poznat zda kecá. Zaskočilo by ho to a viděla by jsi zda se úterky nějak změní. Ale to bych brala až v krajních mezích.
Je pravda že příjemné by to nebylo kdyby tě viděl, tak se domluv s nějakou kamarádkou. A s tím signálem v hospodě… Já ti nevím.
Já to na něj ted vybalila opatrně, ale hned mi řekl, ať se mu podívám klidně do kalendáře, že přijede Harry. Ale to já přeci věděla. Jen schůzka měla být ve středu, čemuž jse se dost podivila, že by šel na večeři až po tanečních a najednou bác, prý to museli přesunout na úterý. Právě teď budu sondovat, zda se něco změní. Je mi teď skoro špatně, on člověk prostě začne psát a jak to pak čte, tak je mu pořád hůř. Nejdřív dneska tvrdil, že jsou to idioti a že pořád jezdí, ale přesto tam jde. Říkal, že přijde do devíti. |To asi i přijde, když ted větřil. Uvidím, jestli za čas začne chodit zase až po půlnoci. Ale ty kluky se kterými chodí do hospody znám, jsou to dost charakterní lidi a asi by se to mohlo prokecnout, nevím jestli by se odvolával na ně.
@Anonymní píše:
Já to na něj ted vybalila opatrně, ale hned mi řekl, ať se mu podívám klidně do kalendáře, že přijede Harry. Ale to já přeci věděla. Jen schůzka měla být ve středu, čemuž jse se dost podivila, že by šel na večeři až po tanečních a najednou bác, prý to museli přesunout na úterý. Právě teď budu sondovat, zda se něco změní. Je mi teď skoro špatně, on člověk prostě začne psát a jak to pak čte, tak je mu pořád hůř. Nejdřív dneska tvrdil, že jsou to idioti a že pořád jezdí, ale přesto tam jde. Říkal, že přijde do devíti. |To asi i přijde, když ted větřil. Uvidím, jestli za čas začne chodit zase až po půlnoci. Ale ty kluky se kterými chodí do hospody znám, jsou to dost charakterní lidi a asi by se to mohlo prokecnout, nevím jestli by se odvolával na ně.
Nevim, jestli si udelala dobre.Ted si da majzla jak hrom, pokud to tak je a ukoncit to nebude chtit a tobe to neulevi,naopak.Ale co uz, zpet to vzit nejde.
@Anonymní píše:
Sex bez starostí.Sešli jsme se, dali si číslo, něco k pití, k jídlu, zase číslo. A čau.
@Anonymní píše:
Mě tedy intuice nikdy nezklamala
A byl to taky jen pocit? Bez důkazů? Já prostě svým emocím také věřím a cítím, že se něco děje. Nevím co, možná ne nevěra. Aje jsem smutná. Vždycky na to zapomenu a uchlácholím se a pak zase přijde nějaká změna a je tu další úterý. Přece jen jsem pak špatná pondělí až středa a to dost velká část týdne. Myslíte, že by mělo cenu mu říct, jak se cítím a požádat ho, ať nikam nechodí (sama bych si v duchu řekla, že třeba dva měsíce).
@Anonymní píše:
Tak treba nepočítá s tím že by ses jeho kamarádů šla zeptat či nějak vyzvidat. Hele tvá situace je mi líto a jsem ráda že jsem se do takové nedostala, ale osobně věřím tomu že žena má šestý smysl. A především pár věcí je divnych. I kdyz čteš všechny tyhle názory a rady, tak podvědomě sis určitě myslela to samé, ale v hloubi duše ses modlila aby to tak nebylo a že jen zbytečně vyšiluješ. Měj se určitě na pozoru.
Ještě mě napadlo. Neznáš nějakou manželku těch jeho kamarádů, že bys mezi tématy něco nadhodila?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Mě tedy intuice nikdy nezklamala