Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
Prý požádá magistrát o nahrávku z kamery, že tam opravdu byli u toho hotelu.
Hahaha, magistrát nedělá nic jiného, jenom poskytuje chudákům manželům nahrávky pro jejích žárlivé manželky. Tohle je ta největší ubohost a zoufalost, kterou mohl vymyslet, a asi nemá o Tvém intelektu moc vysoké mínění, když doufal, že mu to sežereš. ![]()
@Anonymní píše:
A dneska zrovna pořád supluju, mám teď volnou hodinu, strašně práce a musím se soustředit na to, co učím.
O Bože, učitelka. Povídá se, že učitelky se snaží členy rodiny napomínat a vychovávat jak žáky ve škole, tak jestli něco takového nebyl důvod …
Jedna byla blbá, druhá byla škaredá a třetí byla taky učitelka! ![]()
@Anonymní píše: Šestý smysl my ženy máme dobré vyvinutý. Jste 17 let spolu, tudíž krize středního věku. Manžel to měl stejně. Taky jsem tušila a bohužel to pak vyšlo najevo. Moc vám přeji, aby jste se mylila. Já jsem ale toho názoru, že věrný chlap snad ani neexistuje. Do manžela bych to třeba vůbec neřekla, že by mohl být takový dobrý herec.
Přesně tak, ale když chlap v sousedním vlákně napíše, že 80% chlapů dříve nebo později zahne, tak se do něj pustí chlapi i ženské, ovšem již nenapíši, že je jím 20-30 let a s partnerem jsou teprve pár let. Po 20-30 letech manželství to většinou už vypadá jinak.
@Anonymní píše:
Chlap se ti dobrovolně nepřizná, i kdyby ho mučili.
Přesně tak, jelikož vím, že i když mu to prokáže, tak jej nic horšího nečeká, než když to přizná sám, tak proč by to dělal.
Tohle mě nejvíce štvalo na škole, jak nás vždy provokovali, že jsme srabi, že nemáme odvahu se přiznat, ale když se někdo čestně přiznal, tak byl exemplárně potrestán a ostatní většinou trestu unikli, a i když je odhalili, tak dostali maximálně stejný trest, jako ten, co se přiznal sám a dobrovolně.
Zakladatelko, nějak nerozumím té sebemrskačské touze vlastnit opravdu neprůstřelný důkaz. Tím co tvůj muž vyvádí by se mi absolutně znechutil a začala bych řešit péči o děti, rozvod a co dál. To můžu mít vyřešené a připravené i bez jeho vědomí, pak už jen hodím papíry a nazdar. Navíc čím dříve to uděláš, tím větší prostor máš, protože teď se ještě bude cítit provinile a bude se snažit ti vše kompenzovat, jít ti na ruku.
Naopak po nějaké době teroru s důkazy a stíhačkováním si svou nevěru parádně odůvodní, protože „s tebou se nedá žít a jsi hrozná fůrie“. K ničemu z tohoto tyhle tyjátry s kamerovými záznamy nepotřebuješ.
Jinak co se pohádek a zapírání týče, můj ex (myslím, že mi nebyl nevěrný, ale byl to neuvěřitelně manipulativní a sobecký člověk) byl v tomhle mistr. Od začátku věděl, že trávu nesnesu a kuřáky nemám ráda, sám s kouřením chtěl přestat. Nejprve byl jeho neúspěch má vina, protože jsem ho chudáčka neomlouvala a málo podporovala, byl jako malý Jarda- jakmile jsem se otočila, už měl cigáro v ruce. Pak jsem se o něj pro změnu zase nezajímala, takže s dalším neúspěchem opět má vina. O každé vykouřené cigaretě jsem věděla, šestý smysl (a čich) nelže, leč panáček do krve zapíral, dělal ze mne paranoidního blázna. Pak jsem doma našla i sklo, opakovaně, opět zapíral, to už mi z něj bylo prostě zle. I přesto jsem v téhle pakárně chtěla vydržet, teď se biju do hlavy, že jsem nevzala nohy na ramena dříve.
Vím, že to s nevěrou nesouvisí, ale princip je stejný, neúcta, dělání z druhého člověka blbce, lhaní… To není vztah, který bych chtěla.
Zakladatelko a co máš v plánu, až/jestli se nevěra opravdu provalí? Budeš chtít zůstat a na vztahu zkusit zapracovat? Nebo to neprekousnes?
Jinak jeho lež o hotelu byla fakt slabá. ![]()
Me par let zpátky volala provozní, kam jsem chodila na brigády při mateřské, pracoval tam i můj ex, že potřebuje nějaké papíry vyplnit, tak ji rikam, ať je dá ex a že je doma vyplním a zase po něm pošlu. A ona mi řekla, že má dovolenou a v práci není. A ex se ráno oblékl jako že jde do práce, ale vlastně tam vůbec nedorazil. A když jsem se ho ptala, kde byl, tak mi vehementně tvrdil, že v té práci byl, jen ho ta kr*va celý den neviděla. Když jsem řekla, že kecá, protože jsem volala na služebak, který zůstává v práci a zvedl to někdo jiný, tak byl údajně na záchodě… Oni ti chlapi umí. lhat účelově, ale z fleku fakt žádnou obstojnou nevymyslí.
Muž je opravdu schopnej tvrdit naprostý kraviny, i když máš tisíc důkazů, že tě podvedl. Manžel u mě hrozně klesnul, když mi takhle lhal. Jsem s ním furt, ale už asi budu mít do konce života pocit, že mě stejně podvádí a dělá ze mě blbku. Proto už nepátrám. Jediný, komu to ublížilo, jsem byla já a děti, když udělal před nimi den před Mikulášem scénu, že když mu nevěřím, tak od nás odchází a nechce s námi trávit Vánoce.
@akavi píše:
Muž je opravdu schopnej tvrdit naprostý kraviny, i když máš tisíc důkazů, že tě podvedl. Manžel u mě hrozně klesnul, když mi takhle lhal. Jsem s ním furt, ale už asi budu mít do konce života pocit, že mě stejně podvádí a dělá ze mě blbku. Proto už nepátrám. Jediný, komu to ublížilo, jsem byla já a děti, když udělal před nimi den před Mikulášem scénu, že když mu nevěřím, tak od nás odchází a nechce s námi trávit Vánoce.
To je de.bil ![]()
@MarieP píše:
To je de.bil
Tak u nás bylo dnes ráno velké finále. Včera večer jsem se nechala ukonejšit, fakt bylo krásné mu věřit. Ale nedalo mi to a dnes ráno jsme zajeli do toho hotelu, kde údajně spal a pak ráno utíkat. Pan majitel mi včera potvrdil telefonicky, že tam byli. Prý pošle i sken s doplatkem, jak se ráno pokusili utéct, ale ten neposlal. Tak jsem si řekla, že budu za stíhačku a jeli jsme tam ráno. Já manželovi fakt věřila, a tak jsem si připadala neskutečně trapně a chtěla se otočit, že tam nepůjdeme. Nakonec jsem se překonala. Pan majitel tvrdil, ať manželovi věřím. Prý tam spali dva. Jenomže manžel tvrdil, že tři. Když jsem se ptala na počet lidí, tak manžel pěkně ztuhnul. Pak na ulici předvedl číslo zoufale zamilovaného. A neustále mi cpal k telefonu svého šéfa, s kterým tam přespal. Nakonec mi ho vnutil, mě to bylo trapné a stejně už bych mu nevěřila. Sama jsem byla překvapená, jak duchapřítomně jsem zareagovala a zeptala se ho na částku, kterou měl doplatit. Šéf řekl, že 5OO. Na penzionu měl však pán napsáno, že 300. Nic nesedí. ALe jsem ráda, že tentokrát jsem se nenechala obalamutit. Že jsem si jednou věřila, sobě a svým instinktům. To normálně nedělám. Manžel nadále tvrdí, že tam spal. Ze jednu osobu byla částka 800 a za dvě další 300? Šéf je prý charakterní, nikdy by nelhal. Charakter, který utíká z hotelu bez placení.
My měli tak krásný vztah, plný lásky, to se přece nezdálo. Ale on mi lže dál a já vůbec nevím, kdo to je. Nechal mě jet domů, sám šel do práce. Na rozloučenou, když pořád tvrdil, že mě miluje, jsem ho požádala, ať na mě přepíše byt a ten druhý na děti. Tak prý ten jeden ano. Ale to neudělá, je na prachy a ta druhá po něm byt chtít nebude. Když si dupnu, tak odejde, Co mám dělat? Mysléte, že mě může chlap milovat, i když mi zahýbá? To, že dál lže, mě mrzí, ale je to taková dětská reakce, když dojdou argumenty. Taky jsem tak kdysi argumentovala. Já tedy ale tak před 30 lety.
@Anonymní píše:
Tak u nás bylo dnes ráno velké finále. Včera večer jsem se nechala ukonejšit, fakt bylo krásné mu věřit. Ale nedalo mi to a dnes ráno jsme zajeli do toho hotelu, kde údajně spal a pak ráno utíkat. Pan majitel mi včera potvrdil telefonicky, že tam byli. Prý pošle i sken s doplatkem, jak se ráno pokusili utéct, ale ten neposlal. Tak jsem si řekla, že budu za stíhačku a jeli jsme tam ráno. Já manželovi fakt věřila, a tak jsem si připadala neskutečně trapně a chtěla se otočit, že tam nepůjdeme. Nakonec jsem se překonala. Pan majitel tvrdil, ať manželovi věřím. Prý tam spali dva. Jenomže manžel tvrdil, že tři. Když jsem se ptala na počet lidí, tak manžel pěkně ztuhnul. Pak na ulici předvedl číslo zoufale zamilovaného. A neustále mi cpal k telefonu svého šéfa, s kterým tam přespal. Nakonec mi ho vnutil, mě to bylo trapné a stejně už bych mu nevěřila. Sama jsem byla překvapená, jak duchapřítomně jsem zareagovala a zeptala se ho na částku, kterou měl doplatit. Šéf řekl, že 5OO. Na penzionu měl však pán napsáno, že 300. Nic nesedí. ALe jsem ráda, že tentokrát jsem se nenechala obalamutit. Že jsem si jednou věřila, sobě a svým instinktům. To normálně nedělám. Manžel nadále tvrdí, že tam spal. Ze jednu osobu byla částka 800 a za dvě další 300? Šéf je prý charakterní, nikdy by nelhal. Charakter, který utíká z hotelu bez placení.
My měli tak krásný vztah, plný lásky, to se přece nezdálo. Ale on mi lže dál a já vůbec nevím, kdo to je. Nechal mě jet domů, sám šel do práce. Na rozloučenou, když pořád tvrdil, že mě miluje, jsem ho požádala, ať na mě přepíše byt a ten druhý na děti. Tak prý ten jeden ano. Ale to neudělá, je na prachy a ta druhá po něm byt chtít nebude. Když si dupnu, tak odejde, Co mám dělat? Mysléte, že mě může chlap milovat, i když mi zahýbá? To, že dál lže, mě mrzí, ale je to taková dětská reakce, když dojdou argumenty. Taky jsem tak kdysi argumentovala. Já tedy ale tak před 30 lety.
Máš tohle zapotřebí?
Může tě milovat i když ti zahýbá. V tomhle tom chlapi nemají problém. Je to pro ně prima sport a zábava.
@mdvorak píše:
Takže jsi za stíhačku. Tohle byla těžká chyba…
Myslíte, že mě může milovat. Já to tak cítila, nemohla jsem se splést. Za tvrdou stíhačku jsem od pondělí večer. |Před tím nikdy. A vím, že jako stíhačka nemůžu pokračovat. Manželství chci zachovat, ale už na reálnější představě. Když já byla faakt zamilovaná, měla jsem ho moc ráda a jestli krom té nevěry, je všechno ostatní opravdové, tak ho asi i ráda pořád mám. Co byste radil jako chlap? Jste chlap? ![]()
@Anonymní píše:Že mu to není trapný.
@Anonymní píše:
Myslíte, že mě může milovat. Já to tak cítila, nemohla jsem se splést. Za tvrdou stíhačku jsem od pondělí večer. |Před tím nikdy. A vím, že jako stíhačka nemůžu pokračovat. Manželství chci zachovat, ale už na reálnější představě. Když já byla faakt zamilovaná, měla jsem ho moc ráda a jestli krom té nevěry, je všechno ostatní opravdové, tak ho asi i ráda pořád mám. Co byste radil jako chlap? Jste chlap?
My jsme se spolu smáli, neustále si jeden druhého dobírali, byli jsme přátelé, spojenci, prostě jeden celek. Sledovali jsme svoje děti, brali vše s nadhledem. A občas se pohádali. Bylo nám krásně? Proč šel jinam? Co tam hledal?
@Anonymní píše:
Může Tě milovat, ale je otázkou, zda Ty můžeš nadále milovat takového chlapa, to víš jen Ty, každá jsme jiná.
Třeba já bych dokázala odpustit pouze, pokud by se mi přiznal a omluvil. A musel by si sakra sypat popel na hlavu, šanci by dostal jen jednu. Kdyby se nepřiznal a dál lhal, brala bych to jako informaci, že nic napravovat nechce a třeba mě i nadále hodlá podvádět, že je to pro něj zřejmě opravdu sport, jak píše @janina74
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
S tím třetím dítětem mi oznámil, že mi přece říkal, že se jednou v noci probudil a uvědomil si, že ho nechce. Když jsem oponovala, že to jsem nebyla já, tak to prý říkal asi kamarádům, ale prý na každém rohu.