Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
S majitelem hotelu i těmi kolegy se předem domluvil. Jen zapomněli dopilovat detaily, když pak každý z nich tvrdí něco jiného. Nenech se opít rohlíkem.
@Anonymní píše:
Myslíte, že mě může milovat. Já to tak cítila, nemohla jsem se splést. Za tvrdou stíhačku jsem od pondělí večer. |Před tím nikdy. A vím, že jako stíhačka nemůžu pokračovat. Manželství chci zachovat, ale už na reálnější představě. Když já byla faakt zamilovaná, měla jsem ho moc ráda a jestli krom té nevěry, je všechno ostatní opravdové, tak ho asi i ráda pořád mám. Co byste radil jako chlap? Jste chlap?
Může Tě milovat, může Tě mít i rád, můžeš být jeho vrcholem života. Ale! Stereotyp, nuda, když něco chybí a druhý neposlouchá nebo nechce slyšet, tak se hledá jinde…
Když už jsi tu myš zahnala do kouta, dej ji trošku šanci úniku, aby nenadělala nečekaně ještě větší paseku. Aby najednou nezačal pálit mosty. Musí cítit, že to chceš spravit (pokud tedy chceš). Stále lepší rodina s nějakým šrámem, než neúplná rodina - to jsou nešťastní všichni. ![]()
@Anonymní píše:
My jsme se spolu smáli, neustále si jeden druhého dobírali, byli jsme přátelé, spojenci, prostě jeden celek. Sledovali jsme svoje děti, brali vše s nadhledem. A občas se pohádali. Bylo nám krásně? Proč šel jinam? Co tam hledal?
Hledal tam to, co doma neměl. A můžeš se ho zeptat… ![]()
@mdvorak píše:
Hledal tam to, co doma neměl. A můžeš se ho zeptat…
Když on to přiznat nechce. Ale asi je moc brzo. Emoce jsou zjitřené a co bylo za problém bude asi lepší probrat trošku v klidu a asi to nebude na čtvrt hodiny. Teď bych stejně jen brečela nebo se hádala. Děkuji.
@Anonymní píše:
Když on to přiznat nechce. Ale asi je moc brzo. Emoce jsou zjitřené a co bylo za problém bude asi lepší probrat trošku v klidu a asi to nebude na čtvrt hodiny. Teď bych stejně jen brečela nebo se hádala. Děkuji.
Já jsem snad i klidnější. Už ho nevidím jako boha, ale prostě jako člověka s chybami. Snad to společně zvládneme.
@mdvorak píše:
Nemusel vůbec nic hledat.
Mohl mít jen příležitost, kterou využil. Prostě něco nového neokoukaného…
@Anonymní píše:
Já jsem snad i klidnější. Už ho nevidím jako boha, ale prostě jako člověka s chybami. Snad to společně zvládneme.
Ony ty přání mohou být někdy nevyslovitelná. Třeba se bojí je říci. Dej tomu čas. A držím palce
![]()
@mdvorak píše:
Nemusel hledat, co nemá doma. Mohl hledat něco, co nemá on sám. S tou partnerkou to souviset vůbec nemusí. Tohle je trapná výmluva všech ubožáků - nedala jsi mi to, co jsem POTŘEBOVAL, tak jsem si to vzal jinde. Ovšem žena většinou vůbec nemá ponětí, že ten muž něco potřebuje, protože se tváří, že je vše OK. Dodnes nevím, co potřeboval manžel, když si hledal prostitutky a přitom měl doma sex 5 x týdně.
@mdvorak píše:
Ony ty přání mohou být někdy nevyslovitelná. Třeba se bojí je říci. Dej tomu čas. A držím palce![]()
![]()
A jsi muž? Slova tomu nasvědčují, jen ten počet smajlíků a vřelost mě trošku matou. A tím nevyslovitelným přáním myslíš sex? Tam se nebojíme ničeho. Jedině, že by chtěl. více chlapů na jednu ženu. To vím, že ho vzrušuje. A chápu, že zrovna o svojí manželku by se dělit nikdo nechtěl. To mám pak asi smůlu. Nebo to může i být něco jiného než sex. Ale co? Můžeš dát nějaký příklad, jen tak pro představu?
PS na placenou pracovnici si s ním hraji docela často, tak pak už jedině swingers - to by problém byl. Promiň případně za otevřenost, to víš, úča a dneska na neschopence.
@mdvorak píše:
To je ale kravina. Jasně, že když má doma malou brunetu, tak už tam logiocky nemůže mít vysokou blondýnu, a naopak. ![]()
Myslím, že pokud chce někdo zahnout tak prostě udělá a může mít doma sex třeba sedm krát týdně. A důvodů proč to ten člověk dělá může být spousta.. zvednout si sebevědomí, zažít něco nového a vyhnout se stereotypu a žádná nespokojenost tam vůbec nemusí být. A obzvláště u mužů to tak je.
@Anonymní píše:
Myslím, že pokud chce někdo zahnout tak prostě udělá a může mít doma sex třeba sedm krát týdně. A důvodů proč to ten člověk dělá může být spousta.. zvednout si sebevědomí, zažít něco nového a vyhnout se stereotypu a žádná nespokojenost tam vůbec nemusí být. A obzvláště u mužů to tak je.
Jo, i 50× týdně, ale když je stereotypní tak už je jedno, jaké je to číslo
@Anonymní píše:
Já věřit nemůžu. více než ty fakta, která vypsaná mluví jasně, mě přesvědčily ty jeho lži. Prý utíkal, aby ho nechytli. A v hotelu nechtěli občanky. Do hotelu jsem volala a občanky mi sdělili, že musí předložit všichni. Tak jako v jiném hotelu. Člověk si připadá jako blázen, že se vůbec ptá na takovou kravinu. Nejvíc mě mrzí, že se nepřiznal. Mohla bych to vzít od něj jako chybu a pracovat s tím dál. Ale dělá ze mě blázna. Podle mě teď doufá, že to půjde do ztracena. Já vím jaký je. Přidá si práci a tím se vyléčí. Co mám dělat já? Jak si teď ulevit od bolesti, jak o sebe pečovat? Pokud se nepřizná, tak nemá cenu se kvůli němu trápit. Je chladnokrevný. Někdo koho jsem vždy znala, ale myslela, že máme něco víc než ostaní, že je náš vztah vyjímečný.
zakladatelka
Když už pátráš, tak pátrej dokonale…
Občanku v hotelu dáváš jen když se zapisuješ.
Když jdeš třeba z večeře tak po tobě nikdo nic nechce, často je recepce bokem, takže to ani neví. Večer se na řadu hotelů dostaneš kartou bočním vchodem, stačí jim kamera, že někdo nedělá bordel, nikdo nic neřeší.
Takže nemáš v ruce nic kromě své žárlivosti. Jestli se chceš rozejít, tak to udělej, máš na to právo, ale nehledej ten důvod na jeho straně, když tam třeba vůbec není.
@Anonymní píše:
A jsi muž? Slova tomu nasvědčují, jen ten počet smajlíků a vřelost mě trošku matou. A tím nevyslovitelným přáním myslíš sex? Tam se nebojíme ničeho. Jedině, že by chtěl. více chlapů na jednu ženu. To vím, že ho vzrušuje. A chápu, že zrovna o svojí manželku by se dělit nikdo nechtěl. To mám pak asi smůlu. Nebo to může i být něco jiného než sex. Ale co? Můžeš dát nějaký příklad, jen tak pro představu?
PS na placenou pracovnici si s ním hraji docela často, tak pak už jedině swingers - to by problém byl. Promiň případně za otevřenost, to víš, úča a dneska na neschopence.
Mě se neptej, zeptej se jeho, čím ho uhranula, v čem je ona lepší. Ale buď mentálně připravena na odpověď, musíš ji přijmout. Jinak jde všechno do kytek ![]()
@mdvorak píše:
Jo, i 50× týdně, ale když je stereotypní tak už je jedno, jaké je to číslo
A najednou se objeví nějaká, která mu dá najevo, že je ochotná si s ním užít a je to. Jen nechápu, že muž v této situaci nepřemýšlí nad případnými následky, ze ohrozí rodinu, ublíží… jestli je to tak že v té chvíli nad tím vůbec nepřemýšlí… Ale toto já nikdy nepochopím
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat