Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
Omyl, věřit mu už nemůžu. Víra je emoce, on mi lhal několikrát během posledních tří dní, to jsem poznala. Další důkazy nehledám, já jsem pak nevyspalá. Včera jsem jela v noci, abych zjistila, jestli se sledování polohy v noci opravdu vypíná a čekala na určitém místě po půlnoci s jeho mobile. Jako úplný blázen. Fakta mluví jasně dvoulůžkový pokoj, dvě osoby, zděšený manžel. Ale děkuji ti za všechny reakce, byly dost rozumné, rodinu zachovávající. Děkuji ti i za tu poslední. Série hledání důkazů pro a proti by asi nikdy nemohla skončit. Mám sebe, o sebe se teď postarám. Zjistila jsem, že tu lásku, co jsem k němu cítila, můžu dát sama sobě. A svým způsobem jsem teď za tu střízlivost vděčná, můžu si manžela prohlédnout jako nového člověka, už mnohem dospělejším pohledem než před 17 lety. Smysl má věnovat cit do rodiny a sebe, čerpat to hezké, co mi oni můžou dát. Jdu dneska za psycholožkou, je to dost rozumná paní. Manžel se mi zdál jako dobrý chlap - tak teď uvidím, jaký je doopravdy. Myslím, že vše vyplyne samo od sebe.
Uf, ale než mi tu někdo začnete blahořečit k rozumnosti a moudrosti, tak včera jsem ho zfackovala - jsem myslela, že jsem konzerva rezervovaná a najednou tohle. Člověk e dozví i něco nového o sobě.
trochu se v tom ztrácím, co je teda ten hlavní důkaz? že při tvém výslechu ohledně hotelu jsi měla pocit, že blekotá?
pak je tu plno důkazů potvrzujících verzi manžela, např. maily, které si zjevně nemohl dodělat expost, potvrzení od šéfa, přátel a majitele hotelu…
na druhou stranu buď je tvůj manžel svatý muž jeden z tisíce nebo má fakt máslo na hlavě, protože po tom, že bych s emusel ponížit a shánět po majiteli hotelu důkazy, který chce žárlivá stíhačka a ono by to pořád nestačilo, tak to bych totálně vypěnil a poslal tě někam
a nakonec jsi ho ještě zfackovala? ![]()
Osobně si myslím, že má máslo na hlavě, ale zakladatelka nemá ty správné důkazy a to co ji říká, je pravda. Něco podobného se mi kdysi stalo, když přítelkyně dorazila 2 minuty po odchodu milenky - zválená postel, já nahý v županu a krve by se ve mě nedořezal. Za pár dní prázdný pokoj na koleji a uvnitř vzkaz, že se mnou skončila, že už chápe, proč jsem byl tak divný před pár dny a pokud nechápu, ať se podívám do kapsy županu.
A v kapse županu byl útržek z obalu kondomu, který jsem před pár dny dělil s kamarádem (chtěl jenom 5 ks z 10. kusového pásu), blbě se mi odtrhl, tak jsem ten kousíček utrhl zvlášť a dal ho do kapsy županu, který jsem zrovna měl na sobě.
Musel jsem se začít smát, jaká je náhoda blbec a přítelkyni jsem ten ústřižek bez problému vysvětlil, jelikož o celé záležitosti s „dělbou“ kondomů věděla, jenom si to blbě spojila s jinou situaci.
Formálně pravdu neměla a ten kousíček obalu nebyl důkaz o nevěře, ale ve skutečnosti jsem jí nevěrný byl, takže intuice jí nepodvedla. ![]()
Edit: @pohledzdruhestrany máme na to stejný názor - není bez viny, ale zakladatelčiny důkazy o ničem nevypovídají. ![]()
Příspěvek upraven 21.11.19 v 15:33
@jege píše:
Osobně si myslím, že má máslo na hlavě, ale zakladatelka nemá ty správné důkazy a to co ji říká, je pravda. Něco podobného se mi kdysi stalo, když přítelkyně dorazila 2 minuty po odchodu milenky - zválená postel, já nahý v županu a krve by se ve mě nedořezal. Za pár dní prázdný pokoj na koleji a uvnitř vzkaz, že se mnou skončila, že už chápe, proč jsem byl tak divný před pár dny a pokud nechápu, ať se podívám do kapsy županu.A v kapse županu byl útržek z obalu kondomu, který jsem před pár dny dělil s kamarádem (chtěl jenom 5 ks z 10. kusového pásu), blbě se mi odtrhl, tak jsem ten kousíček utrhl zvlášť a dal ho do kapsy županu, který jsem zrovna měl na sobě.
Musel jsem se začít smát, jaká je náhoda blbec a přítelkyni jsem ten ústřižek bez problému vysvětlil, jelikož o celé záležitosti s „dělbou“ kondomu věděla, jenom si to blbě spojila s jinou situaci.
Formálně pravdu neměla a ten kousíček obalu nebyl důkaz o nevěře, ale ve skutečnosti jsem jí nevěrný byl, takže intuice jí nepodvedla.
Edit: @pohledzdruhestrany máme na to stejný názor - není bez viny, ale zakladatelčiny důkazy o ničem nevypovídají.
jenže hranice mezi intuicí a paranoiou je velmi tenká, jak mohou dosvědčit mnohá psychiatrická zařízení
Zakladatelko, nepíšeš sice jaký systém má v mobilu nebo jsem to nepostřehl, ale cestu s mobilem sis mohla ušetřit. Mám android, zapnutou GPS, sledování polohy a občas se vyskytne výstřelek, že se zobrazí poloha i kus vedle, než jsem byl. To není nic zvláštního a nic to nedokazuje. Naopak si myslím, ze ti chlap poskytl maximální důkazy, které jasně hovoří v jeho prospěch. Emaily, poloha to jsou věci, které dodatečně nedodělá. Nevyšiluj a nebuď paranoidní.
Necetla jsem reakce, jen tve prispevky a za mne - ty nejsi normalni. trpis nejakou dusevni poruchou? silne mi pripominas tema - sousedka nahlas mluvi, kdyz jsem doma. tam byla autorkou stejne paranoidni osoba. takove divadlo co predvadis, je mazec. o fyzickem ataku na tveho manzela - k cemu ti to bylo? nemas jediny padny dukaz, jen tve domnenky z chore hlavy, jediny kdo je v tomto pripadu obet, je tvuj manzel, i kdyby to byla pravda, jake mas pravo ho jako cloveka takto ponizovat a stavet do late jak maleho ulicnika pred lavici. ocividne nemas v sobe kouska hrdosti, zazila jsem neco podobneho jako ty, intuice se nemylila, ale v zivote bych se k necemu takovemu nesnizila a tvuj chlap te musi doopravdy milovat, kdyz ti neco takoveho trpi.
@markytka3 píše:
Necetla jsem reakce, jen tve prispevky a za mne - ty nejsi normalni. trpis nejakou dusevni poruchou? silne mi pripominas tema - sousedka nahlas mluvi, kdyz jsem doma. tam byla autorkou stejne paranoidni osoba. takove divadlo co predvadis, je mazec. o fyzickem ataku na tveho manzela - k cemu ti to bylo? nemas jediny padny dukaz, jen tve domnenky z chore hlavy, jediny kdo je v tomto pripadu obet, je tvuj manzel, i kdyby to byla pravda, jake mas pravo ho jako cloveka takto ponizovat a stavet do late jak maleho ulicnika pred lavici. ocividne nemas v sobe kouska hrdosti, zazila jsem neco podobneho jako ty, intuice se nemylila, ale v zivote bych se k necemu takovemu nesnizila a tvuj chlap te musi doopravdy milovat, kdyz ti neco takoveho trpi.
zakladatelka je učitelka na ZŠ
Netusim, je-li tvuj muz verny nebo ne, ale po tom vystupu v penzionu, zadosti o kamerovy zaznam a dukazy u sefa…dal ani zpet uz neni kam. Pro me uz by ten vztah nadobro sel do kytek. Snazis se zoufale sehnat dukaz, ze ti byl/nebyl neverny, ale obavam se, ze o tohle uz snad ted ani nejde. Pro me jsi zasla strasne daleko a neni cesty zpet. Pokud je v tom nevinne, nedivila bych se, kdyby te ihned nechal a i kdyby opravdu zahybal, po tech tvych vystupech bych se i tak sbalila a sla. Navstiv psychologa, tohle je daleko za hranou a ty jsi na dobre ceste, jak se dostat do blazince.
@markytka3 píše:
Nebyla tvá reakce zbytečná? ![]()
zakladatelka
@Anonymní píše:
Nebyla tvá reakce zbytečná?
zakladatelka
prosím tě, to jako sebereš manželovi mobil a jezdíš s ním po městě a kontroluješ, jak reaguje GPSka? a to jako s manželovým svolením nebo on neví o tom, že mu chybí mobil?
@pohledzdruhestrany píše:
zakladatelka je učitelka na ZŠ
A kvalitní:) ![]()
prosím tě, to jako sebereš manželovi mobil a jezdíš s ním po městě a kontroluješ, jak reaguje GPSka? a to jako s manželovým svolením nebo on neví o tom, že mu chybí mobil?
JELA jsem včera poprvé. TED Ttak budu jezdit stále. Ale bit budu manžela vzdy jen za úplňku, s vyjímkou sobot a nedělí. Dali jsme si nějaká pravidla. A ta musí platit. Jinak píšu domů zápis do ZK.
@Anonymní píše:
JELA jsem včera poprvé. TED Ttak budu jezdit stále. Ale bit budu manžela vzdy jen za úplňku, s vyjímkou sobot a nedělí. Dali jsme si nějaká pravidla. A ta musí platit. Jinak píšu domů zápis do ZK.
Neuhlídáš… Stala se z Tebe stíhačka a naprosto zbytečně si teďko budeš komplikovat život, neuneseš to… ![]()
@Anonymní píše:
mám či měl jsem 3 kolegy, jejichž manželky byly učitelky, a všichni měli fakt pernej život, asi je to trochu diagnóza
mám či měl jsem 3 kolegy, jejichž manželky byly učitelky, a všichni měli fakt pernej život, asi je to trochu diagnóza
Manželka učitelka a docela v pohodě. Teda ze začátku to na mě zkoušela, ale měla smolíka
![]()
@Anonymní píše:
Manželka učitelka a docela v pohodě. Teda ze začátku to na mě zkoušela, ale měla smolíka![]()
tak zatím nemusíš na rozdíl od zakladatelčina manžela odevzdávat mobil ke screeningu a cestováním s ním po městě, shánět alibi u kamarádů a nadřízených a nechat se fackovat, zatím…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat