Pocit nevěry

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymní
21.11.19 16:51
@pohledzdruhestrany píše:
tak zatím nemusíš na rozdíl od zakladatelčina manžela odevzdávat mobil ke screeningu a cestováním s ním po městě, shánět alibi u kamarádů a nadřízených a nechat se fackovat, zatím…

Tohle mi udělat, tak skončila. Nevěra/nenevěra.

• Upravit
25897
21.11.19 16:55

Zakladatelko, pobavilas mě. Já si myslím, že si i těch pár facek za to divadlo zasloužil. Kdyby byl nevinný, tak je po fackovačce uražen na smrt.

• načítám...
21111
21.11.19 16:57
@divine woman píše:
Zakladatelko, pobavilas mě. Já si myslím, že si i těch pár facek za to divadlo zasloužil. Kdyby byl nevinný, tak je po fackovačce uražen na smrt.

aha dobrák, kterej nechytne po facce od manželky nerva si to zaslouží :think:

platí to i pro týrané ženy, které, když se nebrání bití, tak to znamená, že mají máslo na hlavě a zasloužily si to?

• načítám...
7375
21.11.19 17:00
@divine woman píše:
Zakladatelko, pobavilas mě. Já si myslím, že si i těch pár facek za to divadlo zasloužil. Kdyby byl nevinný, tak je po fackovačce uražen na smrt.

Myslím, že by se hlavně zfackovat vůbec nenechal. On je konsternovaný a zahnaný do kouta. Proto neumí asertivně reagovat na hysterák. Nejspíš mu v hlavě šroubuje, kde ještě zamést jaké stopy a jak nepřijít o svoje shukací chvilky bokem. To je teď ta největší starost. :)
Pro zakladatelku: ten hysterák nemyslím zle, pravděpodobně pro něj máš důvod.

• načítám...
25897
21.11.19 17:02

@Akinee Zahýbal a nechce to pustit. Kdyby byl čistý jak lilium, tak si dát facku nenechá.

• načítám...
1242
21.11.19 17:05
@divine woman píše:
@Akinee Zahýbal a nechce to pustit. Kdyby byl čistý jak lilium, tak si dát facku nenechá.

OMG, to je agument jak stehno! :*

• načítám...
7375
21.11.19 17:06
@divine woman píše:

Přesně to si myslím. Kdyby se neku.vil, tak bych řekla že je to zřejmě celkem slušný člověk. Neumí se lži dobře zacházet.

• načítám...
25897
21.11.19 17:09

@mdvorak Já vím :mrgreen:, ale přiznej si, že instinkty nelžou. Když někdo s někým žije desítky let, tak ho má přečteného. A okamžitě ví, že je něco jinak. :mavam:

• načítám...
1242
21.11.19 17:12
@divine woman píše:
@mdvorak Já vím :mrgreen:, ale přiznej si, že instinkty nelžou. Když někdo s někým žije desítky let, tak ho má přečteného. A okamžitě ví, že je něco jinak. :mavam:

Ano to máš pravdu. Proto si myslím, že sledování bylo naprosto zbytečné a hlavně ponižující (pro ni). :mavam:

• načítám...
25897
21.11.19 17:16

@mdvorak Ano, ale chápu jí. Já mám taky ráda jasno, i když nepříjemné. Nejhorší jsou nevěry, kdy o tom ví všichni kromě podváděné osoby. To je moje noční můra.

• načítám...
2248
21.11.19 17:56

@pohledzdruhestrany U nás je učitelka nextka a vystudovala to i mužova exka (ta ale za svůj život nikdy nepracovala). Extchyně taktéž, u všech tří jasná diagnóza :mrgreen: Exmanželovi ji vyloženě přeju, extchán je v mých očích úplný světec. Taky je ale pravda, že je pracovně drtivou většinu času v tahu, to vysvětluje i jak to všecko přežil :mrgreen:

• načítám...
65352
21.11.19 18:08

Si tady tulipán píše s tulipánem jo :mrgreen:

• načítám...
Anonymní
21.11.19 22:04

Ja jsem sice bohyně pomsty a moje astrologicke znamení tomu plně odpovídá (proto anonym), takže trochu tuhle hysterii dokážu pochopit, ale neznám jediného pricetneho chlapa, který by si tohle nechal líbit. A před nadřízeným! Jo, asi i na mě je to silný kafe. 8o

• Upravit
75721
21.11.19 23:22
@Anonymní píše:
Manželka učitelka a docela v pohodě. Teda ze začátku to na mě zkoušela, ale měla smolíka :mrgreen: :dance:

Bacha na ty kytičky, zakladatelko. ;)
Zas až tolik anonymů v téhle diskusi není, aby se opakovaly kytky.
Ale chápu tě, v tom davu nedovtipů si člověk nejlíp pokecá sám se sebou, že? :jazyk:

Edit
Tak zpět.
Kolik má být těch kytek, 15?
Já jich v diskusi napočítala 14, ale možná jsem nějakou přehlídla. :think: @admin 15 květinek pro anonymy je zjevně nedostačujících, pokud se na 14ti stránkové diskusi dokážou vyčerpat. ;)
V dalším kole je dublování kytiček značně matoucí. :cert:

• načítám...
Anonymní
22.11.19 11:30
@Anonymní píše:
Tohle mi udělat, tak skončila. Nevěra/nenevěra.

Zkouška anonymů :mrgreen:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová