Pocit nevěry

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymní
20.11.19 23:00
@akavi píše:
Chápu tě. Já jsem si hystericky prohlížela ty, za kterými můj muž chodil. Sebevědomí nula (ano, byly mladší, měly delší nohy, větší a pevnější prsa a uááá). Přestala jsem. Dodnes jsem rozpolcená a jedna moje část nevěří, že ten hodnej milionovej táta a manžel by tohohle byl schopnej. Ale lhal mi a bohužel ta lež znamená, že měl co zakrývat, takže mu nevěřím.
Zařídila jsem se tak, abych na něm v případě, že budu chtít za pár let odejít, nebyla finančně závislá.

Tak manžel mi dneska ukázal na mobilu kde byl. Má prý zařízené sledování polohy a ano tom prý nevěděl. Ty úterky opravdu byl, tam kde tvrdil, v hospodách. Já ho dost lustrovala, tak jsem se na moje požádání koukla i do jeho emailu a je pravda, že z koverzace vyplývalo, že tam chlapi byli spolu. Že ho požádám o přístup na email nevěděl, bavil se tam s klukama nenuceně. I jsem četla emaily majiteli penzionu, kdy ho prosil o kamerový záznam. Problém je, že na tom trailování polohy v tu noc, kdy nespal doma, se to neukazuje přímo v tom hotelu, ale asi o 100 metrů dál. Tvrdí, že je to tím, že se tam v noci už na mobil nepřihlásil a pamatovalo si to jeho poslední polohu. Přitom dneska, když jsem koukala na ranní záznam polohy, kdy jsme byli v tom hotelu, tak se to ukázalo přesně. Tvrdí, že je to tím, že v noci má automaticky nastavený tichý režim. Nevím, v té oblasti byl a úterky jsou fakt průkazné. Zároveň je divné, že mě na mém telefonu se dnes smazaly údaje k jeho telefonu (jméno) a mám ho jako neuložené číslo. Myslíte, že si mohl s tím hrát? Ne s mým telefonem, ten jsem měla u sebe, ale třeba se svým a proto mi to zmizelo? Zároveň je pravda, že jsem si ho zablokovala jako disponenta na mém účtu. Já ani vše nezjišťuji, abych věděla, ale budete mi říkat, že jsem kráva, abych mu nekřivdila. Ale zároveň, když bych se mu chtěla omluvit, tak mi to nějak nejde přes pusu, prostě nevěřím, i když ted mluví pro něj spoustu věcí. Tak co říkate, jsem typický příklad oklamávané ženy, která má ještě pocit, aby manželovi neukřivdila? Oni prý umí udělat z ženy blázna. Prosím koukněte na fakta a řekněte mi. Úterky manžel má dobré alibi, tu noc také, jen se prostě ten problém s tím, že se mi smazalo jeho jméno u jeho telefonního čísla. Proti manželovi nejvíce mluví jeho blekotání a pán z penzionu

• Upravit
Anonymní
20.11.19 23:05
@bigl píše:
A jinak jsem lepší než ty, já jsem to zvládla za 2,5 roku (myšleno ironicky).
2,5 roku zpackaného života plného hádek, pláče a nervového zhroucení kvůli tomu, že chlap se zblázní do druhé :zed:
Doufám, že už nikdy více, za to už mi žádný chlap nestojí.
Vztah máme teď dobrý, ale můj vnitřní převrat byl fatální.

Jinak investiční byt je obsazený, máme ho asi dva měsíce a je kousek vedle našeho. Tam asi nic nehrozí

• Upravit
36025
21.11.19 00:08
@Anonymní píše:
Tak manžel mi dneska ukázal na mobilu kde byl. Má prý zařízené sledování polohy a ano tom prý nevěděl. …
Problém je, že na tom trailování polohy v tu noc, kdy nespal doma, se to neukazuje přímo v tom hotelu, ale asi o 100 metrů dál. Tvrdí, že je to tím, že se tam v noci už na mobil nepřihlásil a pamatovalo si to jeho poslední polohu. Přitom dneska, když jsem koukala na ranní záznam polohy, kdy jsme byli v tom hotelu, tak se to ukázalo přesně.

Taky jsem o tom nevěděl a před pár dny jsem to zjistil. Je to velice podrobné a přesné, ale zase +-100 m bych neřešil, neloguje to nepřetržitě a v husté městské zástavbě se to může různě plést.

Před měsícem byla manželka v zahraničí, českou SIM nechala v náhradním telefonu, jelikož v zahraničí používá místní SIM ve svém telefonu, a když jsem se po objevení daného sledování díval na její polohu v danou dobu, tak chvilku tam byla trasa jejího telefonu v zahraničí, o pár hodin zase trasa české SIM v ČR a za dalších pár hodin zase její trasy v zahraničí. Přičemž byla cca 2.000 km daleko, takže nemohla se přesouvat sem a tam několikrát denně.

Edit: Zapomněl jsem napsat, že oba telefony byly přihlášeny na její Google účet.

• načítám...
ontarova.stara
21.11.19 07:34
@Anonymní píše:
Jinak investiční byt je obsazený, máme ho asi dva měsíce a je kousek vedle našeho. Tam asi nic nehrozí

Co se tyka google polohy, tak tam k tem nepresnostem dochazi. My bydlime 200 m od OC a cca 150 m od hotelu a obcas se mi v ramci polohy zobrazuje jejich adresa, i kdyz jsem doma. Pripadne rano zapnu tlf a prihlasuje se mi wi-fi na verejnou sit OC (ktere mam pak v gp). Stejne tak treba v ramci trasy mam najednou vypadek a zobrazuje se mi pak spojeni dvou poslednich mist vzdusnou carou (treba pres dalnici).
Samozrejme to tak neni vzdy, ale dochazi k tomu.

• Upravit
Mango_Lassi
21.11.19 08:19
@ontarova.stara píše:
Co se tyka google polohy, tak tam k tem nepresnostem dochazi. My bydlime 200 m od OC a cca 150 m od hotelu a obcas se mi v ramci polohy zobrazuje jejich adresa, i kdyz jsem doma. Pripadne rano zapnu tlf a prihlasuje se mi wi-fi na verejnou sit OC (ktere mam pak v gp). Stejne tak treba v ramci trasy mam najednou vypadek a zobrazuje se mi pak spojeni dvou poslednich mist vzdusnou carou (treba pres dalnici).
Samozrejme to tak neni vzdy, ale dochazi k tomu.

Občas na tebe satelity ani BTS prostě dobře „nevidí“ a tak to určí jen tak odhadem ;)

• Upravit
1242
21.11.19 08:23

Zakladatelko, řešíš už důkazy ex-post. Teď to dopadne tak, že on si teď vymyslí tolik,,neprůstřelných,, důkazů až uvěříš, že je čistej jak 3× vypraná lilie. :poblion:

• načítám...
ontarova.stara
21.11.19 08:24
@Mango_Lassi píše:
Občas na tebe satelity ani BTS prostě dobře „nevidí“ a tak to určí jen tak odhadem ;)

Tak tak, proto bych zrovna u te polohy nedelala z rozdilu 100 m neprustrelny dukaz.

• Upravit
1242
21.11.19 08:39

@ontarova.stara
Hrabete se ve sra. kách…
Nenapadlo třeba někoho, že si tam na hotelu mohli rozdat i s kámošem trojku?
Jinak pětistovka je běžná pražská hotelová cena za milenecký azyl :jazyk:

• načítám...
ontarova.stara
21.11.19 08:42
@mdvorak píše:
@ontarova.stara
Hrabete se ve sra. kách…
Nenapadlo třeba někoho, že si tam na hotelu mohli rozdat i s kámošem trojku?
Jinak pětistovka je běžná pražská hotelová cena za milenecký azyl :jazyk:

Ty chytraku, ja jsem jen zakladatelce odpovidala na otazku, jak presna je poloha google. O nevere jejiho partnera nepisu nic, protoze na rozdil od jinych (vcetne tebe) nemam kristalovou kouli. A nehodlam tady vymyslet jakekoliv konstrukty.

• Upravit
2144
21.11.19 09:48
@Kajuli píše:
Jinak co se pohádek a zapírání týče, můj ex (myslím, že mi nebyl nevěrný, ale byl to neuvěřitelně manipulativní a sobecký člověk) byl v tomhle mistr. Od začátku věděl, že trávu nesnesu a kuřáky nemám ráda

Tohle mi přijde trochu přehnané. Chápu, žes na tom chtěla ilustrovat tu pointu - obelhávání, obcházení, apod. - ale přijde mi, že to je úplně jiná situace. Nevěra je něco naprosto jiného, než když za mnou stojí nějaký komandér a peskuje mě, jak malý dítě, jestli smím kouřit, jíst to či ono, dát si třeba víno, jen proto, že on to nemá rád. V takových případech se nedivím, že lidi raději lžou (i když omluva to samozřejmě není). Ale když vím, že je pro mě např. nepřekonatelný problém kuřák, tak si s ním tedy nezačnu a pak mu nevnucuji, že já to a to nesnáším. Já nejím třeba maso - tak buď je to pro mě tak zásadní, že si najdu někoho, kdo ho též nejí, a nebo se holt smířím s tím, že můj partner ho jí, ale nebudu ho komandovat, že já maso nesnáším a zásadně s jeho konzumací nesouhlasím :lol:

• načítám...
18145
21.11.19 09:49

Zakladatelko, hledáš důkazy o jeho vině a nevině.
Co po nás chceš?
Chceš věřit že je v tom nevinně? Tak věř. To bude nejlepší. A už nepátrej. Vždycky přijdeš na nějaké nesrovnalosti a pak tě to rozhodí.
Ber to tak, že je to jedno velké nedorozumění, manžel je v tom nevinně a bude ti líp.

• načítám...
2248
21.11.19 12:45

@yocheved ano, chtěla jsem ilustrovat pointu, ne tvé rady do života :)
Ale když už jsi tak neskonale moudrá, dokreslím ti pár údajů: já jsem si s ex začínat nechtěla právě kvůli kouření, řekl mi, že chce přestat a přestane, proto jsem do toho šla s tímto předpokladem. Naivní, uznávám, každopádně je to úplně stejné jako husičky, co ve vztahu zůstávají s neurčitým „jasně, že si tě někdy vezmu“.
Partner si může dělat samozřejmě co chce a co uzná za vhodné, když ale tvrdí, jak chce něco dělat a poté se akorát vymlouvá a neustále snahu sabotuje, je to podlé, hloupé a nedůstojné. Místo toho aby prostě řekl „změnil jsem názor“ se chová jako malé dítě.
Naštěstí už tohle řešit nemusím a tobě radím, abys nerozdávala přemoudřelé rady tam, kde o ně člověk nestojí :*

Zakladatelko, tohle je už prostě směšné, je jasné, že bude budovat alibi za každou cenu. Ono je taky dost dobře možné, že s milenou chodí v úterky a pak teprve dojde do hospody, anebo je tam i s ní a přátelé ji znají.

• načítám...
2144
21.11.19 13:16
@Kajuli píše:
Naštěstí už tohle řešit nemusím a tobě radím, abys nerozdávala přemoudřelé rady tam, kde o ně člověk nestojí :*

Odpusť, příště se zeptám na svolení :*

• načítám...
Anonymní
21.11.19 14:32
@mdvorak píše:
Zakladatelko, řešíš už důkazy ex-post. Teď to dopadne tak, že on si teď vymyslí tolik,,neprůstřelných,, důkazů až uvěříš, že je čistej jak 3× vypraná lilie. :poblion:

Omyl, věřit mu už nemůžu. Víra je emoce, on mi lhal několikrát během posledních tří dní, to jsem poznala. Další důkazy nehledám, já jsem pak nevyspalá. Včera jsem jela v noci, abych zjistila, jestli se sledování polohy v noci opravdu vypíná a čekala na určitém místě po půlnoci s jeho mobile. Jako úplný blázen. Fakta mluví jasně dvoulůžkový pokoj, dvě osoby, zděšený manžel. Ale děkuji ti za všechny reakce, byly dost rozumné, rodinu zachovávající. Děkuji ti i za tu poslední. Série hledání důkazů pro a proti by asi nikdy nemohla skončit. Mám sebe, o sebe se teď postarám. Zjistila jsem, že tu lásku, co jsem k němu cítila, můžu dát sama sobě. A svým způsobem jsem teď za tu střízlivost vděčná, můžu si manžela prohlédnout jako nového člověka, už mnohem dospělejším pohledem než před 17 lety. Smysl má věnovat cit do rodiny a sebe, čerpat to hezké, co mi oni můžou dát. Jdu dneska za psycholožkou, je to dost rozumná paní. Manžel se mi zdál jako dobrý chlap - tak teď uvidím, jaký je doopravdy. Myslím, že vše vyplyne samo od sebe.
Uf, ale než mi tu někdo začnete blahořečit k rozumnosti a moudrosti, tak včera jsem ho zfackovala - jsem myslela, že jsem konzerva rezervovaná a najednou tohle. Člověk e dozví i něco nového o sobě. :mrgreen:

• Upravit
2923
21.11.19 14:43

Působí to na mne, že asi byl v tom hotelu (nebo někde poblíž), ale v jinym pokoji. To by vysvětlovalo tu snahu dokazovat, že byl v hotelu. Když přitom to vlastně nevypovídá vůbec o ničem, protože si tam mohl odskočit s kymkoliv. Zvlášť, když jsi uvedla, ze se mu zamlouvá představa jedné ženy a více mužů. Kdo ví, kolik jich tam celkem bylo a na kolika byli pokojích.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová