Pocit nevěry

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
93
23.11.19 18:34

Čím více příspěvků od zakladatelky tu čtu, tím intenzivnější mám pocit že jí manžel zahýbá - ale s chlapem. Buď rovnou se šéfem a nebo mají nějakou bi-bandu. Tato varianta tě nenapadla? Dnes už to není nic až tak mimořádného, zvláště když už se ti svěřil že by si dal i trojku s dalším mužem.

• načítám...
5258
23.11.19 19:19
@bigl píše:
Zakladatelko, já jsem měla pocit, že jsi normální rozumná ženská. Tím, co děláš, jsi to zazdila. A nejvíc směšná jsi tím, jak se snažíš sobě i nám namluvit, jak jsi už v pohodě a nad věcí.
Ty ses do toho hodně zamotala a opakuji, že tě čeká dlouhá cesta. A po těchto tvých reakcích už si nejsem jistá, že ty se z toho někdy dostaneš. Jsi mistr rychlých řešení, ty ale v tomto případě neexistují. Semínko nedůvěry bylo zaseto a bude klíčit.
Tvůj muž je hlupák, že ti dává mobil, aby jsi s ním mohla jezdit po městě. i v tom, jak zuřivě shání ty důkazy, promiň, řítíš se do záhuby.

Naprosto souhlasím, nejdřív tak vyvádět a pak to nedotáhnout ani jedním směrem je to nejhorší, co mohla udělat

• načítám...
1310
23.11.19 21:41

Zakladatelko, normalne ti hráblo, tak si to přiznej a začni s tim neco delat. Tohle je fakt psycho. S manželem to mohlo být tak i tak, ale ty ses pred nim shodila. Vidím to na odbornou pomoc, jinak se v tom budeš plácat až do úplného sebezničení.

• načítám...
18145
23.11.19 22:57
@erians píše: Čím více příspěvků od zakladatelky tu čtu, tím intenzivnější mám pocit že jí manžel zahýbá - ale s chlapem. Buď rovnou se šéfem a nebo mají nějakou bi-bandu. Tato varianta tě nenapadla? Dnes už to není nic až tak mimořádného, zvláště když už se ti svěřil že by si dal i trojku s dalším mužem.

Toto mě taky napadlo. Hlavně když zmínila tu trojku co by si přál. Tam ty indicie jsou.

• načítám...
21111
24.11.19 00:00
@bigl píše:
Toto mě taky napadlo. Hlavně když zmínila tu trojku co by si přál. Tam ty indicie jsou.

Podle mě jsou v tom ufoni, vidím to na bandu s modrejma příšerkama se šesti pohlavíma.

• načítám...
13923
24.11.19 00:12
@pohledzdruhestrany píše:
Podle mě jsou v tom ufoni, vidím to na bandu s modrejma příšerkama se šesti pohlavíma.

Ufoni není korektní výraz. Správně jsou mimozemšťané :-)

• načítám...
21111
24.11.19 00:23
@Josef_t píše:
Ufoni není korektní výraz. Správně jsou mimozemšťané :-)

Bože, máš pravdu, kaju se :)

• načítám...
1242
24.11.19 10:14

@erians @bigl
Tolik gayů v populaci zase není :andel: :mavam:

• načítám...
20838
24.11.19 11:25

Dobrý den,

diskuzi na žádost zakladatelky zamykám.

Děkuji za pochopení