Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Hlavně mu neříkej co víš. Prozatím se schovej normálně. Nech ho trošku více podusit… ![]()
@Anonymní píše:Když čtu vaše příspěvky, tak musím říct, že vás obdivuji. Jste inteligentni žena. Já jsem se po provalení nevěry zachovala úplně jinak. V té chvíli jsem ho chtěla prostě zpět a byla jsem ochotná udělat úplně všechno. Apostupem času mne ta moje reakce velice mrzela. Sice jsem mu to dala pořádně sežrat až potom, co jsem viděla, že vztah ukončil, ale mrzí mě že jsem nebyla tvrdší hned přitom když jsem se to dozvěděla. A ten pocit, že se díváte po tolika letech na svého nejbližšího a zjistite, že ho vlastně vůbec neznáte…
Já ho už sledovat nechci, musela bych být blbá, abych ty lži, co mi říkal včera neviděla. Bylo to směšné. A já myslela, kdoví co doma nemám. Možná za to ani nestojí. Budu si ho te|ď prohlížet jako stroj, abych zjistila, kdo to vlastně je. Možná to prasklo, ale také klidně může mít dítě jinde, co já vím. Se mnou ho už rozhodně nechtěl. Když člověk skládá tu mozaiku, tak cítí takový chlad. A víte, co je nejlepší. Mě ho bylo včera snad i líto, jak se omlouval. Chudinka, on tak trpí.
@Anonymní píše:
Navíc vždy tak básnil o třetím dítěti a najednou prostě razantně ne
A chce nové drahé auto - já jsme proti
A v báglu do práce měl kondom, prý kvůli mě a měl je tam prý vždy, ale to není pravda, sama jsem mu tašku asi před měsícem prohledávala
No, co dodat…
za mě jasně ![]()
@mdvorak píše:
Stává se z Tebe stíhačka a bude si dávat ještě většího bacha. Tohle není cesta, hrát si na kočku a myš. Myslím, že více důkazů nepotřebuješ. Třeba operátor nedá někomu cizí výpisy, sledování je drahé. Myslím, že víš na čem jsi. Nech ho chvilku, ať si tu roli na myš dál hraje, ale bez kočky. Povznes se nad tím, parohy už stejně máš, ty už Ti nikdo neodpáře. Horší to už být nemůže - teda může, např. milena může s ním být těhotná. Na to se taky připrav.
Nejlíp, když se ho po záletu budeš dvojsmyslně ptát, jaké to bylo atp. Užívej si to jeho kličkování. Zanedlouho se sám chytí do vlastních lží a v tu chvilku by měl sám procitnout. V lepším případě zjistí, jakou skvělou ženu má (a Ty budeš mít navrch), v horším odejde.
Je čas si trošku zařizovat život podle svého.
Přeji Vám, aby to dobře dopadlo.![]()
No fuj. Připravovala bych se na rozchod. Ty trapné lži by mi ho zhnusily natolik, že už bych v něm chlapa neviděla ani lupou.
@Akinee píše:
No fuj. Připravovala bych se na rozchod. Ty trapné lži by mi ho zhnusily natolik, že už bych v něm chlapa neviděla ani lupou.
@Anonymní píše:
Ale on i tak naostro jet mohl. Když může utíkat z hotelu bez placení a dlužit kolegovi peníze za pokoj, tak může i píchat naostro. Když si vzpomenu, jak se vždycky skládali pečlivě na dort k narozeninám a každý dal radši více než méně. Mě by zajímalo, co by řekl, když bych ho našla in flagranti - jako fakt - já ho vůbec neznám, nevím, kdo to je.
@mdvorak píše:
Někdo chce třeba i zachránit vztah
Tomu bych snad ani vztah neříkala. Co to je za vztah, když je to faleš?
Zakladatelko, přeju pevné nervy a rozum do hrsti. Jsi inteligentní a chápu, že tě musel svým lhaním dost ponížit.
Jako on dneska přišel domů a fakt se tvářil, jakoby nic. Hrozně se divil, když od dětí zjistil, že zítra nejdeme do tanečních. Ale jinak zvesela tu pobíhal, bylo ho všude plno. To si jako myslí, že já se tu budu trápit než na to třeba zapomenu? No nedalo mi to a zvesela jsem se zeptala, zda má ty kamerové sestřihy. Ten se lekl a užasle se zeptal, zda je potřebuje. Tak jsem zcela jistým hlasem řekla, že samozřejmě a že třeba zítra. To jsou jediné chvíle, kdy mám potutelný úsměv na tváři - když jsem stíhačka - to jsem nikdy nezkusila. Je ze mě v šoku, takovou mě nezná. Ale já jsem teď nad věcí. Ale jenom malou chviličku. Myslím, že až ho požádám znova o sken doplatku, tak mě pošle do míst, kam slunce nesvítí. Je tedy zdvořilý, ale když já mu to celé kazím a nedám s tím pokoj. Snad mu policie ČR zítra vydá ty kamerové záznamy. Nemá to se mnou lehké. ![]()
Zatím dobrý, jsi na koni, drž se. Nech mu to sežrat!
![]()
PS: až se stydím, že jsem chlap.
Jen tak mimochodem, zjisti proč hledal jinde, co ho tam táhlo. Úplně bez vinny taky nebudeš ![]()
@mdvorak Fuj, to bylo hnusné. Někdo zahýbá jen tak, pro zábavu. Prostě protože se mu chce. Pár takových znám.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat