Pocit nevěry

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
10905
18.11.19 20:27
@Anonymní píše:
Také pravda, ve stejné situaci jsem byla a mlžila jsem a uklidňovala jí. Proč jí ublížit, prostě v tu chvíli, jak byla zoufalá, jsem to nedokázala.
Teď mi řekl, že ho mrzí, že si to myslím. No mě ještě napadlo, až přijde z hospody, zkusit ho svést. Normálně nemá se sexem problém, ale pokud je to podruhé ten den, tak to jako mladý míval, trvalo mu to pak dlouho. Ale to budu muset počkat, až se situace uklidní a přestane mít podezření. Teď asi bude sekat latinu. Jestli ne, tak je jasné, že prostě nemůže, tj. jsou na něho tlaky ze dvou stran. Teď jsme spolu kupovali první investiční byt. Koupil by ho, pokud by měl pochybnosti o našem vztahu?Máme na něj na pár let hypotéku.

Tak on asi nemá pochybnosti o vašem vztahu. Spíš bych to viděla na pochybnosti, že mu stačí na sex jedna žena. :think:

Jinak mi teda zatrnulo s těmi podezřeními při nezvedání telefonů. Já totiž v práci nemám na soukr. mobil signál, takže to logicky nezvedám a když mi přijde SMS, volám zpět. Bojím se pomyslet, co z toho manžel vyvozuje.

• načítám...
Anonymní
18.11.19 20:45
@Knihomyš píše:
Tak on asi nemá pochybnosti o vašem vztahu. Spíš bych to viděla na pochybnosti, že mu stačí na sex jedna žena. :think:Jinak mi teda zatrnulo s těmi podezřeními při nezvedání telefonů. Já totiž v práci nemám na soukr. mobil signál, takže to logicky nezvedám a když mi přijde SMS, volám zpět. Bojím se pomyslet, co z toho manžel vyvozuje.

Můj manžel asi taky neměl pochybnosti o našem vztahu a rodinném životě. V době, kdy měl milenku taky normálně zaplatil 200 tisíc za každoroční rodinnou dovolenou. Co v té době zaplatil milence, samozřejmě netuším :mrgreen:, ale velkorysý to on byl vždycky.

• Upravit
24379
18.11.19 20:51
@Anonymní píše:
Můj manžel asi taky neměl pochybnosti o našem vztahu a rodinném životě. V době, kdy měl milenku taky normálně zaplatil 200 tisíc za každoroční rodinnou dovolenou. Co v té době zaplatil milence, samozřejmě netuším :mrgreen:, ale velkorysý to on byl vždycky.

Takze jste neveru zvladli? Presli?

• načítám...
Anonymní
18.11.19 20:55

Nechci ti brát iluze, ale to že jsou kamarádi charakter nic neznamená. i kdyby ses jich zeptala, tak co čekáš, že ti řeknou? moje dvě kamarádky byly milenky..jedna měla manžela od rodiny, druhá taky a k tomu partnera. myslíš, že kdyby se mě její partner zeptal, že bych mu to řekla? pravděpodobně neřekla a to nevěru nesnáším (sama jsem 15let věrná). proto jsem od holek nechtěla vědět podrobnosti a vůbec mě to nezajímalo.

• Upravit
Anonymní
18.11.19 20:58
@wildcherry píše:
Takze jste neveru zvladli? Presli?

Nerada to tady přiznávám, protože odpuštění nevěry se tady moc neodpouští :mrgreen:.
Zůstali jsme spolu. Ono 20 let společného života, 2 nedospělé děti, společně vybudovaná firma… Už je to skoro 3 roky za námi, první rok dost hrůza, ale pak se to začalo lepšit, já se postupně uklidnila. Tak poslední rok a půl je možná nejhezcí období z našeho vztahu. Nechci si to zakřiknout a i je mi jasné, že se to klidně může zopakovat, ale za ty chvíle, které teď prožíváme, to stálo :oops:

• Upravit
24379
18.11.19 21:04
@Anonymní píše:
Nerada to tady přiznávám, protože odpuštění nevěry se tady moc neodpouští :mrgreen:.
Zůstali jsme spolu. Ono 20 let společného života, 2 nedospělé děti, společně vybudovaná firma… Už je to skoro 3 roky za námi, první rok dost hrůza, ale pak se to začalo lepšit, já se postupně uklidnila. Tak poslední rok a půl je možná nejhezcí období z našeho vztahu. Nechci si to zakřiknout a i je mi jasné, že se to klidně může zopakovat, ale za ty chvíle, které teď prožíváme, to stálo :oops:

Nene, ja to neodsuzuji, jako tak.Jen me to zajimalo. Naopak to kolikrat svedci o urcite sile a vyzralosti.Ale sama nevim, co by to pro nas znamenalo. Tusim, ze me by to zlomilo srdce a neprenesla bych se pres to. U nas bez nevery,13let spolu. Takze kdo vi.Ale tobe to moc preji, ted to obdobi, co mate :kytka:

• načítám...
Anonymní
18.11.19 21:14
@wildcherry píše:
Nene, ja to neodsuzuji, jako tak.Jen me to zajimalo. Naopak to kolikrat svedci o urcite sile a vyzralosti.Ale sama nevim, co by to pro nas znamenalo. Tusim, ze me by to zlomilo srdce a neprenesla bych se pres to. U nas bez nevery,13let spolu. Takze kdo vi.Ale tobe to moc preji, ted to obdobi, co mate :kytka:

Děkuju, seš hodná
Taky jsem si to nikdy nedokázala představit brala jsem jako samozřejmost, že spolu v klidu zestárneme - možná ta samozřejmost byla chyba. A najednou je všechno totálně jinak, zhroutil se mi svět…

• Upravit
41102
18.11.19 21:16

V pondělí koupit nové prádlo a https://www.spyshop24.cz/…nal-294.html nebo http://www.esko.cz/…hu-v-cr.html, ráno mu to prádlo podsunout a po návratu udělat test. Pokud s hlavounama nehrají, kdo dále dostřikne, tak budeš vědět, na čem jsi… :mrgreen:

• načítám...
18277
18.11.19 21:27

@jege Bude vědět možná ona, ale důkaz mít nebude. On se z toho vymluví velmi lehce - únava, moc alkoholu, najde se cokoliv. A ona- pokud vysloví podezření, tak bude hysterka - v jeho očích. A za chvilku si tak už bude připadat i ona sama. Nebude vědět, kde je pravda, on ji přesvědčí, že ona sama je blázen.
Pokud on nechce rozbít rodinu a chce jen šu. at, tak se vylže ze všeho

• načítám...
24379
18.11.19 21:27
@Anonymní píše:
Děkuju, seš hodná
Taky jsem si to nikdy nedokázala představit brala jsem jako samozřejmost, že spolu v klidu zestárneme - možná ta samozřejmost byla chyba. A najednou je všechno totálně jinak, zhroutil se mi svět…

To verim :hug:

• načítám...
41102
18.11.19 21:36
@bigl píše:
@jege Bude vědět možná ona, ale důkaz mít nebude.

Tak v první řadě je zapotřebí zjistit, jestli opravdu někoho má nebo ne, což tohle jí potvrdí. A pak může pátrat dál…

Ono když zjistí, že na Václaváku v úterý nebude, tak to také bude o ničem. :mrgreen:

• načítám...
18277
18.11.19 21:44

@jege Takhle o nezjistí. Tím, že se s ní nevyspí, nebo vyspí, ale selže u toho, tím nic nezjistí. Já sama jsem měla podezření 2 roky a málem mě tu ukamenovali, když jsem založila diskuzi.
Hysterka, co pátrá, mám se uklidnit a přestat řešit atd.
Velmi podobný případ.
V té době 15 let spolu, nikdy jsem nežárlila, pak mi ty majáky blikaly hodně silně, trvalo to přes 2 roky. Teď si myslím, že je to za námi, ale důvěra už je definitivně v háji.
Indicií bylo hodně, ale důkaz ne. Nikdo jim u toho nesvítil, tak důkazy nejsou. Nebo možná jsou, ale fajn kamoši a kolegové svého šéfa přece nepodrazí.
Ani anonym není důkaz.
Takže v konečném důsledku - já hysterka a on neprávem obviňovaný.

• načítám...
18277
18.11.19 21:47

@jege Jo, teprve teď jsem rozklikla ten odkaz - testovací sada věrnosti? No, zpětně ti řeknu, že do toho bych asi nešla. Ale tak každý jak uzná za vhodné.
Já ze své zkušenosti bych se s mými zkušenostmi asi už nesnížila k pátrání a vyšetřování. Zatlačila bych na pilu ve smyslu, že něco vím a dávám mu nůž na krk, buď toho nechá, nebo přijde o všechno. O děti i o mě.
Pokud je ona schopná to udělat, to musí vědět ona i on.
Já jsem schopná byla a on to věděl. Takže proto to možná ukončil a proto nikdy nepřizná nic.

• načítám...
Anonymní
18.11.19 21:53

Necetla jsem vse ale ten muj uz 15let chodi kazde utery od 9hodin vecer do sauny. Nikdy jsem nepatrala.

• Upravit
14537
18.11.19 22:34
@Bellatrix Lestrange píše:
@Josef_t A proč? někdo si dá v hospodě kafe a limču.

No a to je podezřelé…
Kdyby se vracel v povznesené náladě, třeba by to podezření ani nevzniklo.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová