Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Jessica4 píše:
Tak treba nepočítá s tím že by ses jeho kamarádů šla zeptat či nějak vyzvidat. Hele tvá situace je mi líto a jsem ráda že jsem se do takové nedostala, ale osobně věřím tomu že žena má šestý smysl. A především pár věcí je divnych. I kdyz čteš všechny tyhle názory a rady, tak podvědomě sis určitě myslela to samé, ale v hloubi duše ses modlila aby to tak nebylo a že jen zbytečně vyšiluješ. Měj se určitě na pozoru.
Ještě mě napadlo. Neznáš nějakou manželku těch jeho kamarádů, že bys mezi tématy něco nadhodila?
Znám, ale vídáme se všichni společně jen jednou ročně na horách. Kontakt nemám. A ty úterky, já to do teď zase tak nesledovala, s kým zrovna jde. Byla jsem i ráda, protože děti mohly v úterky spát se mnou v ložnici, manžel spal po příchodu v dětském pokoji. Jinak nechce, abych spala s dětmi. Píšu to jako fakt, ale zní to také divně, že nechce po příchodu z hospody spát se mnou v ložnici. I děti si všimli, že tatínek je teď každé úterý pryč a můžou být se mnou - mají radost. To mi syn říkal minulý týden a už tehdy mě trjklo, že se mi vše možná jen nezdá. Jestli ještě napíšu něco, tak mi bude špatně ještě víc.
@Anonymní píše:
Já to na něj ted vybalila opatrně, ale hned mi řekl, ať se mu podívám klidně do kalendáře, že přijede Harry. Ale to já přeci věděla. Jen schůzka měla být ve středu, čemuž jse se dost podivila, že by šel na večeři až po tanečních a najednou bác, prý to museli přesunout na úterý. Právě teď budu sondovat, zda se něco změní. Je mi teď skoro špatně, on člověk prostě začne psát a jak to pak čte, tak je mu pořád hůř. Nejdřív dneska tvrdil, že jsou to idioti a že pořád jezdí, ale přesto tam jde. Říkal, že přijde do devíti. |To asi i přijde, když ted větřil. Uvidím, jestli za čas začne chodit zase až po půlnoci. Ale ty kluky se kterými chodí do hospody znám, jsou to dost charakterní lidi a asi by se to mohlo prokecnout, nevím jestli by se odvolával na ně.
Já jsem exmanželovi po jistém podezření našla v kalendáři poznámku „koupit kondomy“, před služební cestou. A víš co mi na to řekl? Že to napsal schválně, jestli to čtu…Výmluva se vždycky najde.
A devět z deseti jeho kamarádů někdy podvedlo manželku, všichni seriózní vysokoškoláci, dobře postavení…Takže tam na nějakou upřímnost nespoléhej.
A ptát se jejich manželek? Totální blbost. Nikdy bych nepráskla něčí manželce, že jí manžel zahýbá, i když to vím s jistotou…
To spaní jinde po příchodu je fakt divné. Tohle mi muž udělal jen jednou, když se upravil tak, že do ložnice ani nedošel.
A víš do které hospody chodí tak se tam nějak šetrně zeptej tak aby se to nedozvěděl.
@Anonymní píše:
Já jsem exmanželovi po jistém podezření našla v kalendáři poznámku „koupit kondomy“, před služební cestou. A víš co mi na to řekl? Že to napsal schválně, jestli to čtu…Výmluva se vždycky najde.
A devět z deseti jeho kamarádů někdy podvedlo manželku, všichni seriózní vysokoškoláci, dobře postavení…Takže tam na nějakou upřímnost nespoléhej.
A ptát se jejich manželek? Totální blbost. Nikdy bych nepráskla něčí manželce, že jí manžel zahýbá, i když to vím s jistotou…
Také pravda, ve stejné situaci jsem byla a mlžila jsem a uklidňovala jí. Proč jí ublížit, prostě v tu chvíli, jak byla zoufalá, jsem to nedokázala.
Teď mi řekl, že ho mrzí, že si to myslím. No mě ještě napadlo, až přijde z hospody, zkusit ho svést. Normálně nemá se sexem problém, ale pokud je to podruhé ten den, tak to jako mladý míval, trvalo mu to pak dlouho. Ale to budu muset počkat, až se situace uklidní a přestane mít podezření. Teď asi bude sekat latinu. Jestli ne, tak je jasné, že prostě nemůže, tj. jsou na něho tlaky ze dvou stran. Teď jsme spolu kupovali první investiční byt. Koupil by ho, pokud by měl pochybnosti o našem vztahu? Máme na něj na pár let hypotéku.
Případ z mého okolí. Manžel nevěrný několik let, šéf nějaké firmy. Nikdy nechodil večer ven, nikdy moc nespal mimo domov. Pouze v pondělí vozil děti do skautu a za 3 hodiny je přivezl. Nevím, co tvrdil, jestli to, že na ně čeká, nebo se chodí projít???
Ty 2 hodiny co byl skaut trávil s milenkou. A jí to stačilo.
Po několika letech milenka manželku navštívila naštvaná, že si našel jinou. Ona naštvaná to šla prásknout manželce. Už jsou rozvedení a on s novou milenkou.
@Anonymní píše:
Manžel byl taky velice kreativní, co se výmluv týká. A ještě to větsinou navlékl tak, abych byla za žárlivou hysterku.
@janablizkova píše:
A víš do které hospody chodí tak se tam nějak šetrně zeptej tak aby se to nedozvěděl.
Nevím, neptala jsem se, Praha centrum je pro mě neznámá, když tak jen neurčitá odpověď, že někde na Václaváku, ale já v tu dobu to fakt moc nevnímala, prostě mi to nenápadně začalo spínat teprve nedávno. ČÍM DÁL VÍC. Je tu vůbec někdo, kdy by si myslel, že to je vše jen moje podezření. Já mám plné zuby toho si vysvětlit, proč nespí se mnou v ložnici, proč je to každé úterý, proč jednou nepřijel vůbec domů a tvrdil, že přespali u kolegy v hotelu, ani nevěděl pořádně jméno. Kolega je z Plzně a prý si sám pro sebe pronajal pokoj pro 4 lidi. Já teď už brečím, protože kdyby tohle psala jiná, tak si budu klepat na čelo. Jenže já měla fakt pocit, že to všechno se tak nějak stalo. Teď napsané v jedné řádce si to už myslet nemůžu. A těch, co si upřímně myslely, že jejich muž nikdy, už bylo také dost. A trvá to už dlouho. Rok určitě.
A to se kazdy to utery opije tak, ze nemuze spat v loznici? No, prvni co me napadlo, ze ma prazdnej pytel, tak aby si to nepoznala. Nevim, cely je to divny. Podle me si mu to nemela hned rikat.Ja nevim, asi bych uderila taky, ale logika mi rika, ze kdyz si to udelala, ze si da majzla a problem v tobe to neresi.To,ze jse si poridili byt, muze znamenat to, ze vas opustit nechce, nebo tim tobe zalepit pusu, presne jak pises,,proc by to prece delal?,,…Protoze alibi.To milenku na pich nevylucuje.Ja nevim, proste to smrdi.Muj taky chodi ven, ale vim s kym a je to proste uplne jiny. Normalne prijde domu, kdyz to neni nekde pracovne, do loznice atd.
@Anonymní píše:
Nevím, neptala jsem se, Praha centrum je pro mě neznámá, když tak jen neurčitá odpověď, že někde na Václaváku, ale já v tu dobu to fakt moc nevnímala, prostě mi to nenápadně začalo spínat teprve nedávno. ČÍM DÁL VÍC. Je tu vůbec někdo, kdy by si myslel, že to je vše jen moje podezření. Já mám plné zuby toho si vysvětlit, proč nespí se mnou v ložnici, proč je to každé úterý, proč jednou nepřijel vůbec domů a tvrdil, že přespali u kolegy v hotelu, ani nevěděl pořádně jméno. Kolega je z Plzně a prý si sám pro sebe pronajal pokoj pro 4 lidi. Já teď už brečím, protože kdyby tohle psala jiná, tak si budu klepat na čelo. Jenže já měla fakt pocit, že to všechno se tak nějak stalo. Teď napsané v jedné řádce si to už myslet nemůžu. A těch, co si upřímně myslely, že jejich muž nikdy, už bylo také dost. A trvá to už dlouho. Rok určitě.
Ja vetsinou certa na zed hned nemaluji. Takze te nepotesim.Ale samozrejme nevim, ze.
@Bellatrix Lestrange píše:
@wildcherry Do bytu mohl investovat, aby měl kam odejít.
Dobře, tak teď ti to dochází a je to asi tak, jak si myslíš. Co chceš dělat? Mrtvého brouka a čekat až ho to přejde? Nebo udeřit? Pokud chceš udeřit, musíš mít důkaz. Jinak z tebe udělá žárlivou blbku, co je paranoidní. Bude zapírat do morku kostí. A taky jak s tím pak naložíte.
@Anonymní píše:
@Bellatrix Lestrange píše:
@wildcherry Do bytu mohl investovat, aby měl kam odejít.
Přesně to mě napadlo. Ráda bych to viděla optimističtěji, ale těch okolností je nějak moc. Hlavně teda to spaní jinde zrovna vždycky po tom návratu. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ze začátku jen pocit, že něco je jinak. Pak se k tomu přidávalo neustálé kontrolování mobilu, neobvyklé akce mimo domov, zvlástní výkyvy nálad, občas nepřijaté moje volání, paradoxně víc sexu… pak přišel důkaz