Pocit nevěry

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
24379
19.11.19 12:51
@Anonymní píše:
Já věřit nemůžu. více než ty fakta, která vypsaná mluví jasně, mě přesvědčily ty jeho lži. Prý utíkal, aby ho nechytli. A v hotelu nechtěli občanky. Do hotelu jsem volala a občanky mi sdělili, že musí předložit všichni. Tak jako v jiném hotelu. Člověk si připadá jako blázen, že se vůbec ptá na takovou kravinu. Nejvíc mě mrzí, že se nepřiznal. Mohla bych to vzít od něj jako chybu a pracovat s tím dál. Ale dělá ze mě blázna. Podle mě teď doufá, že to půjde do ztracena. Já vím jaký je. Přidá si práci a tím se vyléčí. Co mám dělat já? Jak si teď ulevit od bolesti, jak o sebe pečovat? Pokud se nepřizná, tak nemá cenu se kvůli němu trápit. Je chladnokrevný. Někdo koho jsem vždy znala, ale myslela, že máme něco víc než ostaní, že je náš vztah vyjímečný.
zakladatelka

Ber to tak, ze zaujal prirozene stanovisko.Zatloukat.To ze si s tim fakt dal takovou praci, bych prisoudila tomu, ze opravdu nechce, aby to ruplo a dela vsechno mozny. Otazka, co se stane, az z neho opadne ten strach a jak vazny to mezi nim a ji je :think:.Co mas delat ty? Znova rikam, ze na to radu nemam, sama bych nevedela, jak si pomoct, zustala bych paralizovana se zlomenym srdcem, zhroutila by se mi veskera ideologie o nasem vztahu, o mne samotne, o nem.Ale nauceny, psychologicky poucky mluvi jasne, odbornik a neutapet se v tom, nenechavat to vyhnit, resit to a komunikovat, promyslet si plan atd atd…Nekdo to prekona, kdyz na tom zacne pracovat, kdyz si ujasnite, ze spolu byt chcete, vse ukonci a blablabla. Osobni ma zkusenost, je ale nula.Driv bych razantne a nezkusene rekla, at se na neho vykasles, ve veku a zkusenostech co mam ale ted (i delce vztahu),je takovy nazor silne naivni a nevyzraly. Jediny, jak to do budoucna zvladnout, je odpusteni a pracovani na duvere, odbornik je v tomto super vec, navede vas k tomu, proc k tomu treba vubec doslo a jestli to prekonat pujde.Ale musite chtit oba.

• načítám...
298
19.11.19 13:22

Nemini se o tom bavit, bud bude zatloukat nebo se nevyjadri vubec a podvadet bude dal. Vsak se nic nedeje. Manzelka se casem uklidni a zvykne si. Co jineho by asi delala.

• načítám...
12600
19.11.19 14:16
@wildcherry píše:
Jako na pravidelnych dnech jen pro neho, neni nic az tak spatnyho, ale ty reci kolem dost smrdi.

Na pravidelných dnech pro něho by nebylo nic divného, kdyby to byly nějaké pravidelné aktivity stejné, ale on má vždycky večeři s někým jiným a náhodou to vyjde pokaždé na úterý… To trochu divný je. A taky je divný, když najednou po letech je něo „bezdůvodně“ jinak než bývalo. Za mě dvě jasné indicie.

• načítám...
5258
19.11.19 14:23
@mdvorak píše:
@Anka1313
Záleží, co chce zakladatelka. Zda zachránit vztah anebo odejít. Život není tak jednoduchý…

Samozřejmě, že život není jednoduchý, ale jak můžeš napsat, že si má „užívat jeho kličkování“? To by možná šlo, kdyby jejich vztah doposud nefungoval a on jí byl lhostejný. Ale ona ho má ráda, je zdrcená bolestí, nejspíš by potřebovala slyšet, že ho to mrzí, že ví, jak jí ublížil, že miluje ji a nechce o ni přijít. Jenže tomu by muselo předcházet právě to jeho přiznání, jinak se není od čeho odpíchnout. Nelze o tom mluvit, najít příčiny krize, začít pracovat na nápravě – viz jak píše dále @wildcherry

• načítám...
24379
19.11.19 14:26
@janat píše:
Na pravidelných dnech pro něho by nebylo nic divného, kdyby to byly nějaké pravidelné aktivity stejné, ale on má vždycky večeři s někým jiným a náhodou to vyjde pokaždé na úterý… To trochu divný je. A taky je divný, když najednou po letech je něo „bezdůvodně“ jinak než bývalo. Za mě dvě jasné indicie.

Prave, prave…

• načítám...
132
19.11.19 16:02

Instinkt nás klame málokdy. Pokud máš pocit, že je něco špatně nebo jinak, začni to řešit co nejdříve. Nečekej, že se dobrovolně přizná, pokud ho k tomu vyloženě nějaké okolnosti nepřinutí, tak bude zatloukat. Zkus se teď pár dní chovat jakože nic a pozoruj ho (jestli o sebe třeba více nepečuje, způsob jednání jakým s tebou komunikuje). I zdánlivé maličkosti ti můžou napovědět. Taky jsem nechtěla věřit tomu, že by můj muž dokázal běhat jinam. Jak obratně dokázal lhát a taky bych si nikdy nemyslela, že je něčeho takového vůbec schopný. Najednou jsem vedle sebe měla člověka, kterého jsem do té doby vůbec neznala. Nenech ze sebe dělat blbce. Ta historka s hotelem je dost nevěrohodná.

• načítám...
1308
19.11.19 16:11
@Anonymní píše:
Právě.. Nečekal, že se vůbec zeptám na jméno hotelu. Že bude muset volat kolegovi. Že do toho hotelu sama zavolám. Zeptala jsem se ho, co udělá až mi z hotelu potvrdí, že tam kolega spal na jednolůžáku. Nebo až je kamery nenajdou před tím hotelem. Tak to prý už bude na mě, čemu budu věřit. P :roll: rostě to na mě hodil, ať se s tím poperu. Mám pocit, že teď se snaží přesvědčit sám sebe. On si hraje na takového charaktera sám před sebou. A podle toho i jedná. Teda, když zrovna neutíká z hotelu bez placení, nezatáhne to za něj kolega, kterému pak ty peníze nevrátí. Jsem včera měla několik hysterických záchvatů. Nakonec mu ta jeho celoživotní dokonalost zavařila.

Je masakr, že ti řekne, že záleží na tobě cemu budeš věřit, když bys ho na záznamu z kamery neviděla 8o. Hnus. Sám ví že bys ho tam nenašla. Začíná kličkovat, ale nevěru nikdy neutají. Dřív nebo později se to stejně provalí, stejně jako každá jeho lež. I podle mě je to víc než jasné. Snaž se dát do klidu, do pořádku, aspoň trochu. Mysli klidně na práci a především na svoje děti. Já bych nevěru asi nikdy neustála a asi neodpustila. On se rozhodl zapírat a dobrovolně se teď nepřizná. Dneska bude doma co.?? Bude si teď dávat majzla no.

• načítám...
Anonymní
19.11.19 16:31
@janat píše:

Navíc vždy tak básnil o třetím dítěti a najednou prostě razantně ne
A chce nové drahé auto - já jsme proti
A v báglu do práce měl kondom, prý kvůli mě a měl je tam prý vždy, ale to není pravda, sama jsem mu tašku asi před měsícem prohledávala

• Upravit
1242
19.11.19 16:34
@Anonymní píše:
A v báglu do práce měl kondom, prý kvůli mě a měl je tam prý vždy, ale to není pravda, sama jsem mu tašku asi před měsícem prohledávala
  1. Buď ráda za kondom, mohl jet i na ostro :mrgreen:
  2. Tašky se neprohledávají :zed:
  • načítám...
Anonymní
19.11.19 16:37
@SasankaP píše:
Instinkt nás klame málokdy. Pokud máš pocit, že je něco špatně nebo jinak, začni to řešit co nejdříve. Nečekej, že se dobrovolně přizná, pokud ho k tomu vyloženě nějaké okolnosti nepřinutí, tak bude zatloukat. Zkus se teď pár dní chovat jakože nic a pozoruj ho (jestli o sebe třeba více nepečuje, způsob jednání jakým s tebou komunikuje). I zdánlivé maličkosti ti můžou napovědět. Taky jsem nechtěla věřit tomu, že by můj muž dokázal běhat jinam. Jak obratně dokázal lhát a taky bych si nikdy nemyslela, že je něčeho takového vůbec schopný. Najednou jsem vedle sebe měla člověka, kterého jsem do té doby vůbec neznala. Nenech ze sebe dělat blbce. Ta historka s hotelem je dost nevěrohodná.

Já ho neznám, je to někdo jiný. Budu se na něj tE´d dívat, ale já pochybnosti nemám. Chci prostě jen vědět s kým to žiju. Sledovat ho nově, pak se rozhodnu. Jen nevím, jak to ustát ve škole, celý den potlačuju pláč a o to víc se pak člověku chce. Prostě on to chce přečkat. Já ani nevěděla, že nosí do práce kondomy, jen jsem to tak nahodila, a on to potrvrdil. Já je tam nedávno hledala, jak jsem už měla různé nápady. Já ho tak milovala a ted nevím, kdo to je.

• Upravit
3822
19.11.19 16:37
@Anonymní píše:

A vy normalne kondom pouzivate? Jestli ne tak je to jasne :?

• načítám...
132
19.11.19 16:48

Můj manžel si chtěl taky kupovat nové auto a to měl auto rok staré. Nevěrníci mají potřebu se předvádět, asi aby udělali lepší dojem. Další jasná indicie. A všechny naše plány ho taky přestaly zajímat. Je mi tě moc líto, ale pokud máš na něco přijít, tak čím dřív, tím líp, protože čím déle to bude trvat, tím menší je pak šance s tím ještě něco dělat.

• načítám...
Anonymní
19.11.19 16:51
@Jessica4 píše:
Je masakr, že ti řekne, že záleží na tobě cemu budeš věřit, když bys ho na záznamu z kamery neviděla 8o. Hnus. Sám ví že bys ho tam nenašla. Začíná kličkovat, ale nevěru nikdy neutají. Dřív nebo později se to stejně provalí, stejně jako každá jeho lež. I podle mě je to víc než jasné. Snaž se dát do klidu, do pořádku, aspoň trochu. Mysli klidně na práci a především na svoje děti. Já bych nevěru asi nikdy neustála a asi neodpustila. On se rozhodl zapírat a dobrovolně se teď nepřizná. Dneska bude doma co.?? Bude si teď dávat majzla no.

Já ho už sledovat nechci, musela bych být blbá, abych ty lži, co mi říkal včera neviděla. Bylo to směšné. A já myslela, kdoví co doma nemám. Možná za to ani nestojí. Budu si ho te|ď prohlížet jako stroj, abych zjistila, kdo to vlastně je. Možná to prasklo, ale také klidně může mít dítě jinde, co já vím. Se mnou ho už rozhodně nechtěl. Když člověk skládá tu mozaiku, tak cítí takový chlad. A víte, co je nejlepší. Mě ho bylo včera snad i líto, jak se omlouval. Chudinka, on tak trpí.

• Upravit
Anonymní
19.11.19 16:52
@zudina píše:
A vy normalne kondom pouzivate? Jestli ne tak je to jasne :?

Používáme

• Upravit
Anonymní
19.11.19 16:57
@mdvorak píše:
  1. Buď ráda za kondom, mohl jet i na ostro :mrgreen:
  2. Tašky se neprohledávají :zed:

Ale on i tak naostro jet mohl. Když může utíkat z hotelu bez placení a dlužit kolegovi peníze za pokoj, tak může i píchat naostro. Když si vzpomenu, jak se vždycky skládali pečlivě na dort k narozeninám a každý dal radši více než méně. Mě by zajímalo, co by řekl, když bych ho našla in flagranti - jako fakt - já ho vůbec neznám, nevím, kdo to je.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová