Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jen pro zajímavost, četla jsem to před pár minutami, tak mi to nedá. Ne každý je za vrácenou peněženku vděčný - http://teplicky.denik.cz/…0151127.html.
Jinak já bych samozřejmě nalezenou peněženku také vrátila, nenapadlo by mě si ji nechat. Já jsem takovej vůl, že jsem tuhle nechala na zemi ležet stovku s tím, že vypadla někomu přede mnou a že ji bude hledat, až se bude vracet z obchodu. No a ženská, co šla za mnou, ji samozřejmě sebrala.
Ja se ohnu klidne i pro korunu ci dvoukorunu…doma me naucili vazit si penez…a ac jsem nikdy nenasla nic cenného tak je to takove symbolicke. Dobra hospodyňka…
@Raduš.ka44 kazdopadne k tomu ze jsi tu 100vku nechala lezet - ja bych ji zvedla ale asi bych hledala nekoho komu patri, rozhlížela se poradne? A jestli me taky někdo nenataci kamerou ![]()
@Alena.Ka Tak kamery jsem se u nás na sídlišti fakt nebála, ale napadlo mě, že někdo kouká z okna. Kdybych ji viděla vypadnout někomu z kapsy, tak ho upozorním, ale kolem nikdo nebyl. A vsadím se, že by „patřila“ prvnímu člověku, kterého bych se zeptala, jestli ji náhodou neztratil.
@Raduš.ka44 a tak to snad ne…zase premyslela bys nad tim kdyz ti cizi clovek rekne jestli je to tvoje? reknes ne automaticky (myslim) ![]()
@Alena.Ka Já řeknu automaticky ne, ale vím, že spousta jiných by to neřekla. Taková je realita. I v mém blízkém okolí dělají lidi to, co já bych nikdy neudělala, protože mi to nepřijde poctivé…
My se s prítelem nastesti shodneme a to je pro me nejdulezitejsi ![]()