Podivné setkání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16835
14.4.23 00:04
@TatarQa píše:
@Anik6 nevim.. třeba si to číslo nechala? Z nějakého důvodu. Nebo si ho mohla vzít vnučka? Nad tím jsem uplne nepřemýšlela. Ale ani by mě nenapadlo, že by si sama Lucka vymyslela až takovouhle blbost, to mi přijde dost hnusný.

Naši dali zrovna klukovi mobil se simkou po mý babičce, bo se mu rozbil ten jeho, tak jen nouzově než koupíme jiný, aby měl do školy. Jeho simka tam dát nešla. Takže i to je možný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5707
14.4.23 10:24
@Jahudka82 píše:
Naši dali zrovna klukovi mobil se simkou po mý babičce, bo se mu rozbil ten jeho, tak jen nouzově než koupíme jiný, aby měl do školy. Jeho simka tam dát nešla. Takže i to je možný :think:

A taky rozesila sms, ze babicka zemrela? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16835
14.4.23 18:15
@Martina D. píše:
A taky rozesila sms, ze babicka zemrela? :think:

No to ne, jen že může používat to číslo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76001
14.4.23 18:23
@Jahudka82 píše:
No to ne, jen že může používat to číslo…

tak i to je divné, když zemřel můj dědeček měli jsme jeho telefon nechaný aktivní ještě asi cca 3 měsíce, ale opravdu NIKDO by jeho číslo nepoužíval - volali mu tam třeba jeho staří kamarádi nebo pán od předplatného Neo, nebo jak se to jmenuje - nějaká křesťanská televize, dobročinné křesťanské spolky - nedovedu si představit, že bychom to číslo dali dítěti nebo používali sami - přijde mi to takové nějak neuctivé vůči tomu mrtvému a divné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16835
14.4.23 18:47

@stinga Jo je to divný. Jako nouzovka když není jiná možnost ok aby se dítěti člověk dovolal, když chodí samo do a ze školy dobrý, já to číslo furt měla uložené pod babičkou, souhlasím že to je takový zvláštní pocit, když mi z něj přišla zpráva půl roku po její smrti, tak jsem změnila název kontaktu, ale jen co mu přijde nový v Po, tak bude mít zas svoje. Ale trvale bych to taky nenechávala, no. A pokud to v tomhle případě měla být nějaká kamufláž, tak to taky není ok, spíš mi to přijde skoro až jako rouhání a to nejsem křesťan. Z tohohle bych si srandu nikdy nedělala, to je přes čáru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16835
14.4.23 18:51
@Jahudka82 píše:
@stinga Jo je to divný. Jako nouzovka když není jiná možnost ok aby se dítěti člověk dovolal, když chodí samo do a ze školy dobrý, já to číslo furt měla uložené pod babičkou, souhlasím že to je takový zvláštní pocit, když mi z něj přišla zpráva půl roku po její smrti, tak jsem změnila název kontaktu, ale jen co mu přijde nový v Po, tak bude mít zas svoje. Ale trvale bych to taky nenechávala, no. A pokud to v tomhle případě měla být nějaká kamufláž, tak to taky není ok, spíš mi to přijde skoro až jako rouhání a to nejsem křesťan. Z tohohle bych si srandu nikdy nedělala, to je přes čáru.

Jak říkám, včera tam jel spát, tel už měl skoro vybitý tak mu dali tenhle jen na pátek a víkend aby se mu dalo dovolat, když je ve škole nebo on mohl volat kdyby něco. Ale tady to s tou kolegyní je divný. Nechat se takhle zapírat že sem umřela, na to musí mít člověk žaludek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76001
14.4.23 18:51
@Jahudka82 píše:
@stinga Jo je to divný. Jako nouzovka když není jiná možnost ok aby se dítěti člověk dovolal, když chodí samo do a ze školy dobrý, já to číslo furt měla uložené pod babičkou, souhlasím že to je takový zvláštní pocit, když mi z něj přišla zpráva půl roku po její smrti, tak jsem změnila název kontaktu, ale jen co mu přijde nový v Po, tak bude mít zas svoje. Ale trvale bych to taky nenechávala, no. A pokud to v tomhle případě měla být nějaká kamufláž, tak to taky není ok, spíš mi to přijde skoro až jako rouhání a to nejsem křesťan. Z tohohle bych si srandu nikdy nedělala, to je přes čáru.

jo jako nouzovku s tím mobilem pro dítě to chápu, a asi bych to také tak udělala, kdyby dítěti odešel mobil a simka nešla předělat :palec:
a jak píšeš - trvale dávat dítěti číslo po zemřelém je takové - no nevhodné, také nejsem křesťan, ale jsou věci, které se prostě nehodí, jak ty říkáš, jsou přes čáru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16835
14.4.23 18:58
@stinga píše:
jo jako nouzovku s tím mobilem pro dítě to chápu, a asi bych to také tak udělala, kdyby dítěti odešel mobil a simka nešla předělat :palec:
a jak píšeš - trvale dávat dítěti číslo po zemřelém je takové - no nevhodné, také nejsem křesťan, ale jsou věci, které se prostě nehodí, jak ty říkáš, jsou přes čáru

No to vůbec, je to fakt morbidní. Kluk má už dávno svoje číslo, přifařené k mému paušálu, mají ho všichni jeho kamarádi, rodina, takže by bylo i dost nepraktické to měnit. Ale tady u autorky bych spíš řekla, že si tu paní spletla s někým kdo jí byl hodně podobný. To mi přijde pravděpodobnější. Přecejen po nějaké delší době co někoho nevidíte, vás ty smysly můžou klidně ošálit. Sama mám na lidi a tváře blbou paměť…někdy mě někdo pozdraví a chvíli mi trvá si ho zařadit…nebo jsem šla třeba málem někoho pozdravit já v domnění, že je to známý, známá a v poslední chvíli mi došlo, že to není on/ona, třeba podle hlasu nebo tak. Ale jestli se nerozešly ve zlém s tou šéfovou, proč by to dotyčná dělala a nehlásila se k nim… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
14.4.23 19:04

@Martina D. Vždyť je to naprosto jedno jak to je. Fakt je, že pokud žije, tak s nima nechce mít nic společného. Tečka. Co víc řešit.

• Citovat
  • Upravit
6484
14.4.23 19:11

Zakladatelko tak jak to pokračuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
14.4.23 20:34

@alejandra zatím nijak, válečné pořádá bude až v neděli, až se uvidíme s kamarádkou.

@Jahudka82 samozřejmě je to možné, ale i ten postoj, styl oblečení, mimika, vše bylo tak podobné.. ale nevyvracim, že to opravdu mohl být někdo jiný. Ale bylo to hrozně zvláštní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16835
14.4.23 20:36
@TatarQa píše:
@alejandra zatím nijak, válečné pořádá bude až v neděli, až se uvidíme s kamarádkou.@Jahudka82 samozřejmě je to možné, ale i ten postoj, styl oblečení, mimika, vše bylo tak podobné.. ale nevyvracim, že to opravdu mohl být někdo jiný. Ale bylo to hrozně zvláštní

Nemá dvojče? ;) Nebo někoho příbuzného kdo by tomu odpovídal? Poloviční sestra nebo tak, o které třeba ani nevíte že měla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
14.4.23 20:39

@Jahudka82 no, kdyz o ni nevíme, tak nevím, ani nemáme šanci se to dozvědět. Zkusíme v neděli si vzpomenout na jména synů a projet Facebook, jinak mě napadlo proste na to číslo napsat SMS a zeptat se kde je hrob, abychom se mohly jít rozloučit a pak se uvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
14.4.23 20:43

@TatarQa ok ok :) tak pak dej vědět, jestli jste něco vykoumaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
14.4.23 20:50

@alejandra určitě dám, samotné mi to furt leží v hlavě. Na jednu stranu navštívit její hrob by byla dobrá cesta k tomu to v sobě uzavřít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat