Podivné setkání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6484
14.4.23 20:51
@TatarQa píše:
@alejandra určitě dám, samotné mi to furt leží v hlavě. Na jednu stranu navštívit její hrob by byla dobrá cesta k tomu to v sobě uzavřít.

to chápu, já bych po tom taky pátrala, kdyby se mi stalo něco podobného :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16835
14.4.23 21:42
@TatarQa píše:
@Jahudka82 no, kdyz o ni nevíme, tak nevím, ani nemáme šanci se to dozvědět. Zkusíme v neděli si vzpomenout na jména synů a projet Facebook, jinak mě napadlo proste na to číslo napsat SMS a zeptat se kde je hrob, abychom se mohly jít rozloučit a pak se uvidí.

Dobrý nápad. Mně umřela kamarádka a ani už jsem se pak nedozvěděla, jestli nějaký hrob či aspoň okýnko s urnou nekde má, pocházela z jiného města kde měla i rodinu, dodneška je to pro mě takové neuzavřené, když se ani s tím člověkem nemůžeš jakoby oficiálně rozloučit. Tak uvidíš. Jestli nějaký hrob existuje… Taky sem jí chtěla někde zapálit svíčku na Dušičky, ale na dotaz jsem už ani nedostala odpověď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16835
14.4.23 21:49
@TatarQa píše:
@Jahudka82 no, kdyz o ni nevíme, tak nevím, ani nemáme šanci se to dozvědět. Zkusíme v neděli si vzpomenout na jména synů a projet Facebook, jinak mě napadlo proste na to číslo napsat SMS a zeptat se kde je hrob, abychom se mohly jít rozloučit a pak se uvidí.

Chápu a držím palce s pátráním, ať máš jasno. Nesnáším nejistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.23 14:14

@TatarQa
Jako lidi jsou si i podobný a pokud si ji oslovila, tak i já bych se divně pak po tý ženský, co mě má za někoho jinýho, dívala, že jo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14654
15.4.23 14:30
@KlarkaLaube píše:
@TatarQa
Jako lidi jsou si i podobný a pokud si ji oslovila, tak i já bych se divně pak po tý ženský, co mě má za někoho jinýho, dívala, že jo :D

A te zenske, co te ma za nekoho jineho, bys nic nerekla? Ani, ze je to omyl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
17.4.23 10:37

Ahoj vsichni, tak sem dávám update jak jsem slíbila. Včera jsme vše probiraly s kamarádkou, napsaly jsme na číslo té vedoucí (tudíž její vnučce), zda-li bychom mohli vědět kde je hrob. Odpověď byla :Nevím, proč až teď, když byla téměř 2 roky v důchodu a nikdo si na ni nevzpomněl. Byla z práce velice znechucená. Nechte ji v klidu odpočívat, myslím si, že si to zaslouží. Mam po babičce SIM a Vás neznám, Aneta

Tak jsem tedy ještě odepsala že co bylo, bylo mezi námi a z té práce jsme byly znechucene všechny a chceme se jen rozloučit a ze nás zpráva o její smrti zasáhla, I přestože jsme nebyly v kontaktu. Na to už nepřišla žádná odpověď.

Našly jsme Facebook jejího syna, jedné kolegyně z práce která by o ní asi mohla mít nejake info, no, ale dal nevíme.. Pokud je opravdu po smrti, uplne nechceme otevírat někomu staré rány a pitvat se v tom, myslím tím abychom obepisovaly další členy její rodiny..

Pravděpodobně má těch vnoučat víc a podle fotky jsou starší, od 8 a výše (co jsme teda našli na tom Facebook jejího syna - ale nevíme 100 procent, že to je on), takže nejspíš jsme asi ani nebyly tak dobré kamarádky, jestli jsme o tomhle nevěděly, takže opravdu nemá cenu ji uhanet, I kdyby byla naživu.

Mrzí mě, že tu kapitolu s ní budu muset přejít bez nějakého uzavření, ale nedá se nic dělat. Ještě zkusím jednu paní, která by o ní snad mohla něco vědět, ale tím už to pro mě končí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12573
17.4.23 10:42

Ta odpověď na mě dělá dojem, že je to fakt ta kolegyně a nechce s vámi už mít nic společného.
A pokud někomu přijde neuvěřitelné, že jsou lidi, kteří předstírají vlastní smrt, tak ano, bohužel opravdu jsou. Taky znám jednu takovou umělkyni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
17.4.23 10:46
@bjetuschka píše:
Ta odpověď na mě dělá dojem, že je to fakt ta kolegyně a nechce s vámi už mít nic společného.
A pokud někomu přijde neuvěřitelné, že jsou lidi, kteří předstírají vlastní smrt, tak ano, bohužel opravdu jsou. Taky znám jednu takovou umělkyni :D

Taky mám pocit, že to psala kolegyně. Nechce mít už s nimi už nic společného a při urputnosti zakladatelky, se vlastně ani nedivím. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76001
17.4.23 10:46
@bjetuschka píše:
A pokud někomu přijde neuvěřitelné, že jsou lidi, kteří předstírají vlastní smrt, tak ano, bohužel opravdu jsou. Taky znám jednu takovou umělkyni :D

přesně, tu odpověď psala ona, žádná vnučka by tak neprožívala nějakou údajnou křivdu babičky před 5 lety,
je živá a zdravá a v OC to byla také ona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33166
17.4.23 10:51
@TatarQa píše:
Ahoj vsichni, tak sem dávám update jak jsem slíbila. Včera jsme vše probiraly s kamarádkou, napsaly jsme na číslo té vedoucí (tudíž její vnučce), zda-li bychom mohli vědět kde je hrob. Odpověď byla :Nevím, proč až teď, když byla téměř 2 roky v důchodu a nikdo si na ni nevzpomněl. Byla z práce velice znechucená. Nechte ji v klidu odpočívat, myslím si, že si to zaslouží. Mam po babičce SIM a Vás neznám, Aneta

Tak jsem tedy ještě odepsala že co bylo, bylo mezi námi a z té práce jsme byly znechucene všechny a chceme se jen rozloučit a ze nás zpráva o její smrti zasáhla, I přestože jsme nebyly v kontaktu. Na to už nepřišla žádná odpověď.

Našly jsme Facebook jejího syna, jedné kolegyně z práce která by o ní asi mohla mít nejake info, no, ale dal nevíme.. Pokud je opravdu po smrti, uplne nechceme otevírat někomu staré rány a pitvat se v tom, myslím tím abychom obepisovaly další členy její rodiny..

Pravděpodobně má těch vnoučat víc a podle fotky jsou starší, od 8 a výše (co jsme teda našli na tom Facebook jejího syna - ale nevíme 100 procent, že to je on), takže nejspíš jsme asi ani nebyly tak dobré kamarádky, jestli jsme o tomhle nevěděly, takže opravdu nemá cenu ji uhanet, I kdyby byla naživu.

Mrzí mě, že tu kapitolu s ní budu muset přejít bez nějakého uzavření, ale nedá se nic dělat. Ještě zkusím jednu paní, která by o ní snad mohla něco vědět, ale tím už to pro mě končí.

Aneta je nějak moc informovaná teda. Nevěřím, že vás kolegyně tak strašně nenáviděla, že by jí vadilo, když jí donesete kytku na hrob. To dala vnučce výslovný zákaz říkat, kde je pochovaná? Kecá, je to prostě ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
17.4.23 10:51

@boball prosimvas, jeidne co jsme udělali bylo že jsme napsali 2 SMS včera a v obchode jsem se sla paní zeptat jestli je to někdo koho znám. Opravdu tedy nechápu, jaká urputnost. Kdybychom začali otravovat půlku její rodiny a všechny, koho kdy znala tak neřeknu, ale tohle je dost zbytečný, ne? Takže fakt ze me nemusíte dělat nějakého stalkera. ;) ;) ;) ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
17.4.23 10:52

@arinecka my jsme taky říkaly, že od takové malé holky je to dost zahorkla odpověď, ale může to mít od rodičů. Víc už to prostě řešit nebudeme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33166
17.4.23 11:14
@TatarQa píše:
@arinecka my jsme taky říkaly, že od takové malé holky je to dost zahorkla odpověď, ale může to mít od rodičů. Víc už to prostě řešit nebudeme :)

Třeba časem vyleze pravda. Každopádně si myslím, že je to opravdu ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
17.4.23 11:25
@TatarQa píše:
@boball prosimvas, jeidne co jsme udělali bylo že jsme napsali 2 SMS včera a v obchode jsem se sla paní zeptat jestli je to někdo koho znám. Opravdu tedy nechápu, jaká urputnost. Kdybychom začali otravovat půlku její rodiny a všechny, koho kdy znala tak neřeknu, ale tohle je dost zbytečný, ne? Takže fakt ze me nemusíte dělat nějakého stalkera. ;) ;) ;) ;) ;)

Probíráte to s kamarádkou, studujete fb, píšete druhou zprávu, ačkoliv ta první byla snad dost jasná. Ještě chcete kontaktovat další kolegyni, která by mohla mít o ní nějaké info, tak jestli tohle není urputnost. :think: Pokud je mrtvá, tak stačí, když si doma za ní zapálíte svíčku, nemusíte se hnát kamsi na hrob, aby jste si to potvrdily a pokud mrtvá není, měla vás natolik plné zuby, že už nemá zájem o kontakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12573
17.4.23 12:19

@boball @stinga Mně tady přijdou podivní všichni zúčastnění. Ta kolegyně, že nejspíš hraje mrtvou místo toho, aby na rovinu řekla, že se bavit dál nechce. A zakladatelka s kámoškou, že jsou tak urputné a každé odmítnutí je pobízí k dalšímu lustrování :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat