Podivné setkání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5707
12.4.23 22:10
@TatarQa píše:
@Anik6 to je dobry nápad, ale já neumím lhát a vím že bych zpanikarila, ale manžel by mohl. :D

Tak na to cislo zavolej z jineho cisla a zeptej se, kde je Lucka pohrbena, ze bys ji rada prinesla kyticku na hrob. A tipuji, ze uz podle hlasu poznas, ze mluvis s Lucii. Neodpustila vam a nechtela, abyste ji kontaktovaly, tak vymyslela takovou mstu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75963
12.4.23 22:10
@TatarQa píše:
@stinga no, jestli jo tak to je za mě dost hnus.

je stále ukřivděná, tak odpověděla, jak odpověděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
12.4.23 22:14

@TatarQa A k čemu ti pravda bude? Proč to nenechat být a dál žít s nějakou verzí? Vůbec tě přece neovlivní žádný scénář :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
12.4.23 22:14

@Martina D. @stinga
Možné to je, ale zase nic tak hrozného jsme si neudělaly. Tenkrát jsme se vlastně pohadaly jen skrz výplaty, což rozpoutala ta naše třetí kolegyně (která se s námi uz nebaví) a my jen hloupé pritakaly. Byla to hloupost uz tenkrát a rozhodně mi nepřijde adekvátní, kor ještě po takové době si vymyslet smrt. Samozřejmě mě to napadlo, ale hned jsem to zavrhla, protože tohle, nevim nevim no. Kvůli takové banalite to oplacet smrti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
12.4.23 22:16

@HloupýFlop protože je to lež a dost hnusná a to já nemám ráda. Kdyby napsala rovnou, že nás nesnáší a nechce s námi mluvit, tak ok. Ale vymyslet si tohle? Lež má krátké nohy, jak se říká a ji by to pěkně doběhlo.

Nesnáším lži a nevědomost, takže proto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14581
12.4.23 22:17

A to telefonní číslo jsi zkoušela vygooglit? Jinak ta zpráva celkem působí, jako by to psalo dítě, to ano… umím si představit, že malá vnučka zdědí po babičce telefon, ale i se simkou? No je to divné, spíš bych se přikláněla k tomu, že je Lucka stále na živu a ta událost, při které jste se rozhádaly, pro ni z nějakého důvodu nebyla tak malicherná, jako pro vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
12.4.23 22:18
@stinga píše:
a byly jste parta 4 holek, a z toho Lenka-Lucka najednou není holka, ale ňáká stará paní s vnučkou, a navíc už je po smrti
no nějak ti to moc nesedí

To mi neprijde neobvykle. Mama ma skoro 80, ale chodi s “holkama” do cukrarny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
12.4.23 22:19

@Michelle_M taky jsem si říkala, že To odpovídá zprávě od malé holky. Ano, zkoušela, ale budto neumím hledat na správné strance, nebo nevím, vždy mi vyjede stránka kde je 44993742 čísel, nebo upozornění na spamy, kde u toho čísla co hledám není nic napsané. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
12.4.23 22:20

@Oudrey asi tak, nechtělo se mi psát „1× uz důchodkyně, 1× starší paní, 1× paní středního věku a 1× mladá holka“, tak jsem napsala holky, ale já tam špatně napsala to jméno, tak to každého zmatlo. :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
12.4.23 22:21

@TatarQa Já souhlasím, ale tenhle člověk už není (nebo nechtěl být) součást tvého života. Ať žije nebo ne - co se změní? Ať lhala nebo ne, pro tebe už přece prostě skončila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75963
@TatarQa píše:
@Martina D. @stinga
Možné to je, ale zase nic tak hrozného jsme si neudělaly. Tenkrát jsme se vlastně pohadaly jen skrz výplaty, což rozpoutala ta naše třetí kolegyně (která se s námi uz nebaví) a my jen hloupé pritakaly. Byla to hloupost uz tenkrát a rozhodně mi nepřijde adekvátní, kor ještě po takové době si vymyslet smrt. Samozřejmě mě to napadlo, ale hned jsem to zavrhla, protože tohle, nevim nevim no. Kvůli takové banalite to oplacet smrti..

no lidi jsou různí, moje mamka v době, kdy byla se mnou na mateřské pracovala v jedné firmě - firma se rušila a lidi postupně dostávali výpovědi - bylo jich asi 12 v účtárně, měly tam také moc fajn kolektiv - všechny kolem 30 a vedoucí k 50, ta pracovnice, která dostala výpověď jako první se se všemi ostatními přestala bavit, ani jim neodpověděla na pozdrav, přitom rozdíly ve výpovědi byly max 2 měsíce, dnes je holkám kolem 60 a všechny ostatní se 2× ročně scházejí na kafíčko, tahle se s nikým nebaví dodnes :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869

A nema treba facebook aktivni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14581
12.4.23 22:23
@TatarQa píše:
@Michelle_M taky jsem si říkala, že To odpovídá zprávě od malé holky. Ano, zkoušela, ale budto neumím hledat na správné strance, nebo nevím, vždy mi vyjede stránka kde je 44993742 čísel, nebo upozornění na spamy, kde u toho čísla co hledám není nic napsané. :nevim:

Já když hledám neznáme číslo, zadám ho normálně do googlu. Vyjedou mi hlavně různé stránky, na kterých jsi asi hledala ty - kdo mi volal, můžu to zvednout a podobně. Ale taky to může vyhodit inzerát, kde je uvedený tel. kontakt, firmu, kde pracuje, nebo pokud je činná v nějakém zájmovém spolku… mohla by se tak objevit stopa, která povede buď k ní, nebo se naopak potvrdí, že to číslo používá někdo jiný. A pořád je tady ještě možnost jít si k ní stoupnout před barák :D Já chápu, že ti to vrtá hlavou, vymyslet si svou vlastní smrt je docela silná káva a taky bych tomu chtěla přijít na kloub.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
12.4.23 22:24

@HloupýFlop tam je asi ten problém, že jak jsme spolu naposledy (těch 5 let nazpet) nemluvily v nejlepším, tak je to ve mně furt asi neuzavrene. A tou smrti je to ještě horší, že jsme byly s kolegyní hloupe a čekaly 5 let na to abychom se omluvily.. prostě to v sobě nemám uzavřené, v tomhle směru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
12.4.23 22:24

@Oudrey bohužel jsem nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie