Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Premek_Orac ona je taky vtipná (z mého pohledu) nikdy nedělala a nedělá.. Pořád, se ohanela tím, že je silně věřící.. Přitom ona sbalil jeho, na erotické seznamce
Ona to byla, kdo se odstěhoval z baráku do bytu (on zůstal v domě, staral se o umírajícího příbuzného). Ona to byla, kdo se rozvedl.. To, že nevarila, neuklizela.. To nemá nic vírou.. No, já si věřícího představuju trochu jinak (no holt moje domněnky).
Zdravotní problémy měla (má?) problem s sz, závodníka se a přibrala 50kg.
Nikdy mě ex mich partneru nezajímali, ale ji bych fakt poznat chtěla
No, otazka je, jestli je to snaha o pomstu, nebo jen touha po penezich.
Ten zakon je mysleny tak, aby ochranil chudaky (napr ochrnuteho partnera apod.), ne trestal ty uspesnejsi. Jenze doba se vyviji a jistoty se ztraci… i ve spravedlnosti.
@Premek_Orac spíš se ho snaží podojit. A on se nechává… Nač pracovat, když ho skasne ![]()
@Anonymní píše:
@Lerista no to určitě nemám, a ani nechci.. Ona bydlí v ČB, on pracuje v Praze, bydlí v Plzni.. No i tak si myslím, že by sex s ní opakovat asi nechtěl.. Potichu, po tmě a na misionáře.. S kondomem a kilem gelu. Ale možny všechno, že jo
Nedávno z něj vypadlo, že ji v životě neviděl nahou
Taky nevěř všemu, co ti chlap napovídá…Nevydělávala, nevařila, neuklízela, nešuka. la. A ten chlap si jí vzal proto, ze je padlej na hlavu. Nebo je to všechno trochu jinak.
@Anonymní píše:
@Premek_Orac spíš se ho snaží podojit. A on se nechává… Nač pracovat, když ho skasne
Zas na to mam i jiny pohled… Ukazuje to, jak se treba bude chovat i k soucasne partnerce, kdyz jim to nevyjde. Tech pohledu muze byt vic.
@ivašot. Kdybys ho znala, tak řekneš, že to první
..
Byl panic do 25. V komunikaci s ženským pohlavím má problém. Nemá ani matku.. Ona byla jeho první.. On její taky… Sex mezi nima v komunikaci tabu..
Sebevědomí měl na nule..
@Anonymní píše:
@Beckyttine5 to asi ne, sám říká, že by na tu dobu nejradši zapomněl.. Vidím to na kombinaci, kdy byla první skoro ve všem a jeho neschopnost rict ji ne
Tak ti asi bude doma brečet, že ji chce zpátky
chlapi toho nakecaj…
@ivašot. píše:
Taky nevěř všemu, co ti chlap napovídá…Nevydělávala, nevařila, neuklízela, nešuka. la. A ten chlap si jí vzal proto, ze je padlej na hlavu. Nebo je to všechno trochu jinak.
No jasan detaily ze sexuálního života ![]()
Pokud je fakt submisivní typ bez sebevědomí, tak máš velkou šanci ho ovládnout a nasměrovat směrem, který Ti bude více vyhovovat, a odklonit ho od exky… ale pokud na něj pořád má vliv, tak je fakt reálné, že na ni nezapomněl a a má ji ve svém srdci, a tobě to samozřejmě neřekne, aby ti neublížil… a taky tě třeba nechce ztratit, aby nebyl úplně sám.. nebo je to dobrák od kosti ![]()
těžko říct, ale sama vím, že tohle by mi vadilo… kdyby tam byly děti a byl k původní rodině stále velkorysý, tak by mi to bylo sympatické, že není hajzl, a chce pro své děti to nejlepší, ale kdyby posílal penízky jen bývalé ženě, protože nechce pracovat, ač jí v tom nebrání zdravotní důvody, tak bych s ním o tom mluvila a asi bych brala, že to nemají spolu zcela skončené, když je tam ta finanční podpora..
@Anonymní píše:
@Lerista no to určitě nemám, a ani nechci.. Ona bydlí v ČB, on pracuje v Praze, bydlí v Plzni.. No i tak si myslím, že by sex s ní opakovat asi nechtěl.. Potichu, po tmě a na misionáře.. S kondomem a kilem gelu. Ale možny všechno, že jo
Nedávno z něj vypadlo, že ji v životě neviděl nahou
tak to má exka víc trumfů než ty, protože tebe nahou už viděl ![]()
Zakladatelko, a Ty mu ty jeho,, příběhy o ex,, baštíš?
. To doufám ne.Jsi příklad klasické převoznice chlapa s nevyřešenou minulostí. Dotování ex ( bezdětné) není normální. Být Tebou, poslala bych ho do háje. Místo toho aby investoval do budoucnosti, investuje do zkrachovalé minulosti. To chlap, co má srovnanou minulost vážně nedělá a je jedno jaká výše jeho příjmu je. Řekla bych mu, ať mě kontaktujte až si to v sobě vyřeší a že s chlapem, co cpe peníze nějaké ex vážně nebudu, že na jeho minulost nejsem zvědavá a rozhodně nebudu tolerovat to, že se jeho minulost bude plést do budování našeho vztahu a je jedno jestli finančně nebo jinak. Prostě nebude. Víc bych to neřešila. Buď on věci změní nebo ať jde zpět k ex.
@zrnko hele, mě to je asi svim způsobem jedno.. Jestli se mnou chce být, bude. Jestli ne, neudrzim ho ani párem volu