Podvodný prodej kočárku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27693
15.2.18 22:59
@Michaelajanakova píše:
@Petruna21 přesně, nejhorší je, že to vypadá jako číslo účtu, u čehož by se majitel dal dohledat. Ale po usilovném hledání jsem zjistila, že je to jen nějaká ta karta Benziny :-(

prosím tě a ty jsi si to číslo nedala do googlu? a mimochodem nebylo to žádné dlouhé hledání přesně tři vteřiny než vyběhlo že to patří benzině

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
15.2.18 23:03

Hlavně s tím běž co nejdříve na policii, nejlíp hned zítra. Čím dýl to necháš plavat, tím menší šance, že ji najdou.

• Citovat
  • Upravit
15.2.18 23:08

@ka2ka nedala, bohužel, kdybych dala, peníze bych určitě neposlala. Nakoupila jsem už hodně věcí přes internet a nikdy se mi nic takového nestalo… Začala jsem zjišťovat informace až když se přestala ozývat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27693
15.2.18 23:11

@Michaelajanakova tak ted jedině na policii ona těch podvodů bude mít na triku víc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
15.2.18 23:11

Nevím jak to tu funguje s inzeráty, ale vždy je dobré mít u prodávajícího reference, jako to bylo na Aukru - reference, že obchod byl proveden úspěšně, že nejde o zloděje. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
15.2.18 23:41

Muj muz naletel podvodnikovi. Fotak v hodnote 4700 neprisel. Na policii jsme to nahlasili. Zbozi odcizeno do hodnoty 5000kc se povazuje jen za prestupek ne za tresny cin. Vinik dostane max. pokutu kdyz ale to bude asocial co nic nema nikdy uz penize neuvidis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
15.2.18 23:43

Diky za info, nevedela jsem, ze existuji nejake Benzina karty.
Jinak te chapu, taky bych byla vytocena. Je to hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
15.2.18 23:45

Nechci malovat certa na zed, ale bude se tim policie zabyvat, kdyz skoda nepresahuje 5tis.? Jedine ze by toho mela podvodnice na svedomi vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.18 23:48

@rena621 děkuji za informaci, vím, že je to „málo peněz“ ale jde o to, že podvodník už toho může mít víc a může se mu to nasčítat. Nehledě na to, že mi jde hlavně o to, aby nenaletěl někdo další jako já a podvodník dále neškodil :,(

Příspěvek upraven 15.02.18 v 23:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
15.2.18 23:49
@pedigka píše:
Nechci malovat certa na zed, ale bude se tim policie zabyvat, kdyz skoda nepresahuje 5tis.? Jedine ze by toho mela podvodnice na svedomi vic.

Samozřejmě, že se tím bude zabývat. Díky tomuhle tradovanýmu omylu si myslí, že jim to projde.

• Citovat
  • Upravit
15.2.18 23:55

@pedigka já taky neměla tušení že se vůbec něco takového praktikuje :( a doplatila jsem na to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41209
16.2.18 06:05
@Michaelajanakova píše:
No admini mi jen napsali, že jí poslali soukromou zprávu, což je k ničemu, protože si jí nepřečte stejně jako ty ode mě :-(. A jelikož jsem zjistila, že se nejedná ani o číslo účtu, ale dobila jsem jí nějakou benzina kartu, která asi není ani na jméno, tak asi žádnou šanci na získání peněz zpět nemám. Chtěla jsem aspoň upozornit další maminky, protože si může založit tisíc dalších nicků a okrást tisíce dalších maminek…

tak jestli jde o nějakou benzina kartu, (kterou použiješ jen na benzínce? )chápu to správně?) valila bych hned na pčr. Zrovna benziny mají dost dobrý kamerový zabezpečení a je velká šance, že dotyčný/dotyčná půjde poznat na kamerových záznamech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41209
16.2.18 06:07
@pedigka píše:
Nechci malovat certa na zed, ale bude se tim policie zabyvat, kdyz skoda nepresahuje 5tis.? Jedine ze by toho mela podvodnice na svedomi vic.

bude :-)) právě takový podvodníci to neudělají jen jednou, je to pro ně výhodný kšeftík…těch podvedených bude určitě víc, nezakládal/a by si účet a kartu kvůli jedné „akci“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2495
16.2.18 07:16

Zkus vyzadat u banky penize zpet, nekdo to tak dela a jde to! Vis jako vzit platbu zpet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
16.2.18 08:35
@Michaelajanakova píše:
@rena621 děkuji za informaci, vím, že je to „málo peněz“ ale jde o to, že podvodník už toho může mít víc a může se mu to nasčítat. Nehledě na to, že mi jde hlavně o to, aby nenaletěl někdo další jako já a podvodník dále neškodil :,(Příspěvek upraven 15.02.18 v 23:53

Drzim Vam palce at to vyresite. Urcite to bezte nahlasit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Bazar pro děti a mámy na eMiminu

Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!

V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák