Pohlavní styk s holkou mladší 14 let nevědomě.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Silverine247
28.5.21 11:02
@Anonymní píše:
No jo ale já se bojím co budou ty rodiče zač, my jsme se seznámili tak, že jsme se v noci potkali venku. Dál se mnou chodila na různý akce ke kámošům třeba až do rána, spala u nás, teď na té oslavě, která byla na baráku rodičů jednoho kámoše jí taky pustili i přes noc a mě v životě neviděli, nevím co doma tvrdila. A to není moc normální, že holka už ve 13 takhle běhala kde se jí zlíbí po nocích. To by máma s tátou mě osobně nedovolili v tomto věku.

Tak rodice roku to asi nebudou, kdyz jim nevadi, ze 13leta holka trajda venku po nocich. Takze ze by na tebe nabehli se neboj, ja myslim, ze oni sami vi, ze jste nehrali do rana pexeso.

• Citovat
  • Upravit
Janli
28.5.21 11:03
@Bábrdl píše:
No, je jí 14. Není trestně odpovědná.

A myslíš, že ona o tom, ví??? :mrgreen: Vždycky vyhrává ten, kdo má větší ramena…

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
28.5.21 11:03

No poučení pro příště…

Ne, na policii nechoď, ani ona nikam nepůje. Nezvládá to říct ani rodičum, natož aby zvládla řešit to s policajtama (ve skutečnosti by ji to ublížilo mnohem víc, než že si ji nechal)

Hele ona je teď raněná z toho, že si ji nechal a že jsi na ni právem nasraný.

Obecně vyděračum nemůžeš ustupovat, protože pak chtějí ještě víc.

Nastal čas učit se nějakou zralost drsným zpusobem.

Zajděte někam na zahrádku kavárny, tak abyste byly na veřejnosti a aby to neskončilo tím, že tě utáhne na sex. Nech ji mluvit o tom, jak ona se cítí a klidně si i naávat za to, že je zraněná, uznej že rozumíš a vnímáš to jak se cítí. No a posleze holt vysvětli to, že je pro tebe nepřekonatelne že ti celou dobu lhala a že prostě je konec.

Nebojuj s ní, maximálně po ní chtěj, aby tě ted vzala domu, že si to vysvětlíte s jejími rodiči. Evidentně si to rychle rozmyslí.

Jestli nevíš jak zvlánout to, že teda ji necháš vychrlit její emoce a přitom zustat na tom, aby sis udržel hranice mrkni na koncept. tzv. nenásilne komunikace.

tady je podcast, kde to je pěkně vysvětlene
https://vltava.rozhlas.cz/…kace-6249993

tady je k tomu kniha https://www.kosmas.cz/…ace-v-praxi/

a tady kdyžtak semináře.

https://nenasilnakomunikace.org/

Je docela dobře možná, že to má doma docela dost mizerný a proto hledá vztah, kterým si dokazuje, že není tak strašná, jak se cítí a to že o tebe přijde ji holt fakt ničí tak, že jí je jedno, že ti ubližuje. Ale to je práce pro psycholožku, ne pro tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
28.5.21 11:07
@Janli píše:
A myslíš, že ona o tom, ví??? :mrgreen: Vždycky vyhrává ten, kdo má větší ramena…

:lol: Jasně, že o tom ví. Je nezletilá, ne retardovaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
28.5.21 11:08
@Anonymní píše:
No jo ale já se bojím co budou ty rodiče zač, my jsme se seznámili tak, že jsme se v noci potkali venku. Dál se mnou chodila na různý akce ke kámošům třeba až do rána, spala u nás, teď na té oslavě, která byla na baráku rodičů jednoho kámoše jí taky pustili i přes noc a mě v životě neviděli, nevím co doma tvrdila. A to není moc normální, že holka už ve 13 takhle běhala kde se jí zlíbí po nocích. To by máma s tátou mě osobně nedovolili v tomto věku.

příjde na to co ona říkala doma. Mě holka říct, že jde přespat za kámoškou ve 13 tak ji asi pustím, když tu holku budu znát osobně. Teď má 10 a už začíná vymýšlet to, že by tu a tam někde chtěla přespat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41539
28.5.21 11:10
@Anonymní píše:
Nevšiml, protože za prvé škola nebyla a na gympl opravdu chodí, ještě dojíždí, takže mě nějak nenapadlo zjištovat, že chodí do třídy, pro ty co šli na gympl do osmičky. Chodí na šestiletý, ale jsou tam i třídy pro ty, co šli až normálně od deváté třídy. Já na tu školu nechodím. O škole jsme se bavili, pořád mluvila, o druháku a i na studenťáku je 2.F. Jenže já nevěděl, že F je třída pro ty co šli na gympl ze sedmičky. Narozeniny jsme slavili, v tom červenci, normálně si ode mě vzala dort se 16. Ona je má ten den opravdu, ale přidala si 2 roky.O rodině jsme se bavili též, ale tím jak byl covid, vlastně téměř celou dobu, tak se vymlouvala na to, že se rodiče bojí covidu a že k ním půjdeme až to všechno skončí. K nám domů jsme chodili normálně. To samé mi tvrdila o kamarádech, že se bojí covidu a moc ven nechodí a že jich moc nemá, chodili jsme ven s mojí partou. Mě je 18, teď čerstvě. Právě na oslavě minulý víkend jsem se to dozvěděl. Spojili jsme to na dvě oslavy, ještě s jedním kámošem. Ten si pozval svoje kamarády, já taky. Jeho kamarády ne všechny znám a právě ten jeden jeho kamarád jí zná. A začal se smát, že chodím s malou holkou. Když to skončilo, tak jsem na ní nastoupil a ona se mi přiznala. Samozřejmě jsem na té oslavě nerozebíral, že jsem s ní spal. V té chvíli jsem jen mlčel, uplně mě to odrovnalo a došly mi slova.

a nemáš to někde třeba vyfocené? neobjednával jsi to? to by pomohlo.
JInak klid, vše si schovej, a jí řekni, že jestli ti bude vyhrožovat a vydírat tě, půjdeš na policii ty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5125
28.5.21 11:12
@Silverine247 píše:
Niceho se neboj, ona je v horsi pozici nez ty

Proč? Jak již zde bylo napsáno, ona není trestně odpovědná a to že mu lhala, se může brát jen jako polehčující okolnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
28.5.21 11:13
@Anonymní píše:

no holky z fungujících rodin si nedokazují svou základní hodnotu tím, způsobem, jako to dělá ona. Mají možnost být male holky.

Hele - jestli chodila k vám, tak se doma svěř, nebuď na to sám. Vyber si toho rodiče, co je meně cholerický, ale jaksi oba se ti buou snažit pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
28.5.21 11:14

Schovej si veškerou konverzaci, udělej si printscreen obrazovek na sociálních sítích. Ignoruj ji a hlavně se neudávej.
Kdyby tě udala, máš tu konverzaci a ty printscreeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
28.5.21 11:15
@Luboš P píše:
Proč? Jak již zde bylo napsáno, ona není trestně odpovědná a to že mu lhala, se může brát jen jako polehčující okolnost.

protože to je nešťastná dospívající holka, na kterou prasklo, že lhala klukovi se kterým skoro rok chodila a ten jí nechal.

A navíc teda když se to provalí v jejím okolí, tak bude za děvku a tím že zakladatel nejspíš bude z běžne středostavvske rodiny a ona ze složitějšího zázemí, tak si ji případne orgány, co to budu řešit vychutnají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
28.5.21 11:16
@Luboš P píše:

Ja jsem nepsala, ze by ji snad zavreli. :mrgreen: Ale minimalne bude muset vysvetlit rodicum, kde teda byla pres noc xkrat a dokazat, ze ji zakladatel osoulozil. Predpokladam, ze neni Lewinska, aby mela dukazy.

• Citovat
  • Upravit
32930
28.5.21 11:17

O rodině nic nevíš asi.. třeba otce " nemá" a máma dělá noční..tak ani nemusí vědět co dělá. Tahle doba navíc je fakt na palici pro ty mladé.
No a někteří rodiče to nehroti, 14-15 leté dítě považují za v podstatě dospělé a dovolí kde co. Aniž by osobně lidi, se kterými dítě tráví čas mimo domov znali.
Holky umí dobře klamat tělem, mnoho holek pod 15 vypadá na víc. A nedivím se, že jednak ti přijde k tobě mladá, jednak ti vadí lhaní. Poučení pro příště. Holku, kterou poznáš v noci náhodou si pořádně proklepni. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32930
28.5.21 11:18
@Luboš P píše:

Tak to jsou v té horší pozici její rodiče. :nevim: A ona, protože lže, moc dobře ví, že je, byla pod zákonem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
28.5.21 11:19
@Ou píše:
No poučení pro příště…

Ne, na policii nechoď, ani ona nikam nepůje. Nezvládá to říct ani rodičum, natož aby zvládla řešit to s policajtama (ve skutečnosti by ji to ublížilo mnohem víc, než že si ji nechal)

Hele ona je teď raněná z toho, že si ji nechal a že jsi na ni právem nasraný.

Obecně vyděračum nemůžeš ustupovat, protože pak chtějí ještě víc.

Nastal čas učit se nějakou zralost drsným zpusobem.

Zajděte někam na zahrádku kavárny, tak abyste byly na veřejnosti a aby to neskončilo tím, že tě utáhne na sex. Nech ji mluvit o tom, jak ona se cítí a klidně si i naávat za to, že je zraněná, uznej že rozumíš a vnímáš to jak se cítí. No a posleze holt vysvětli to, že je pro tebe nepřekonatelne že ti celou dobu lhala a že prostě je konec.

Nebojuj s ní, maximálně po ní chtěj, aby tě ted vzala domu, že si to vysvětlíte s jejími rodiči. Evidentně si to rychle rozmyslí.

Jestli nevíš jak zvlánout to, že teda ji necháš vychrlit její emoce a přitom zustat na tom, aby sis udržel hranice mrkni na koncept. tzv. nenásilne komunikace.

tady je podcast, kde to je pěkně vysvětlene
https://vltava.rozhlas.cz/…kace-6249993

tady je k tomu kniha https://www.kosmas.cz/…ace-v-praxi/

a tady kdyžtak semináře.

https://nenasilnakomunikace.org/

Je docela dobře možná, že to má doma docela dost mizerný a proto hledá vztah, kterým si dokazuje, že není tak strašná, jak se cítí a to že o tebe přijde ji holt fakt ničí tak, že jí je jedno, že ti ubližuje. Ale to je práce pro psycholožku, ne pro tebe.

No to mě teda přijde blbej nápad, aby se ten kluk s ní scházel. Já bych jí napsal, že pokud nechápe, že potom všem už s ní nechci nic mít, tak se to dozví rodiče a ty jí to jistě vysvětlí, tak, že to pochopí a víc nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
28.5.21 11:24
@Ou píše:
no holky z fungujících rodin si nedokazují svou základní hodnotu tím, způsobem, jako to dělá ona. Mají možnost být male holky.Hele - jestli chodila k vám, tak se doma svěř, nebuď na to sám. Vyber si toho rodiče, co je meně cholerický, ale jaksi oba se ti buou snažit pomoci.

Jak to myslis? Ale s tou fungujici rodinou… Holka ve 13ti letech nebyva pres noc doma - jsou 2 moznosti: Bud rodicum nakukala, ze je u nejake kamaradky, coz by behem roku dle meho nazoru uz davno prasklo. Pokud je to tak, bude mit holcina co vysvetlovat, kdyby ho udala. Nebo ji rodice nechavali oficialne spat u pritele, coz by tvoji teorii o nefungujici rodine dokazovalo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová