Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ivunka87 ahojky dobře my jsme doma už tak paráda užíváme si to s mužem ❤️️❤️️❤️️❤️️to je náš kloucek🤩 🍀 ❤️️
@Ivunka87 ahoj mě nakonec pak druhý den pustili domů s tím ze kontrakce už nejsou a že mám nastoupit na pondělí 9. k sekci…a dopadlo to tak že mi v pátek 6. v 6 večer praskla voda… pak to bylo raznna ráz a malá byla v 20:30 na světě..chlap sice přímo na sál nešel ale čekal před a potom si malou choval zatímco mě šili… V úterý 10. nás pustili domů tak si to teď užíváme…muž sice musí do práce ale snaží se jezdit brzy aby s námi pobyl aspoň chvilku večer
o víkendu bude mít volno tak asi objedem nějaké návštěvy ![]()
Příspěvek upraven 12.08.21 v 21:07
@Vladusxx
krásné miminečko
až trošku závidím
proč rostou tak rychle ![]()
@Ivunka87 jsou to úžasnáci 🤩 z mužem sme z ní oba pos***…až za ušima
pořád ji pozorujeme jaké dělá xichtiky 😘 hlavně chlap..bude jeho velký poklad…
Vlastně už je. ![]()
@Vladusxx to teda jsou
taky malého stále pozorujeme ty jejich výrazy jsou k nezaplacení
akorát mě trošku děsí ta závislost na prsu poslední dny chce víc a víc podudla a spí a Béďa jak se odsoukam jen o milimetr dál
to hned zpusti sirénu
![]()
@Ivunka87 hehe…no snad to u nás nepřijde…zatím celkem vpohode nakrmim usne, chvíli se kocham, odlozim do postýlky…chrni…a já můžu aspoň něco udelat
@Vladusxx Snad ne
nemá dudel tak možná proto je takový
zkoušeli jsme ho ale vůbec ho nechtěl a ani nechce
to samé láhve čaj jedině z lžičky…
A jak se maličká jmenuje? ![]()
@Ivunka87 Štěpánka…ta si dudlika občas vezme..buď když má velký hlad tak na uklidnění než se nainstaluju 😁 a nebo pri usínání pokud neusne už při odřihavani…pak ho chvilku cumlá, vyplivne a spí bez…nijak jí ho nenutim ale má ho k dispozici…
@Vladusxx Tak tj super kéž by to tak bylo i unas
když mu ho dám tak má od narození takový prapodivný výraz jakože co
Štěpánka je krásné jméno a myslím že má 31 října svátek ![]()