Pokoušíme se s přítelem o miminko - zpoždění MS, test negativní

13
16.2.26 10:02

pokus o miminko a zpozdeni ms

Zdravím, s pritelem se snazime o miminko. posledni ms jsem mela 15.1. (konec ms) a cca 26. mi na gynde doktor rekl, ze se blizi ovulace, jenomze 6-8.2 jsme to zkouseli a ja nyni pocituji bolest prsou a takovou nevolnost a mam posledni dva dny migreny. Kazdopadne tehotensky test ukazoval jednu carku a ms ma zpozdeni. Nejake typy? Mohu byt v tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4154
16.2.26 10:06

Prijde mi to brzy. Pockej do MS a pak pripadne testuj. Jina rada neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
16.2.26 10:08

No ja uz ted meskam ms, minuly mesic jsem ji mela 11.1. od te doby po pokudi nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36167
16.2.26 10:21

Spíš ne, test by to už ukázal. Ještě počkej pár dní a zkus test znovu, nebo můžeš jít na krev jako samoplatce ta je přesnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4940
16.2.26 10:54

Pokud byl sex jen 6.-8.2. (jestli to z tvého popisu chápu dobře?), a už teď ti menstruace mešká, řekla bych, že jste ovulaci propásli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5511
16.2.26 11:06

Nemusíš psát po hoďce a půl nový stejný komentář. ;) V původním příspěvku jsi psala, že jsi ovulaci měla 26.2., teď že ti řekli, že se blíží. Zkopíruju sem, co jsem psala pod dřívější příspěvek, platí to stejně:

Jestli jsi měla opravdu 26. 1. ovulaci a zkoušeli jste to až v únoru, tak spíš nejsi. Musí se to „zkoušet“ před ovulací a při ovulaci. A jestli jste to zkoušeli i kolem toho konce ledna, tak už by na testu mělo být něco vidět. Nejspíš těhotná nejsi, ale za pár dnů zkus samozřejmě test znovu, jestli nepřijde MS. Třeba něco uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...
1. den poslední menstruace: počítá se začátek špinění

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital