Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím, s pritelem se snazime o miminko. posledni ms jsem mela 15.1. (konec ms) a cca 26. mi na gynde doktor rekl, ze se blizi ovulace, jenomze 6-8.2 jsme to zkouseli a ja nyni pocituji bolest prsou a takovou nevolnost a mam posledni dva dny migreny. Kazdopadne tehotensky test ukazoval jednu carku a ms ma zpozdeni. Nejake typy? Mohu byt v tom?
Prijde mi to brzy. Pockej do MS a pak pripadne testuj. Jina rada neni
No ja uz ted meskam ms, minuly mesic jsem ji mela 11.1. od te doby po pokudi nic
Spíš ne, test by to už ukázal. Ještě počkej pár dní a zkus test znovu, nebo můžeš jít na krev jako samoplatce ta je přesnější.
Pokud byl sex jen 6.-8.2. (jestli to z tvého popisu chápu dobře?), a už teď ti menstruace mešká, řekla bych, že jste ovulaci propásli.
Nemusíš psát po hoďce a půl nový stejný komentář.
V původním příspěvku jsi psala, že jsi ovulaci měla 26.2., teď že ti řekli, že se blíží. Zkopíruju sem, co jsem psala pod dřívější příspěvek, platí to stejně:
Jestli jsi měla opravdu 26. 1. ovulaci a zkoušeli jste to až v únoru, tak spíš nejsi. Musí se to „zkoušet“ před ovulací a při ovulaci. A jestli jste to zkoušeli i kolem toho konce ledna, tak už by na testu mělo být něco vidět. Nejspíš těhotná nejsi, ale za pár dnů zkus samozřejmě test znovu, jestli nepřijde MS. Třeba něco uvidíš.