Pomáhá vám chlap s dítětem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24379
22.9.12 14:11
@Sylviii píše:
Ze zadnej chlap nevozi kocarek neni tak docela pravda, jsem nedavno videla hned dva vedle sebe:D

jojo :lol: …taky je pošlem a vysedáváme u kafíčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
22.9.12 14:11

Holky a naproti nám bydlí rodina, kde je na rodičáku tatínek a malý se věnuje líp jak já se sousedkama dohromady :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
22.9.12 14:12
@Sylviii píše:
Ze zadnej chlap nevozi kocarek neni tak docela pravda, jsem nedavno videla hned dva vedle sebe:D

Jednou šel manžel na procházku se švagrem a oba tlačili kočár a on mi pak řikal, že si teda připadal trochu divně, že šli jak dva… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale sám jezdil moc rád, je to taky o povaze, ten můj se obecně rád prochází.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
22.9.12 14:13
@Sisulík píše:
@zdenik1988
nevím co říct..přijde mi toto povídání jak ze sedmdesátejch osmdesátejch let.. na to že je rok 2012 mi to přijde smutný, že ještě takovej tatínek existuje.
Jen jedna poznámka - chlapi běžně vozí kočár - stačí se o víkendech rozhlídnout po městě - když ženský vaří a chlapi procházkujou.
Podle mě bude muset tatínek být trochu aktivnější a nebo ho budeš ty muset opravdu natvrdo úkolovat, třeba tu práci a potřeby prcka jen nevidí, ale když mu řekneš - potřebuju abys s ním ted chvíli stavěl kostky nebo koukal do leporela a já uvařím atd …tak to třeba udělá?

Vetsinou odpovi jo ale ani nezvedne oci od pc. Obcas se prekona ale trva to sotva minutu. A kdyz zacnu ukolovat na tvrdo tak se pobadame. Nechci vypadat jako chusinka. Jinak je manzel opravdu fajn, ale skoro ho nedokazu zvednout ze zidle. A to me mrzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
22.9.12 14:15

Moc mi chlap pomáhá, jsem za to vděčná. Žádné jiné hlídání nemáme, tak je to betva že fungujeme my dva. Ale musela jsem taky ho to naučit, ukázat mu co a jak s dítětem a pak už to byla pohodička. Právě jsem je sbalila na pochoďák pro malé děti, tak doufám, že dorazí tak kolem 18 hodiny nejdřív. A já si nesmírně užívám toho klídku, celý týden jsem byla s malou téměř jen já a už mi hučí v hlavě. Já osobně bych byla v krizi, kdybych neměla chlapa na občasnou pomoc a vůbec kdyby v domácnosti nefungoval. A co vidím v okolí, tak hodně záleží na tom, jak si ženská toho chlapa taky zpracuje, jak mají hlavně rozdělené role doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.12 14:16

Tak my třeba teď čekáme než se malá vyhajá a pak jdeme na prochajdu, ale zakončíme samozřejmě v cukrošce u větrníku :D Na to slyší :P

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.9.12 14:17
@lleennttiillkkaa píše:
Holky a naproti nám bydlí rodina, kde je na rodičáku tatínek a malý se věnuje líp jak já se sousedkama dohromady :D

Jojo, my je máme přímo na patře, ženska pracuje a chlap je na rodičáku :P

• Citovat
  • Upravit
3172

Můj muž od malinka mi s malýma pomáhá, přebaluje, krmí i chystá do postýlky, pomáhá mi hodně moc!! Když je v práci tak to pociťuju, že není doma :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304

@zdenik1988
na mě právě to tvý povídání nepůsobí jako že bys ze sebe dělala chudinku, mě přijde že očekáváš celkem normální běžný věci právě…proto mi to přijde smutný…
Hele a tak když vázne trochu to tatínkování a věci kolem prcka tak ty se staráš o malýho a on třeba uvaří, vytře, vypere, pověsí prádlo, nebo teda maká v garáži, renovuje byt nebo máte zahradu, zvířectvo a tak?
Nemyslím to ironicky ale říkáš že je jinak moc fajn, tak si to jen tak ověřuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
22.9.12 14:22
@zdenik1988 píše:
Ahoj rada bych znala vas nazor a taky to jak se vasi chlapi podileji na peci o male deti. Manzel je moc hodny a da se rict, ze temer na vsem se domluvime. Problem je jen kdyz jde o naseho syna. Manzel ho ma urcite rad, ale aktivne se nedokaze nebo nechce zapojit. Za cely rok si ho nikdy nevzal na prochazku, sam si s nim nehral nebo nehlidal. Asi trikrat jsem mu ho nacpala a tech reci u toho. Jsem zoufala, protoze maly k nemu nechce a breci u neho. A manzel jen sedi u televize nebo pc. Takze komplet domacnost a prcek lezi na me. Mam pocit ze nas bere jako pritez a pokazde se nemuze dockat az pujdem s malym ven. Tvrdi mi ze zadnej chlap nevozi kocarektakze je to ok. Navic ted zacal znova studovat takze ani unaveny z prace neni. Nevim jak dal tak by me zajimal vas nazor jestli jsem tak divna nebo ne?

Musím ihned reagovat, aniž jsem dočetla diskuzi. Můj muž a jeho kmarádi jsou právě ti tatínci, co se prostě domluví, vezmou kočáry a vyberou trasu po cyklostezce… a jdou. 15, 20 km. A zpátky třeba vlakem. Takže s tím, že táta kočár nevozí, striktně nesouhlasím. Dodávám ještě, že tohle je přesně ta banda, kterou jsem si nikdy jako tatínky s kočárky nedovedla představit!!!

Právě teď jsou všichni tři klci na výletě párovkou - já měla ráno kurz. Juniora každé ráno vozí do školky, ikdyž by nemusel - já jsem doma s menším. Ale jinak táta třeba nekoupe, nedává spát, protože máme dům a prostě má práci… jinou. ALe je ochoten kdykoli, pokud to jen trochu jde, vzít kluky k práci. Třeba když řeže s motorovkou, tak ne, ale třeba při natírání jo. No, a až dneska večer přijedou, přebírám to já. (Ale taky si rejpnu, že by ten můj „samostatnej“ kurz byl absolutně bez keců, to taky ne :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
22.9.12 14:23

Nepomáhá. Normálně dělá, co je potřeba. Kurnik, já mu taky „nepomáhala“, když jsem chodila hákovat do práce :)
On totiž dobře ví, že jsem lemra bordelářská a když nebude dělat on, nebudu dělat taky - tedy malá hlady a špínou nezajde, ale o nějaké večeři či vyžehleném oblečení by si mohl nechat zdát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sylviii
22.9.12 14:23

Sisulík:jj tak to má být :D :)

• Citovat
  • Upravit
Sylviii
22.9.12 14:25

WildcherrY:skoda ze ten muj nema kamarada s miminkem :D

• Citovat
  • Upravit
401
22.9.12 14:25
@Sisulík píše:
@zdenik1988
na mě právě to tvý povídání nepůsobí jako že bys ze sebe dělala chudinku, mě přijde že očekáváš celkem normální běžný věci právě…proto mi to přijde smutný…
Hele a tak když vázne trochu to tatínkování a věci kolem prcka tak ty se staráš o malýho a on třeba uvaří, vytře, vypere, pověsí prádlo, nebo teda maká v garáži, renovuje byt nebo máte zahradu, zvířectvo a tak?
Nemyslím to ironicky ale říkáš že je jinak moc fajn, tak si to jen tak ověřuju.

Prave ze ne… nerikam, ze nikdy nic neudela, ale bydlime v byte takze neni co delat. on je proste hodne pohodlnej. A rozhejbat se mi ho nedari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. Andýsek92
22.9.12 14:26

My to máme stejný. S tim rozdílem, že přítel začíná pracovat než se malá vzbudí a končí dávno po tom co jde malá večer spát.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky