Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
chuanitka píše:eviah píše:To jim jako ještě mám vařit jo?consi píše: ..ty ořechy zkusím, my dali do pastiček chleba a ten jim asi nejede.Chleba musíš opéct na sádle.![]()
Jj, pěkně křupavou topinečku. ![]()
Tak já budu těm mrchám ještě vařit
A stačí jen chleba, nebo celý menu? ![]()
Nám se taky ta sviňka nechytla, dělá si z nás prdelky
Ale nikde nevidím její pohyb tak nevím ![]()
Jani, co jsi nastražila? Já jsem teď slyšela jednu potvoru za ledničkou, dokonce si tam pískala ![]()
No zatím máme v tom domečku ořechy, kukuřici a nic víc jsem nevymyslela. Ale za chvíli půjdem ke tchýni na oběd, tak jí tam něco voňavýho uzmu ![]()
Já jí od tý doby neviděla
A pískat jsme je doma nikdy neslyšela, třeba to ti naši ani neumí, to jsou ti malí rejsci
Píská nám tu morče …
A klasický pastičky koupíme zítra, a nastražím to tu na ní. Já to s ní do teď myslela po dobrým, páč bych ji živou pustila, ale jí se zjevně od nás nechce, tak to půjde po zlým ![]()
Hm, dneska jsem dala do drátěného domečku pěknou lákavou kostičku se zbytkem masíčka (oříšky nemám
) Jenže ty potvory snad mají oběžník s fotkou, kde je napsané „Sem nelezte“
Prostě nic
A dál šramotí za ledničkou ![]()
Jak vidím potýkáme se z tímto problémem všichni. Já mám v pokoji ,zamyšíno´ mám nalíčené 3 pastičky a ty myšky jak jsou vycvičený tak se akorát dobře nažerou a pastička zůstane nalíčená. napadlo mě nechat vyhladovět hada a pustit ho do pokoje
má 2 metry takže mi neuteče ale myšku asi neuloví ![]()
My už jsme tu naší myš týden neviděli. Tak tu podle mě už nebude. Nemáme moc míst, kam by se schovala
Ovšem kde je??? Jestli zdechla za kuchyní, tak by mě opravdu naštvala. Jinde chcípnout nemohla, našla bych jí
A že by utekla ven? Tomu moc nevěřím ![]()
Řešíme teď to samé. Máme starý barák a jsou ve zdech. Tam mi nevadily, dokud mi nezačaly hryzat pod postelí a za postelí, běhat po posteli zatímco usínám
a budit mi dítě v pokojíčku ![]()
Klasický pastičky…rozmáčklou myš do ruky nevezmu, natož se na ní podívat
Domeček jsme nezkusili, to zkusit můžem až ho mužskej někde koupí. Jed dát nechci aby mi nepochcípaly někde blbě a nekazily se tam
,odpuzovač máme, ale jaksi asi jen svítí, myši klidně běhají i kolem něj. A náš pudl je debil. Ten loví jen ježky a ještě blbě ![]()
Nějaké nové nápady, poznatky, zkušenosti?
![]()
Loni na podzim jsme začali rekonstruovat barák a jak nám tu pracovali řemeslníci a courali sem tam, tak za sebou nezavírali dveře a měli jsme tu asi 5 myší
Pak nám ještě blbě podřízli dveře na zahradu a tou mini škvírou tam prolézaly další myši a vždycky předemnou utekly ven
Tak jsem pak utěsnila všechny dveře a škvíry a nastražila pastičky a většinou přes noc se všechny ty mrchy chytly
Letos se nám sem snad žádná myš nedostane.
Ještě takový tip, jak s jistotou chytit myš v jedné místnosti…Koupili jsme snad 10 pastiček a nalíčili je za linku z obou stran, vedle knihovny z obou stran a pak různě kolem zdi. Myši většinou běhají podél zdí a lezou za nábytkem. Většinou začaly vylézat až tak ve 22hodin a když jsme měli zhasnuto. Po tom našem zlepšováku, se hned myška chytla, musela totiž běžet přes tu návnadu ![]()
MUFICE píše:
Ještě takový tip, jak s jistotou chytit myš v jedné místnosti…Koupili jsme snad 10 pastiček a nalíčili je za linku z obou stran, vedle knihovny z obou stran a pak různě kolem zdi. Myši většinou běhají podél zdí a lezou za nábytkem. Většinou začaly vylézat až tak ve 22hodin a když jsme měli zhasnuto. Po tom našem zlepšováku, se hned myška chytla, musela totiž běžet přes tu návnadu
No jo ale kdo tu rozmašírovanou myš pak uklízel? Tobě z té mrtvoly není blbě?
![]()
MirušeProdigy píše:MUFICE píše:No jo ale kdo tu rozmašírovanou myš pak uklízel? Tobě z té mrtvoly není blbě?
Ještě takový tip, jak s jistotou chytit myš v jedné místnosti…Koupili jsme snad 10 pastiček a nalíčili je za linku z obou stran, vedle knihovny z obou stran a pak různě kolem zdi. Myši většinou běhají podél zdí a lezou za nábytkem. Většinou začaly vylézat až tak ve 22hodin a když jsme měli zhasnuto. Po tom našem zlepšováku, se hned myška chytla, musela totiž běžet přes tu návnadu![]()
Myš byla vždycky celá v pastičce a přítel to pak nabral na lopatu a hodil do popelnice. Radši jsem na to moc nekoukala,ale byl to lepší pohled než na tu živou, mám panickou hrůzu z myší ![]()
Aha bála jsem se že se jí hlava rozstříkne do okolí jednoho metru
Tak když tam bude celá tak ok, to snad zvládnu…
Díky! ![]()
Mám takový pocit, že jí to zlomí vas, myš vypadá, jako když spí, naštěstí jsme žádnou rozmázlou neměli, to bych asi nerozdýchala…brrr