Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KalamityJohn hmm,pomstu si představuji tedy jinak. Taky ji nevidím a nechápu. ![]()
@KalamityJohn píše:
Takže kluk se rozejde s holkou a ona, aby se pomstila, mu přefikne nejlepšího kamaráda.Asi jsem blbej, ale kde je ta pomsta?
Z těch dvou jsou teď wiener brothers - otrocky přeloženo bráchové přes párek - ale to je asi tak všechno.
Nechápu
Nějak tam chybí ten úvod, ne? ![]()
Jak jsi k té situaci došel - něco z místní zahrádky, nebo domácí?
Jinak ženskejm do hlavy nevidíš - asi má dobrej pocit z toho, že „tady vidíš, že tvoji kámoši mě všichni chtěj, jen ty ne“ ![]()
@Chauvinist píše:
Nějak tam chybí ten úvod, ne?
Jak jsi k té situaci došel - něco z místní zahrádky, nebo domácí?
Jinak ženskejm do hlavy nevidíš - asi má dobrej pocit z toho, že „tady vidíš, že tvoji kámoši mě všichni chtěj, jen ty ne“
No spis bych tu uvahu videl neco jako „Od ted od me dostane kazdy, jen ty ne.“ ![]()
@Sandokanos píše:
No spis bych tu uvahu videl neco jako „Od ted od me dostane kazdy, jen ty ne.“
A nebo - abys věděls, o cos přišels.
Neni to podstatný, ale jde o kolegu. Myslím, že @Emilie to vystihla nejlíp.
A ženskejm do hlavy ani vidět nechci, viz scéna z What Women Want, kdy se on jí pokouší píchat a ona mu do toho pouští ty svoje komentáře ![]()
@KalamityJohn píše:
@ChauvinistNeni to podstatný, ale jde o kolegu. Myslím, že @Emilie to vystihla nejlíp.
A ženskejm do hlavy ani vidět nechci, viz scéna z What Women Want, kdy se on jí pokouší píchat a ona mu do toho pouští ty svoje komentáře
Jo, tu scénu si pamatuju (Chceš se vsadit? Jjjjo!). ![]()
kamarád říkal, že ženám se do hlavy kouká brokovnicí. Ale pak jezděj policajti, havrani a takový fuj fuj věci, tak je lepší nechat jí, ať si užije i kámoš, no ![]()
Pokud to prvmího ponížilo, tak pomsta byla. Dnes je to zde samý logický úkol ![]()
@Sandokanos píše:
No spis bych tu uvahu videl neco jako „Od ted od me dostane kazdy, jen ty ne.“
Ano, takových je zhusta. ![]()
@KalamityJohn píše:
Takže kluk se rozejde s holkou a ona, aby se pomstila, mu přefikne nejlepšího kamaráda.Asi jsem blbej, ale kde je ta pomsta?
Z těch dvou jsou teď wiener brothers - otrocky přeloženo bráchové přes párek - ale to je asi tak všechno.
Nechápu
Zaujalo me „prefikla mu nejlepšího kamaráda“, no a on prefik jeho exku…kazdej udelal, co chtel.
@Verunecka289 píše:
@KalamityJohn znám lepší, kluk se rozešel s holkou a ta, aby se mu pomstila, spala s ním![]()
sice nikdo nikdy nepochopil, v čem ta pomsta spočívala, ale ona byla spokojená, jak s ním zametla
![]()
![]()
Tohleto je joke, ne?
Ale jo, fakt verim, ze nekdo takhle premysli. Ode dneska te budu trestat sexem. Fakt dost kruta pomsta ![]()
Jen bych ještě poznamenal, že přinejmenším na vojně jsem se naučil, že pokud někdo udělá něco, o čem si myslí, že mě tím nas.re a proto, aby mě nasr. l, ale mně to bylo vcelku jedno (nebo jsem tomu byl dokonce rád), tak jsem se mu jeho domněnku, že mě tím nasr. l, nijak nesnažil vyvracet a jeho pocit zadostiučinění mu kazit. Jinak bych si totiž říkal o to, že začne vymýšlet něco jiného.
Takže být bývalým, tak bych neříkal tak ani tak, ale tvářil bych se třeba zkroušeně (pokud bych teda byl nucen s ní přijít do styku).
Příspěvek upraven 17.08.18 v 14:03
@Bábrdl píše:
Tak větší část chlapů to asi nějak naštveZbytku to bude jedno, když už jim na ní nezáleží.
Naprostej souhlas. To ze to s ni skoncil, vubec neznamena, ze nebude na kamose nasrany, ze do ni sel. Skutecni kamosi si do zenskych nedelaji, soucasnych ani byvalych.
@Chytrak píše:
Tohleto je joke, ne?Ale jo, fakt verim, ze nekdo takhle premysli. Ode dneska te budu trestat sexem. Fakt dost kruta pomsta
Právě že není
táhla (ehm… mstila se mu) to s ním skoro rok ještě ![]()