Pomsta kamarádem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Uju
6750
17.8.18 13:09

@KalamityJohn hmm,pomstu si představuji tedy jinak. Taky ji nevidím a nechápu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
17.8.18 13:10
@KalamityJohn píše:
Takže kluk se rozejde s holkou a ona, aby se pomstila, mu přefikne nejlepšího kamaráda.

Asi jsem blbej, ale kde je ta pomsta?

Z těch dvou jsou teď wiener brothers - otrocky přeloženo bráchové přes párek - ale to je asi tak všechno.

Nechápu :think:

Nějak tam chybí ten úvod, ne? 8o
Jak jsi k té situaci došel - něco z místní zahrádky, nebo domácí?
Jinak ženskejm do hlavy nevidíš - asi má dobrej pocit z toho, že „tady vidíš, že tvoji kámoši mě všichni chtěj, jen ty ne“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1734
17.8.18 13:14
@Chauvinist píše:
Nějak tam chybí ten úvod, ne? 8o
Jak jsi k té situaci došel - něco z místní zahrádky, nebo domácí?
Jinak ženskejm do hlavy nevidíš - asi má dobrej pocit z toho, že „tady vidíš, že tvoji kámoši mě všichni chtěj, jen ty ne“ :nevim:

No spis bych tu uvahu videl neco jako „Od ted od me dostane kazdy, jen ty ne.“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
17.8.18 13:16
@Sandokanos píše:
No spis bych tu uvahu videl neco jako „Od ted od me dostane kazdy, jen ty ne.“ :mrgreen:

A nebo - abys věděls, o cos přišels.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21076
17.8.18 13:16

@Chauvinist

Neni to podstatný, ale jde o kolegu. Myslím, že @Emilie to vystihla nejlíp.

A ženskejm do hlavy ani vidět nechci, viz scéna z What Women Want, kdy se on jí pokouší píchat a ona mu do toho pouští ty svoje komentáře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
17.8.18 13:31
@KalamityJohn píše:
@Chauvinist

Neni to podstatný, ale jde o kolegu. Myslím, že @Emilie to vystihla nejlíp.

A ženskejm do hlavy ani vidět nechci, viz scéna z What Women Want, kdy se on jí pokouší píchat a ona mu do toho pouští ty svoje komentáře :mrgreen:

Jo, tu scénu si pamatuju (Chceš se vsadit? Jjjjo!). :mrgreen:
kamarád říkal, že ženám se do hlavy kouká brokovnicí. Ale pak jezděj policajti, havrani a takový fuj fuj věci, tak je lepší nechat jí, ať si užije i kámoš, no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
17.8.18 13:33

Pokud to prvmího ponížilo, tak pomsta byla. Dnes je to zde samý logický úkol :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
17.8.18 13:43
@Sandokanos píše:
No spis bych tu uvahu videl neco jako „Od ted od me dostane kazdy, jen ty ne.“ :mrgreen:

Ano, takových je zhusta. :D

• Citovat
  • Upravit
joy.division.control
17.8.18 13:49
@KalamityJohn píše:
Takže kluk se rozejde s holkou a ona, aby se pomstila, mu přefikne nejlepšího kamaráda.

Asi jsem blbej, ale kde je ta pomsta?

Z těch dvou jsou teď wiener brothers - otrocky přeloženo bráchové přes párek - ale to je asi tak všechno.

Nechápu :think:

Zaujalo me „prefikla mu nejlepšího kamaráda“, no a on prefik jeho exku…kazdej udelal, co chtel.

• Citovat
  • Upravit
7571
17.8.18 13:55
@Verunecka289 píše:
@KalamityJohn znám lepší, kluk se rozešel s holkou a ta, aby se mu pomstila, spala s ním :lol: :lol: sice nikdo nikdy nepochopil, v čem ta pomsta spočívala, ale ona byla spokojená, jak s ním zametla :think: :lol: :lol:

Tohleto je joke, ne? :oops: Ale jo, fakt verim, ze nekdo takhle premysli. Ode dneska te budu trestat sexem. Fakt dost kruta pomsta :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19789
17.8.18 13:59

Jen bych ještě poznamenal, že přinejmenším na vojně jsem se naučil, že pokud někdo udělá něco, o čem si myslí, že mě tím nas.re a proto, aby mě nasr. l, ale mně to bylo vcelku jedno (nebo jsem tomu byl dokonce rád), tak jsem se mu jeho domněnku, že mě tím nasr. l, nijak nesnažil vyvracet a jeho pocit zadostiučinění mu kazit. Jinak bych si totiž říkal o to, že začne vymýšlet něco jiného.
Takže být bývalým, tak bych neříkal tak ani tak, ale tvářil bych se třeba zkroušeně (pokud bych teda byl nucen s ní přijít do styku).

Příspěvek upraven 17.08.18 v 14:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
17.8.18 14:03
@Bábrdl píše:
Tak větší část chlapů to asi nějak naštve :think: Zbytku to bude jedno, když už jim na ní nezáleží.

Naprostej souhlas. To ze to s ni skoncil, vubec neznamena, ze nebude na kamose nasrany, ze do ni sel. Skutecni kamosi si do zenskych nedelaji, soucasnych ani byvalych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.18 14:37

Mohla se vyspat alespoň s jeho novou přítelkyní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
17.8.18 15:41
@Chytrak píše:
Tohleto je joke, ne? :oops: Ale jo, fakt verim, ze nekdo takhle premysli. Ode dneska te budu trestat sexem. Fakt dost kruta pomsta :lol:

Právě že není :lol: táhla (ehm… mstila se mu) to s ním skoro rok ještě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria