Ponížení od tchyně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24379
3.9.19 13:02

Jeeeeeeee, ze ty si utopila humor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
3.9.19 13:04

Vic te nastvalo, ze ty o generaci mladsi musis makat a tchyne se vykvakla, nez vtip, ktery te uz akorat dovytocil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
3.9.19 13:04

Já bych spíš řekla, že je to dvojsmysl.. Někto se tomu zasměje a nehrotí a někdo se urazí a nebo je pohoršený..
Prostě si byla na šlapadle, a šlapala, tka řekla, že si slušná šlapka.. :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
3.9.19 13:23

Vzdyt je to vtipny :mrgreen: :P ty si dobrej suchar teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2720
3.9.19 13:24

Co je na tom ponižujícího? Dvojsmysl- vtip…Ponižující by to bylo, jen kdyby na té šlapce něco bylo, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
3.9.19 13:27
@Janli píše:
Kdybys jí řekla, že si tam taky připadáš jak ve vykřičeným domě, páč bordelmamá se vzadu válí a ostatní na ni makají, tak jste si kvit. Ale k tomu je potřeba smysl pro humor a postřeh… ;)
:palec: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
3.9.19 13:29
@Anonymní píše:
Ahoj byli jsme s tchýní na vodě na šlapadlech já jsem šlapala byla jsem u volantu a ona ležela rozpláclá vzadu. V tom najednou říká že ikdyž nemám kabelku, tak je ze mě slušná šlapka, :oops: Nic jsem ji na to neřekla akorat se všichni krom mě bavili!

Trochu méně přecitlivělosti a hned bhde ten život veselejší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40536
3.9.19 13:33
@Anonymní píše:
Ahoj byli jsme s tchýní na vodě na šlapadlech já jsem šlapala byla jsem u volantu a ona ležela rozpláclá vzadu. V tom najednou říká že ikdyž nemám kabelku, tak je ze mě slušná šlapka, :oops: Nic jsem ji na to neřekla akorat se všichni krom mě bavili!

Jo, řekla bych jí, že je fajn, že jsem ještě slušná šlapka, ty vyšlapané se už jen sotva vezou… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
3.9.19 14:46
@Anonymní píše:

no a nešlapala jsi snad? Ježíš, všichni se zasmáli, nauč se taky zasmát i sama sobě… však jsi asi nebyla jediná, kdo šlapal… tvůj muž byl asi taky šlapka, ne? Že on se ti tam na vodě utopil smysl pro humor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
3.9.19 14:48
@123Soňa píše:
Co je na tom ponižujícího? Dvojsmysl- vtip…Ponižující by to bylo, jen kdyby na té šlapce něco bylo, ne? :mrgreen:

tak nějak… jestli to bylo ve smyslu tnutí do živého, pak bych chápala, že se to mohlo dotknout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30639
3.9.19 14:53

Odpověď…Kdybych běžela, budu běhna…no bóže, vtip :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
3.9.19 14:54

Zasmála bych se a šlapala dál… Co jako… Vůbec by mě nenapadlo se nad tím pozastavovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
3.9.19 15:07

Řekla bych jí, že na to že není svině, tak se taky pěkně škvaří. Kecám, neřekla bych to :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: prostě blbý vtip, vypustila bych to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
3.9.19 15:52
@laducha píše:
Odpověď…Kdybych běžela, budu běhna…no bóže, vtip :lol:

No a ted si vem, kdyby se byly spolu napít :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5654
3.9.19 16:11
@Anonymní píše:

Tak buď jsi suchar nebo chceš, aby tchýně byla opět za můru, jak je tady zvykem. Byl to vtip, a dokonce docela povedený. Neřeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová