Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Podle mě tě nechtěla ponížit, spíš se jí nepovedl vtip. Buď nad věcí. ![]()
@boball píše:Že by byly spolupičky?
No a ted si vem, kdyby se byly spolu napít![]()
@Anonymní píše:
Ahoj byli jsme s tchýní na vodě na šlapadlech já jsem šlapala byla jsem u volantu a ona ležela rozpláclá vzadu. V tom najednou říká že ikdyž nemám kabelku, tak je ze mě slušná šlapka,Nic jsem ji na to neřekla akorat se všichni krom mě bavili!
Tak já čekala bůh ví co a ono tohle. Panímáma má smysl pro humor. 😁 V klidu, neber si to tak ![]()
@free333 píše:
Jo, řekla bych jí, že je fajn, že jsem ještě slušná šlapka, ty vyšlapané se už jen sotva vezou…
Zakladatelko chápu tě, že jsi to jako vtip nebrala. Já bych to asi taky nebrala jako dobrý vtip a asi bych se také nezasmála. Ke vtipné odpovědi podobného ražení nemám buňky a hlavně bych si to ke tchýni nedovolila. Přijde mi to, jako hodně špatný vtip, který tchýně raději vypustit neměla, přijde mi to, že se to nehodí.
@Anonymní píše:
Zakladatelko chápu tě, že jsi to jako vtip nebrala. Já bych to asi taky nebrala jako dobrý vtip a asi bych se také nezasmála. Ke vtipné odpovědi podobného ražení nemám buňky a hlavně bych si to ke tchýni nedovolila. Přijde mi to, jako hodně špatný vtip, který tchýně raději vypustit neměla, přijde mi to, že se to nehodí.
Aaaaa… tady asi chybi vic bunek… ja bych se zasmala a byla rada, ze mam vtipnou tchyni…ale ja jsem drzka, ja bych nejspis nasla nejakou vtipnou odpoved, takze bychom se nejspis zasmali vsichni. My ale mame, narozdil od vetsiny mistnich snach a tchyni, dobry vztah…
Bože, bože. Tak řeknu něco jako „to si piš, vždyť šlapu i pro mamá“, zasměju se a jedu ne? Když se zasmáli všichni kolem, asi bude problém spíš na tvém přijímači…
Buď v klidu, u přítele v rodině se běžně říká ženské, co ráda běhá běhna. Jednou jsem řekla, že jsem běžela na autobus, přítel mi řekl: „Haha, ty běhno,“… a i když jsem věděla, že je to ze srandy, jasně jsem mu řekla, že tenhle styl humoru se mi nelíbí. Od té doby je klid.