Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Mkmkz píše: Více
Jj, treba jejich vyuka pro prvo i druhostupnove deti za kovidu. To bylo naprosto skvely. ![]()
@Edna-Bedna píše: Více
Ked hovoris o covide, v archive som objavila tanecne lekcie s Chlopcikom
pre tancovanie na doma.
To mi klesla sanka, aky super napad to bol.
Jj, oni opravdu reagovali na tu dobu rychle a zaroven ne blbostmi. Programova skladba na Decku je opravdu výborná a promyšlená. Mam pocit, ze par let zpet získali i nejakou mezinarodni cenu.
A souhlasim, ze je to pro deti mnohem prinosnejsi, nez cumeni na kratky videa na cinskem Tiktoku.
to je pravda, za covidu celkem dost rychle přišli s různými doučovacími pořady atd., ale pokud má někdo zažité, že déčko jsou jen zbytečné pohádky, tak to asi nepochopí…
@ludmilaadamkova píše: Více
Byl jednou jeden život jsem milovala
stejně tak večerníčky jsem si dala s dětma druhé kolo…za mě moc fajn ![]()
@rmot píše: Více
Vyskakují tam normálně přispěvky o sbírce, jak roste a poděkováni prezidenta a další ppdobné. Pod tim diskuze plná hejtů směrem k lidem kteří prispěli. I když se ti to nelíbí, tak to prostě je. I kdybys stokrát mi chtěl (ne)napadně podsunout svoji frustraci.
Mně v podstatě tvorba ČT nevadí, ovšem kromě politických debat. To, co by mělo být pro ČT absolutně top, je nedívatelné, bohužel s vlivem na volby.
@Anna766 píše: Více
Tak to na mě nevyskakuje, ale věřím ti, protože bohužel blbce najdeš na obou stranách názorového spektra. Ono to možná bude i tím, že zas tolik na facebooku času netrávím, možná kdybych tam byl víc, tak by došla řada i na mě ![]()
@rmot píše: Více
Já už taky ne. Teď mě zajímala ta sbírka jak roste. Jinak, jak už jsem psala jinde, facebook je poslední léta šílená močka.
@Anna766 píše: Více
Dost často čtu, že to je odraz stavu společnosti, ale já si to nemyslím. Facebook a internet prostě najednou dává prostor různým divnolidem, kteří v běžném životě nemají jak zaujmout a najednou je tu místo, kde mohou od rána do večera řvát své názory a ostatní je „musí“ číst. V hospodě by dřív takový kecal byl za chvíli vyhozen na ulici, nebo by mu bylo doporučeno, aby seděl v koutě a držel hubu, nebo přes ní dostane. A teď je takový pošuk na internetu v podstatě beztrestný a může ho být slyšet. Pořád sleduji, že když se někde setkávají lidé osobně, tak se ta názorová pluralita takto nehrotí. Já se tu také s některými sousedy neshodnu ohledně politiky, ale to nám nijak nebrání udělat vesnickou grilovačku a parádně se pobavit jak přátelé.
Holky dotaz
od kdy mají byt oficiálně zrušené? Já je tedy ještě platím
@migmina píše: Více
Ještě to není schválené definitivně, mám ten dojem. A bude to platit zřejmě od roku 27,dřív ne.