Poplatky české televize

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2650
26.1.26 15:16
@rmot píše: Více

Neviděl hoodně let, ale přesně víš, co tam teď ne/běží, to je demagogie. Je tam spoustu vzdělávacích pořadů, už jenom koncept zpráviček je povedený, ale kdo chce psa bít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2695
26.1.26 15:29
@sirikit píše: Více

Ano, kvalitní zpravodajství je drahé, souhlasím, ale mě jde o jeho vyváženost, nestrannost.To, co předvádějí v ČT, není nezávislé zpravodajství, ale fan klub současné opozice. Stranění opozici, útočnost vůči koalici. Hele, stačí pozorovat i tón hlasu, mimiku. Schválně si přehrajte rozhovor Barbory Kroužkové s T. Okamurou 8.1.2026 na ČT24. Opovržení, nenávist, skákání do řeči… naštěstí ji už z vysílání stáhli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21729
26.1.26 15:34
@884135 píše: Více

Když je někdo trouba, vystupuje jako trouba, neumí základní konverzaci, tak prostě z každého vystoupení vyjde jako trouba, i kdyby dělal moderátora kdokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2695
26.1.26 15:35
@mado píše: Více

Ať je hostem kdokoli, moderátor není samozván k tomu dělat kádrováka a inkvizitora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7926
26.1.26 15:36
@Anna766 píše: Více

Asi na mě vyskakují na fb jiné věci, než tobě, ale jediná hysterie, kterou vidím, je od příznivců pětikoalice. I když o to nestojím a politiku na fb sledovat nechci, tak tam na mě furt vyskakuje něco proti současné vládě, nějaké Štíty demokracie s naprosto ujetými vylhanými texty a podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7926
26.1.26 15:39
@monty.python píše: Více

To s těmi duhovými pořady se probíralo na internetu, tak jsem si to dohledal, jinak bych o tom nevěděl. Tak vysílalo se to tam, nebo nevysílalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21729
26.1.26 15:40
@884135 píše: Více

Však moderátor ho neztrapnil, on se ztapnil sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7926
26.1.26 15:40

Myslíš že urážením každého, kdo nemá stejné názory jako ty, nějak něčemu pomáháš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6106
26.1.26 15:41

Decko je perfektne.
Nevidela som to, ale v uputavkach informuju o tom, ze pomozu detom pri priprave na prijimacky na ss.
Zabavia, vzdelaju.
Dalej su tam rozne tematicke celky spracovane do materialov, pracovnych listov.
Co sa mi na ct paci je, ze pruzne reaguje a je na tepe doby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21729
26.1.26 15:45

Neuražím, píši svůj názor na TV vystoupení dotyčného. Prostě házet vinu za hloupé odpovědi nebo odpovedi úplně mimo téma, na moderátora, je alibismus.
Televize není špatná proto, že dotyčný nezvládá konverzaci na určité úrovni. Zrušme televizi, ať se tam nikdo neptá na to, na co dotyčný nechce nebo neumí odpovídat, ať si ostatní neudělají obrázek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7926
26.1.26 15:51

Není možné, že ty odpovědi připadají hloupé tobě a jiným třeba ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21729
26.1.26 15:55

@rmot tak asi připadali více lidem. Někteří za to dávají vinu moderátorce a chtějí zrušit veřejnoprávní TV, aby tomu do budoucna předešli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
26.1.26 15:59

Jeden z klíčových znaků a projevů demagogie:
Zjednodušování a zkreslování: Složité společenské problémy jsou prezentovány černobíle, fakta jsou překrucována.

Ano, diskuze s tebou nemá cenu, vyjmenuji několik bodů, proč by měla být ČT zachována, ty se chytneš jediného, na kterém se začneš nesmyslně točit, opravdu na déčku neběží nonstop pouze „duhové pohádky“ :nevim: Ano, vysílali takovou, to můžeš vidět běžně i na ulici, kde není homosexualita perzekvována…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7926
26.1.26 16:03

Není spíš podstatné, jak se mohlo stát, že někdo něco takového protlačil právě pro pořadu pro děti a co jsem pochopil, tak opakovaně? Respektive odvážila by se něčeho takového komerční televize, která potřebuje zůstat neutrální a nenaštvat moc lidí, aby neztrácela inzerenty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
26.1.26 16:07

Viz výše, odmítám na tohle skákat… Pokud se chceš tvářit, že homosexualita neexistuje, tak dobře, to je tvoje rozhodnutí, svět není černobílý. Pokud tady hodláš omílat dokola „duhovou pohádku“, když na déčku běží spoustu edukačních pořadů, toho se účastnit nebudu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák