Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Lucy75 píše: Více
Já se tedy bez pořadů ČT určitě neobejdu, dokumenty na ČT2 miluju, a ČT24 mi tu na střídačku se CNN Prima news (jako korektiv) jede spoustu času.
Takže prosím o rázná vyjádření v jednotném čísle. ![]()
@Da12 píše: Více
ty jsi úplně mimo. To, že v tvojí bublině lidi poslouchají komerční rádia, neznamená, že je poslouchají všichni. Já taky kolem sebe nemám voliče ANO, SPD a Motoristů, přesto jich je v této zemi bohužel většina a já nechápu, kde se berou. Já třeba nemůžu moc komerčních rádií poslouchat, protože ty kecy moderátorů jsou fakt hloupé, témata mě nebaví. A zvýšení a změna u poplatků rozhodně není kvůli vymírání důchodců, ale proto že se dlouho nezvyšovaly, tudíž jejich reálná hodnota klesla asi na 50 Kč, naproti tomu iprima stojí 139 Kč a ještě můžou mít ve vysílání reklamy, kolik chtějí. A změna byla proto, že spousta lidí moc ráda na ČT kouká, např. na hokej tu kouká půlka republiky, ale pak hrozně řvou, že v životě ČT nezapli a koukaj na to na PC nebo mobilu. Prostě technický pokrok, ne vymírání důchodců ![]()
@sirikit píše: Více
Pokud bych měla nechat přežít jen dva programy ČT, tak ČT 24 a ČT2. Tady však jde hlavně o vyvážené nezávislé profesionální zpravodajství, nikoli fanklub současné opozice.
@Veveří píše: Více
Komerční televize samozřejmě potřebují primárně zisk (z reklamy), takže investují do taháků typu Zrádci nebo Survivor, do nichž můžou co deset minut narvat reklamní blok.
A jako chápeš, že zahraniční zpravodajové většinu národa k obrazovkám v hlavním vysílacím čase nepřikovají. ![]()
@rmot píše: Více
tak buď zneužíváš svůj pracovní nástroj k soukromým účelům a nebo kecáš
ale to je jedno, tvoje životní přesvědčení vykazuje dost velké známky pohybu mimo realitu, tak mi to asi nestojí za to s tebou v diskuzi ztrácet čas. Jen malá poznámka k tomu Rusku - je to úplně jednoduše vysvětlitelné - z mnoha zdrojů se potvrdilo, že dezinformace často posílaní v hromadných mailech mají často původ u trolů z Ruska, to je celé ![]()
@sirikit píše: Více
Náhodou, Jakuba Szántó a Davida Borka z Izraele jsem vždycky ráda sledovala. Opravdu profesionálové, zasvěcení.
@zpevanda píše: Více
U poplatků přeci nešlo vůbec o zvýšení částky, to bylo jen odvedení pozornosti. Šlo o rozšíření na plátce, kteří si fakt čt nikdy nepustí. To zdvihlo tu největší vlnu nevole. Protože kdo dnes z mladých spěchá v sedm večer do sprchy, aby stihl od půl osmé zprávy v televizi… Mladí žijí na internetu, nějaká čt je jim ukradená. Dnes je spoustě mladých ukradený i ten hokej, o kterém píšeš, protože je to na ně příliš zdlouhavá a pomalá zábava. Na tiktoku mají každých pár vteřin novou dávku dopaminu.
@sirikit obejdeme se bez ní u nás doma, tak to bylo myšleno..
jinak ať se každý kouká na co chce.
Jestli někdo věří, že tahle vláda spraví ekonomiku a zlevní kočárky, tak už může opravdu věrit všemu. Ovšem, těžko se tomu divit, tito voliči je dostali do křesel.
@884135 píše: Více
Ježiš koukáš na to?
Nesnáším Okamuru, Ševčíka, motoristy šmahem, drtivou většinu SPD, Babiše a Ondráčka.
Plus několik dalších figur současné vládní garnitury, z nichž mi teče voda ze zubů.
A věř mi, že ti figurují na obrazovkàch ČT24 dnes a denně.
![]()
Skuhrám?
Neskuhrám, máme demokracii a tihle lidi holt volby vyhráli, nenadělám nic.
Když mi začne vyskakovat kopřivka, prostě to přepnu.
Přijde mi, že tu o veřejnoprávní televizi mele spousta lidí, kteří o ní čtou akorát v mailových řetězácích.
Pokud bych to chtěl obcházet, tak za a) by bylo správně
A protože obojí je v mém vlastnictví, tak by to bylo po všech stránkách v pořádku. Hele nechci tady být jak ti pošuci, co na vše, co se jim nelíbí, píší hned „zdroje!“, ale kdes vzala to, že se z mnoha zdrojů potvrdilo, že dezinformace posílají k nám Rusáci? Dezinformace je synonymum pro lež a když vezmu, kdo tady v posledních letech nejvíc lhal, tak si nemyslím, že by Fiala dostával infromace z Ruska.
@Anna766 píše: Více
Dobře jim tak. Nás, co jsme je nevolili, nepříjemně překvapit nemůžou. ![]()
@Da12 píše: Více
Hele vůbec nemáš pravdu s tím rozhlasem. Rádio poslouchá mraky lidí. Doma, v práci i v tom autě. Zrovna nedávný skon Patrika Hezuckeho to ukázal v plné síle. S ČRo můžeš pravdu mít že ho poslouchá minimum obyvatel.
@rmot píše: Více
Tak platí se jeden poplatek na rodinu, a fakt se v té rodině na nic z ČT nikdy nikdo nedívá? ![]()
Každopádně, asi bych to nechala na dobrovolnosti, a zbytek doplatila ze státního rozpočtu.
Já svými daněmi přispívám na tolik věcí, které nikdy v životě nevyužiju, a žíly mi to nedere.
Viz výš, já ČT využívám hodně a ty poplatky bych platila, i kdyby byly čistě dobrovolné.
A pokud někoho tak šíleně trápí dvě stovky měsíčně, ať se na to bez perzekuce vybodne.
Probíhající sbírka na generátory do Kyjeva ukázala, že když Češi něco opravdu chtějí, požehnání vlády k tomu nepotřebují.
Se na tu veřejnoprávní televizi když tak zas poskládáme. ![]()