Poplatky české televize

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
148232
27.11.25 14:30
@rmot píše: Více

To chápu. Vím že jsou obě možnosti. Domácnosti co mají rádia i televizi a vesela neplatí nic a naopak. Ti co nemají a platí protože je to tak zavedené. My mame jak rádio a klasickou televizi a platíme koncesionářské poplatky i když máme i satelit a muž platí i ten satelit. Holt jsme takoví zodpovědní trubci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24602
27.11.25 14:33
@Anna766 píše: Více

Tak na zodpovědných trubcích celá společnost stojí. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148232
27.11.25 14:34
@lucad77 píše: Více

To máš pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17867
27.11.25 15:24
@Anna766 píše: Více

jo, mne prisla nedavno upominka, do datovky a dalo mi fakt dost prace, nez si zametli svuj bordel, nebot jim nic nedluzim. Nastvalo me to, mam veci v poradku, o CT to rict nemuzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
27.11.25 15:57

@rmot Jako člověk, který má s těmito médii velmi, velmi co dočinění, tak ano, za nezávislostí práce jejich novinářů si stojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24751
27.11.25 16:10

Mně kdysi napočítali asi pět litrů naráz x let zpětně i přes různá stěhování a změny
od té doby to radši ovcoidně radši platím kvůli této šikaně
a nedíváme se tam fakt na NIC, natož na politicky zprofanovaného Moravce…
a tento svůj postoj jsem změnila až nedávno kvůli vtipné polo-kriminálce Zločin na dobré cestě, doma nás to pobavilo včetně posledního dílu s vínem od jeptišek :mrgreen: tak jsem jim morálně těch pár tisíc odpustila… doufám, že to ale zruší, za tyhle služby platíme na různých platformách tolik, že aspoň jedna ubude :mrgreen:

PS : ať jsem k ČT spravedlivá, ještě jsem se dívala na Kukačky a Děcko :potlesk: oboje hodnotím velmi kladně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20857
27.11.25 16:16

Však končí v koši jeden jejich předvolební sliby za druhým. Vyloženě voličům nas*rali na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20857
27.11.25 16:19

To chci vidět, jak budeš prokazovat, že nemáš ani PC nebo chytrý telefon. Jelikož se nejedná už po novele jen o televize a rádia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24751
27.11.25 16:19
@Cenarius píše: Více

to si vůbec nemyslím, horší než minulá vláda už může být jen Hitler nebo Putin, takže této formaci velmi fandím a doufám, že zkrotí inflaci, ekonomiku a udělají něco smysluplného s bydlením a pro-rodinnou politikou, protože jinak v té naší krásné zemi zdechnem všichni na stáří bez peněz a rodit tu budou leda potkani a podobní…

PS : chlapovi se nedávno narodila vnučka :srdce: když spatřil (ano, módní) kočárek a jeho cenu, málem jsem ho resuscitovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
27.11.25 16:36
@Ncc1701_new píše: Více

Podíval jsem se na stránky české televize a bohužel tvůj postoj nepomohl, stále se ten obsah ani při nejlepší vůli nedá označit za vyvážený a nestranný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
27.11.25 16:37
@Cenarius píše: Více

Prokazuješ to čestným prohlášením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17867
27.11.25 17:02

Nemam problem poplatky platit (i kdyz se na CT nekoukam, nemame TV vubec), pokud na to ma CT zakonny narok. Vadi mi, pokud po mne poplatky chteji v rozporu se zakonem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17867
27.11.25 17:03

mnoho Cechu asi nema problem lhat, ja bych to nepodepsala, kdyz mobil i PC mam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
27.11.25 18:14