Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@rmot píše: Více
To chápu. Vím že jsou obě možnosti. Domácnosti co mají rádia i televizi a vesela neplatí nic a naopak. Ti co nemají a platí protože je to tak zavedené. My mame jak rádio a klasickou televizi a platíme koncesionářské poplatky i když máme i satelit a muž platí i ten satelit. Holt jsme takoví zodpovědní trubci ![]()
@Anna766 píše: Více
Tak na zodpovědných trubcích celá společnost stojí. ![]()
@Anna766 píše: Více
jo, mne prisla nedavno upominka, do datovky a dalo mi fakt dost prace, nez si zametli svuj bordel, nebot jim nic nedluzim. Nastvalo me to, mam veci v poradku, o CT to rict nemuzu.
@rmot Jako člověk, který má s těmito médii velmi, velmi co dočinění, tak ano, za nezávislostí práce jejich novinářů si stojím.
Mně kdysi napočítali asi pět litrů naráz x let zpětně i přes různá stěhování a změny
od té doby to radši ovcoidně radši platím kvůli této šikaně
a nedíváme se tam fakt na NIC, natož na politicky zprofanovaného Moravce…
a tento svůj postoj jsem změnila až nedávno kvůli vtipné polo-kriminálce Zločin na dobré cestě, doma nás to pobavilo včetně posledního dílu s vínem od jeptišek
tak jsem jim morálně těch pár tisíc odpustila… doufám, že to ale zruší, za tyhle služby platíme na různých platformách tolik, že aspoň jedna ubude ![]()
PS : ať jsem k ČT spravedlivá, ještě jsem se dívala na Kukačky a Děcko
oboje hodnotím velmi kladně…
Však končí v koši jeden jejich předvolební sliby za druhým. Vyloženě voličům nas*rali na hlavu.
To chci vidět, jak budeš prokazovat, že nemáš ani PC nebo chytrý telefon. Jelikož se nejedná už po novele jen o televize a rádia.
@Cenarius píše: Více
to si vůbec nemyslím, horší než minulá vláda už může být jen Hitler nebo Putin, takže této formaci velmi fandím a doufám, že zkrotí inflaci, ekonomiku a udělají něco smysluplného s bydlením a pro-rodinnou politikou, protože jinak v té naší krásné zemi zdechnem všichni na stáří bez peněz a rodit tu budou leda potkani a podobní…
PS : chlapovi se nedávno narodila vnučka
když spatřil (ano, módní) kočárek a jeho cenu, málem jsem ho resuscitovala…
@Ncc1701_new píše: Více
Podíval jsem se na stránky české televize a bohužel tvůj postoj nepomohl, stále se ten obsah ani při nejlepší vůli nedá označit za vyvážený a nestranný.
Nemam problem poplatky platit (i kdyz se na CT nekoukam, nemame TV vubec), pokud na to ma CT zakonny narok. Vadi mi, pokud po mne poplatky chteji v rozporu se zakonem.
mnoho Cechu asi nema problem lhat, ja bych to nepodepsala, kdyz mobil i PC mam
@Kriss Tina píše: Více
Já nemám žádný trvalý nebo přechodný pobyt v ČR
@softim píše: Více
Ale já nemám žádný trvalý nebo přechodný pobyt