Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@migmina píše: Více
Od ledna 27. Ale senát je proti. Tak jestě nejásejme. Ale může to dopadnout i tak že se s poplatky zruší i senát a bude klid.
@Anna766 píše: Více
Senát bude proti, prezident samozřejmě taky, aby taky ne, že🙄 takže to půjde znovu do sněmovny a ta to se zpožděním odklepne. Už aby to bylo🙏
@Veveří píše: Více
Ano, takový je legislativní proces.Aby Pe Pa nebyl proti čemukoli, co vymyslí koalice, že. Vždyť už jede volební kampaň.
@rmot píše: Více
Uznávám, že zrovna netflix to občas s diverzity obsazovanim lehce přehání (jakkoli mně to spíš vyhovuje, protože mám pestrou reprezentaci ráda).
Nicméně moje dcera má ze dvou princů asi takový „bordel“ v hlavě, že jí vůbec nenapadlo se nad tím jakkoli pozastavit. Prostě tenhle princ má prince a tamten má princeznu ![]()
@Edna-Bedna píše: Více
To byl fakt výkon, už jen kvůli tomu mají mojí podporu zaručeně ![]()
@Edna-Bedna píše: Více
Oceňuji hlavně absenci reklamy. Porady pro nejmenší logicky polednicek pro nejmenší před poledním spaním po obědě. Odpoledne kolem 2, 3 začínají porady pro starší děti, souteze, je tam i pořád o nových hrách ale to ruším běží o víkendu. Mají i maatershef pro děti nebo péče celá země pro děti líbí se mi ty porady typu operace jau kdy reálně dětem ukazují různé zajímavé případy z pohotovosti. Já jsem si tefy fakt žádné propagace eoke nevšimla jak říká rwot jestli tam něco proběhlo byl to ohedinely pořad. Já narozdil od něj to Decko mám zapnuté jako kulisu když přijde malá z družiny. Večer kouká na večerníček, čtení do ouška a když jdou ovečky spát jde taky spát je to naprosto ideální ovečky jsou spát bez debat jde spát taky už má vycistrne zuby vykoupaná v 8 zalehne a v 8 10 až v 8 15 spí. Ideální.
Narozdil od koukání na youtube na o instagram na rychlá videa nebo i dlouhá kdy youteri používají sprostá slova naprosto bez skrupuli žou manipuluji děti ale to Rwotovi nevadí to je naprosto dle něj asi bezpečné děcko pěkně zrušit a ať se děti koukají na internet když na to přijde tu půl hodinku až hodinku denně max. Tam najdou jisté v 7 letech vše bez manipulace indoktrinizace a lži.
@ludmilaadamkova píše: Více
Koukám, že jsem asi dělal něco špatně, když u nás v podstatě skoro televize neběžela a zastávám to, že dětem má člověk raději věnovat svůj čas, než je odkládat k televizi. My a naše okolí jsme četli knížky, hráli si s dětmi, jezdili po výletech a vždy mi přišlo strašné, když jsme přišli někam na návštěvu a tam se televize ráno zapla a běžela až do večera, než se šlo spát. Takže pro mě to není otázka, jestli pustit Déčko, nebo youtube, ale spíš proč je ta obrazovka pro dítě tak důležitá. Navíc youtube nikdo nemusí povinně platit, ani ho využívat, zatímco Dčko si musí povinně platit dnes i ten, kdo televizi vůbec nemá a v životě ten kanál neviděl.
o mé dceři vůbec nevíš nevíš co děláme ale vfakt teď v zimě po škole nejedeme na výlet samozřejmostí je četba už jen proto že trénuje její plynulost v první třídě. ještě jednou píšu o půl hodině až hodině max jestli tvůj den má pul hodiny až hodinu max. Podsouváš mi něco co jsem nenapsala. Takže nemá smysl se o tom bavit.
Kolik dnů jsi odpracoval s nemocným dítětem na HO? ![]()
@Liberalissima píše: Více
Budeš se divit, ale docela dost, protože na rozdíl od bývalé ženy já si mohl udělat pracovní volno kdykoliv ![]()
A u toho jsi se stoprocentně doma věnoval dětem každou minutu?
@Anna766 píše: Více
Samozřejmě, byl jsem přeci nejlepší rodič na světě
Tak když jsem potřeboval čas, tak fungovalo docela dobře rozdělat nějakou zábavu, kde mohlo být dítě chvíli samostatné. Jinak se mi docela dařilo zapojovat dítě, když bylo třeba, i do svých pracovních činností a udělat z toho vlastně takovou společnou hru. Sice trvalo vše několikrát déle, ale společný čas s dítětem za to stojí a zpětně jsem za to rád:)
Já to taky u děti takhle měla. Ale u domácich činností. U práce HO to je jak? Sama nemám možnost to posoudit. Já bych hostům těžko doma uvařila
.
To se nemusiš soustředit u práce? Věnovat se klientům napřiklad? To není hejt, ptám se doopravdy.
Já mám zkušenost jen online lekce a přednášky a to musim být v klidu, sluchatka na ušich a nechci být nikým rušena.