Poplatky české televize

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
75470
26.1.26 14:39
@Anna766 píše: Více

Já jsem si zrušila spotify premium, protože jsem zjistila, že při přejezdech stejně radši poslouchám buď Rádio Beat (muzika), nebo Český rozhlas (mixík), nebo Český rozhlas plus (informace).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38773
26.1.26 14:41
@sirikit píše: Více

Tak na divadlo to kdysi zvladli taky, ze.

Uz vidim ty titulky v zahranicnich mediich. Cesi se poskladali na provoz verejnopravni televize. :mrgreen: Zas akorat ostuda soucasne vlady. Ti uz jsou stejne mezinarodne za klauny, tak budou vic. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
26.1.26 14:43
@Edna-Bedna píše: Více

Představ si ty jiné titulky: Češi už nechtějí platit za jednostranné a nevyvážené zpravodajství. Ostuda vlády minulé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75470
26.1.26 14:45
@884135 píše: Více

Naprosto souhlasím, ale myslíš, že by byla ochotna jejich působení na Blízkém východě platit co já vím, Nova?
Kvalitní zpravodajství je prostě drahá sranda, a já si odmítám dělat názor na veřejné dění jenom ze socek a zpráv na Seznamu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
26.1.26 14:46

Sputnik.ru tohle jistě otiskne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38773
26.1.26 14:51

Jj, Lavrov tomu urcite zatleska a v Gazete to bude zprava dne. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7888
26.1.26 14:53
@sirikit píše: Více

Fakt ne, mám sice velikou obrazovku přes kus zdi, ale nejde na ní běžná televize ani naladit. Slouží jen jako monitor pro youtube :) A ani to na ní moc neběží, max párkrát do měsíce, prostě mě moc na sezení před „televizí“ neužije.
Jinak souhlasím se vším, cos napsala. Kdybych na ČT koukal, tak bych klidně dobrovolně platil poplatky. Vadí mi jen ta povinnost platit něco, co nechci a ještě když to někdo okecává vylhanými nesmysly. To bych spíš zkousnul, kdyby se prostě řeklo, že je to povinné a tečka, než poslouchat, jak je ČT nezávislá a jak je to nenahraditelný zdroj infromací v případě katastrofy.
V diskusi o ukrajině jsem sledoval výkřiky, kolik se už vybralo na ty generátory pro Ukrajinu a že z toho „dezolátům“ rupne cévka. To mi přišlo úsměvné, protože ti „dezoláti“ přeci celou dobu o tomto mluví - pokud někdo chce někoho sponzorovat, ať přispěje ze svého a je vše naprosto v pořádku. Jen není důvod, proč by se na Ukrajinu mělo sypat ze státního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2283
26.1.26 14:54

Co budou maminy dělat až jim zruší déčko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
26.1.26 14:56

Spoustě lidem ani nedochází, co ČT všechno pokrývá, každý den zprávy ve znakovém jazyce, to platí i pro pohádku, kdo třeba tohle nahradí? Vzdělávací pořady na déčku, paralympiáda, tisíc a jeden dokument o nedostupnosti péče, domácím násilí, pěstounství, hydepark a tak by se dalo pokračovat…
Pokud by se povinné poplatky zrušily, platila bych dobrovolně i vyšší částku, ivysílání a irozhlas hojně využívám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7888
26.1.26 15:04
@monty.python píše: Více

Myslíš pořady pro děti na Déčku, kde se princ zamiluje do prince? To nevidím jako nenahraditelné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
26.1.26 15:06
@ludmilaadamkova píše: Více

budou se koukat na péčko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40991
26.1.26 15:06
@rmot píše: Více

to jediné sis z jejího příspěvku vzal? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
26.1.26 15:08

Výstižná ukázka demagogie, protože na déčku neběží nic jiného než pohádky, gratuluji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7888
26.1.26 15:14
@monty.python píše: Více

Déčko už jsem neviděl hoodně let a co si tak pamatuji, tak tam běžely pohádky. Nevím, co je v tom za demagogii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148238
26.1.26 15:16

Budeš se divit ale cévky rupají ve velkém. Jdi se podivat na FB. Můžou se zbláznit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák