Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Veveří píše: Více
mě hodně vadí ty obsahy zpráv - 99% jen negativní, to nejhorší ze světa atd., na to mi ČT přijde krapet lepší…lae já má stejně nejraději buď dokumenty, nebo normální seriály a filmy…už mám občas problém těm zprávám věřit, resp.ten výběr mi přijde občas dost účelový…
@rmot píše: Více
Tak s ohledem na to, že z něčeho teď píšeš tyhle příspěvky, tak zcela jistě máš zařízení, který splňuje možnost sledování tv. Já to beru jako důležitou věc mít nezávislá veřejnoprávní média, která nejsou poplatná politické reprezentaci. Stačí se podívat, co se stalo na Slovensku a vidíme odstrašující příklad, jak bychom neměli dopadnout.
Už teď spousta lidí není schopná odhalit AI obsah a důvěřují totálním hovadinám, tak je podstatné mít médium, které je nezávislé a sděluje pravdu. Ale chápu, že dezolátům a konzumentům obsahu z Ruska apod. se tohle těžko vysvětluje, protože ve své inteligenci mají pocit, jak odhalili celosvětový komplot a oni jsou ti jediní, kteří prohlédli a my, co veřejnoprávním médiím důvěřujeme, jsme jen slepé a hluché ovce…
@Lucy75 píše: Více
Já to nechápu, jak tohle můžete napsat - tahle vláda, že by zlepšila ekonomiku? Však už jen od začátku ukázala, že nás zase žene do pr*ele, ze které ji bude muset vytahovat jiná vláda, která bude rozpočtově odpovědná a tím pádem u jednodušších lidí dost nepopulární, protože nebude sypat každýmu peníze. Už teď vláda dokazuje, že zvýší schodech státního rozpočtu, s bydlením pochopitelně neudělá nic. A ještě z nich padaj takový moudra, že se stydím, kdykoli někdo otevře pusu (ať už Babiš s globusem nebo Macinka).
@zpevanda taky je mi teď denně stydno. Máme vládu, na kterou nelze dělat parodie. Díky bohu za prezidenta
@Kfětoslava píše: Více
neee, vubec se nedají dělat
parodií na Babišův globus jsem viděla asi 10…ale on sám je parodie, tak to není nutný ani zvyšovat
@Kfětoslava píše: Více
Spis pouzit Savo nebo nasadit alobalovy cepice, na to jsou zvykli.
![]()
@zpevanda Tak ještě potřetí…Radu ČT, nejvyšší řídící orgán, nevolí napřímo lid, ale volí ho Parlament ČR, tedy politici, kteří jsou zrovna u vesla. K úplné obměně členů Rady došlo v roce 2023 za Fialy, k další úplné obměně dojde v roce 2028 (radní se mění průběžně). O jaké nezávislosti tady mluvíš, když už teď o ČT rozhodují lidé jmenovaní politiky? Pokud věříš na to, že ČT je nezávislé médium, tak jsi opravdu naivní. Nyní nad provozem ČT bude aspoň dohlížet Národní kontrolní úřad.
Ano, Pavlína Wolfová je opravdu profesionálka. Je nejlepší. Špatná ovšem v přredvolebních debatách nebyla ani Markéta Fialová.
Nejvyšší kontrolní úřad, ale to je jen kosmetická poznámka
@rmot píše: Více
Rozhlas je přežitek minulého století. Poslouchá ho jen pár důchodců a možná i nějaký řidič v autě, ale ten raději volí nějakou soukromou stanici než zrovna ČRo. Ten by potřeboval hodně osekat. Televize ho následuje, mladí si ji již ani nepořizují a pokud, tak také hodně lidí spíš sleduje soukromé stanice a zpravodajství raději na Primě, než na tendenční ČT. Právě to ubývání koncesionářů vlastnící přístroje, třeba vymíráním důchodců, jim ubývaly silně koncesionářské poplatky. Proto zavedla minulá vláda povinné výpalné skoro pro všechny, i firmy, které ani žádný přístroj nevlastní a dělají práci, kde by neměly ani šanci se na televizi dívat.
@zpevanda píše: Více
A co ta Fialova rekordní sekera 1,2 bilionu Kč? Zameteme pod koberec, zapomeneme jako na všechny aféry, že…