Poplatky české televize

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7854
26.1.26 16:17
@monty.python píše: Více

Pro mě to je další z ukázek toho, že ČT prostě jede svůj aktivismus a kašle na to, že by měla být nejen politicky neutrální. To na tom vidím jako podstatnou myšlenku. Proto to zmiňuju v debatě o smysluplnosti poplatků ČT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5613
26.1.26 16:28
@mado píše: Více

A co to má společného s tím, že tam moderátorovi tečou nervy? Má se ovládat a byt profík. Divák absolutně nemá poznat, koho má moderátor rád a koho ne (a to nejsem Okamurův fanda). Moderátor má být jak stroj - bezemoční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2280
26.1.26 16:33
@884135 píše: Více

To bylo vtipný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12882
26.1.26 16:33
@sirikit píše: Více

No hele nevím, za mě se furt docela překonávaj :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
26.1.26 16:35
@Veveří píše: Více

Přesně řečeno!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
26.1.26 16:42
@sirikit píše: Více

hele, on tam Hřib, Pivoňka Vaňková, Richterová taky sedí v každém druhém pořadu. To je jasné, všechny strany a hnutí vysílají do diskusí svá bojová plemena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12882
26.1.26 16:44
@rmot píše: Více

První pusa běžně padne ve školce. Za mě úplně v pořádku, že klučina, který jí chce vlepit spolužákovi místo spolužačce vidí, že není na světě takový jediný.

Plus narozdíl od dřívějších dob je i větší důraz na to, že tu pusu dáme jen tomu, kdo jí od nás chce. A to je taky MOC dobře.

My doma vedeme ke konsentu odmala (hrajeme si tak, aby se to líbilo všem) a knihu princ a princ máme v knihovně taky ;)
Stejně jako knížky s různě barevnými lidmi nebo dětmi na vozíku. I díky tomu dcera neměla problém, když ve školce narazila na spolužáka s pohybovými pomůckami. Prostě život je pestrý, a děti máme připravovat na reálný život v reálném světě, ne na konzervativní utopii pohlednic z padesátých let v USA 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7854
26.1.26 16:51
@Liberalissima píše: Více

Uznávám, že to může pomoct dětem, které jsou homosexuální a snáze v sobě zpracují, co se s nimi děje. Ale stále jsou v drtivé převaze heterosexuální děti a těm to podle mě akorát tak udělá bordel v hlavičkách v době, kdy se formují. On ten nárůst heterosexuálních puberťáků, kteří si ale dlouho nejsou jistí, jak na tom jejich sexualita vlastně je, nebude náhodou, když se na ně v dnešní době valí zleva/zprava, že vlastně homosexuálové za chvíli převálcují počtem heterosexuály :) Stačí si pustit netflix, tam snad nenajdeš film, kde by povinně nebyl homo pár a černoši, i kdyby to absolutně nezapadalo do děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
26.1.26 16:55

jak to chlape děláš, že s tebou skoro pokaždé souhlasím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7854
26.1.26 16:58

Snažím se tě nenápadně sbalit, tak se pokouším o zrcadlení myšlenek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
26.1.26 17:08

no abys nebyl zklamanej :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7854
26.1.26 17:12

Tady jsme všichni virtuální, tak mohu nechávat pracovat fantazii :) A těch pár uživatelek, u kterých vím, jak doopravdy vypadají, tak zatím nikdy nenastalo zklamání. Dá se říct, že samé kočky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2280
26.1.26 17:17

Mám 7 lete dítě konzumu je decko od malička a jediné co jí to naučilo že se zajímá o tělo protozd tam je operace jau a byl jednou jeden život. Taky jsme museli na Ganlbinin domeček do kina a taky že existují uchylaci a nemá se bavit s cizima lidma.

Fakt nevím co si představuješ co tam mezi za porady. V 7 hodin normální vecernicek stejný jako za nás často pak těmi do ouška a pak animace s ovečka a. Odpoledne až kvíz pro deti. Žádné febilni reklamy pořád lepsi asi o tisíc procent než youtube.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38743
26.1.26 17:23
@monty.python píše: Více

Ted maji dobry porad s pripravou na prijimacky na stredni. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
26.1.26 17:26