poprvé

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
300
6.8.07 11:42

Krásné pondělí sluníčka!!!
Je mi dobře,břicho trochu bolí ale to už bolelo vlastně od vysátí vajíček.Jinak mi je celkem dobře.
Miláčkové taky se Vám to blíží,kéž by Vám to vyšlo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To čekání je hrozné a to je teprve první den.
Jenže mi jsme holky šikovné a vydržíme to :P :P :P :P :P :P :P :P
Jak se má asi Peta? Snad dá vědět a je v pořádku!!!!
Delfínku vítám Tě!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
6.8.07 13:33

Ahoj Holky,

Weerko,

držím palce, určitě to vyšlo! Hlavu vzhůru! Co ti doktor řekl, že musíš odpočívat? Mě řekl, že hormony zhuštují krev, a proto je prý třeba se trošku hýbat jinak prý hrozí problémy s oběhem krve…

A do kdy máš vlastně čekat! Hodně štěstí!!

Morgano, no já nevím jestli začátkem zaří ale v září na stopro.

Jo ty inseminace byly fakt naprd..nevím, proč nás tam posílal, když to pořád nevycházelo, měli jsme tam jít pošesté, ale to už jsem psychicky fakt nevydržela!

mějte se,

Delfínek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
6.8.07 14:02

Delfínku mám mít tak tři dny klidový režim,nemusím vyloženě ležet ale nic těžkého nedělat.Ted musím čekat už jen třináct dní a pak bud příjde mrcha nebo si budu dělat testík.
S těma inseminacema to je fakt síla,to by Vás mohl dr.na ně posílat do nekonečna.Dobře jste udělali,že jste to už odmítli.To se asi vážně nedá vydržet.
 Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
6.8.07 14:21

Ahoj kočky,
makám, až se ze mě kouří! :x A zrovna je venku tak krásný počasíčko, to je teda situace :lol: Weeru, jen pěkně odpočívej a nech se obskakovat miláčkem! Kdo ví, kdy se ti to zase poštěstí :D Tak za 14 dní //? už se těšim, bude oslava :-) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
6.8.07 14:25

Cau holky,

držím vám palce, dejte když tak vědět, určitě to bude pozitivní, a to mě jen rozveselí, a dodá naději..hold jsem sobec :) radši čtu ty veselé než ty smutné noviny, to mě víc pomáhá!!! :D
Ne, vážně, určitě to dobře dopadne, a co víte, třebas budete mít dvojčata a pak už budete mít nadosmrti postaráno!! Jedině teda, že někdo zvás by byl tak :,-(o maso, že by chtěl ještě 3 nebo 4 nebo 5té dítě! :) Tim se nechci doknout nikoho, kde je teda má…

čaute, jdu se vrhnout na utírání prachu!

Delfín

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
6.8.07 23:38

Omlouvám se, že vám sem nakukuju, jen jsem chtěla pozdravit Delfínka a zeptat se : jak je a jak se vám vyvíjí plány na podzim? Je ti už líp a vytříbilo se to? I s tchýňkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
7.8.07 07:41

Cau Janine!!

Dík že jsi mi napsala!!!

Jo, prázdniny byly supr, fakt jsem si to užila..byli jsme u našich a pak jsme jeli s dvěma kamarádama do Itálie za kamarádem mého muže, no a pak jsme jeli k nám do Fr i s těma kamarádama, kteří pak u nás byli ještě týden..bylo to supr! Pořád pěkné počasí. Tedkom už chodím druhý týden do práce,počasí se už pokazilo, ale to je mi jedno, spíš tím líp, když jsem v práci! Ale příští týden má přijet mamka, tak se už moc těším, vlastně tuhle sobotu.
No s tchýní je to tak akorát, dala mi pokoj s těma kecama, dokonce nás pozvala jednou na oběd a neměla žádné řeči…tak se to snad na chvíli uklidní..
Jinak jsme dělali nějaké testy, a tedkom budu mít mencky a musím ještě na krev. A pak ten další cyklus už najedem na to IVF. Strašně moc se těším, jak to dopadne!! Dala jsem si ode všeho pohov a fakt mě to prospělo.

A jak ty?

čauky a měj se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
7.8.07 08:37

Ahoj Delfínku, tak to jsem ráda, že už je to klidnější. Já teď mám 2. půlku dovči, ale jsme doma, dáváme si relax a vyjíždíme po výletech. Jinak s tchánovcema je to zhruba nastejno, ale tím, že je moc nevídáme, tak to jde :roll: Jinak se furt snažíme, teď to byl rok a zatím mám jen homeo léčbu, pokud nic, tak bysme šli na vyšetření, ale tiše doufám, že to nebude až tak zlý, protože hormonální léčbu nevím, jestli bych „akceptovala“ Měj se pěkně, opatruj se a užij si to s maminkou :wink: Jo a na IVF mi dej vědět, palce u nás drží celá rodina a ještě můžu přesvědčit bratrovo pejsky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
7.8.07 20:30

Cau Janine,

no dneska úplný zvrat! Tchýně si u mě vylévala srdce, úplně jsem z toho v šoku, jaká je hodná!!

Nejvíc mě štve, že na mě něco leze, to je hnus…zrovna když má přijet mamka, no musím se uzdravit…

Jo, dík moc, to bylo pěkné s tím držením palců! I s těmi psy!! Já mám ve zvířata důveru, a nejím je!! Až teda na vajíčka a občas nějakou tu šunku..

Taky ti držím palce, at to vyjde!! Jinak samo, dám ti vědět, zatím teda nic moc, jen čekám na to září!

Ahoj,

Delfínek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
19.8.07 14:57

Ahoj holky,
omlouvám se, že jsem se neozvala.V práci byl fofr a chystáme se na dovolenou. :lol: Tak jen krátce - před týdnem jsme byli na prvním ultrazvuku ( zatím vše OK) a JSOU TAM 2!!!! Tak doufám. že se udrží.Už je mi blbě… no,ale dá se to. Weerce držím pěsti AŤ MÁ ŠTĚSTÍ!!!! :lol: :lol: :wink: Jinam všem ostatním taky a HLAVNĚ VYDRŽET - JEDNOU TO MUSÍ PŘIJÍT !!! :wink: :D V září AHOJ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
19.8.07 19:29

Petásku držím moc palce at jste v pořádku a at se mimískum u Tebe moc líbí!!!!!!!! Jsi zlatíčko že jsi dala o sobě vědět. Tak krásnou dovolenou a zase se ukaž.Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
2.10.07 20:07

Ahoj holky,
jsem tu po dlouuuuhé odmlce.
Už kroutím 15-tý týden těhot. HURÁ !!! :lol: V 10-tém týdnu po IVF nám řekli, že jedno mimčo se zastavilo. :cry: Vzali mi krev a zjistili,že mám trombot.genet.vadu a musím si píchat Fraxiparine denně do břicha.
Ale druhé mimčo je ZATÍM OK!!! :wink:
A co vy??? Kam jste se poděly???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
2.10.07 20:11

ahoj Petasku, tak to je mi líto, ale aspon, že jeden pumprdlík se drží. já byla na prvním ultrazvuku a jsou tam zatím dvě, tak se uvidí, jak to dopadne. mám hodně zvětšený vaječníky, tak musím pít a pít....... Jinak, jak se cítíš? Weerka už tady dlouho nebyla, tak snad se tady ještě někdy objeví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
3.10.07 10:48

Ahojky sluníčka,
jsem tady,měla jsem problém s PC.
Petulko to je prostě paráda :-)
držím palečky ať je už vše v pořádku a ať se miminku daří!!!!!
Dej zase o sobě vědět.
Já jsem na tom pořád stejně,nic se neděje.Ale snad se to někdy změní.Koukám že má Morganka krásný obrázek s //.
Ježiš to je skvělý.Mám z Vás holčenky velikou radost.Držte se!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
18.10.07 10:46

Ahoj holky,
zase se hlásím … je mi po Vás trošku smutno!
Morganko - kdy máš termín …GRATUJUJI :lol:
Weerko - jak jsi na tom ty??? Snažíte se dál???
Sorry, ale vypadla jsem z přehledu. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital