Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@opozice jsem zmatena jak vcela
tak jestli to u zakladatelky vypada, jak to popisujes ty… Tak asi radu nemam… Ocividne se zakladatelka neciti ve vztahu dobre a asi je tam jiny problem…
@Maria37 píše:
@opozice jsem zmatena jak vcelatak jestli to u zakladatelky vypada, jak to popisujes ty… Tak asi radu nemam… Ocividne se zakladatelka neciti ve vztahu dobre a asi je tam jiny problem…
je třeba pracovat s fakty a ne s dohady. Víš, jak to tu chodí. Na počátku diskuze se zakladatel řízne do prstu a za dvacet stránek už mu chybí ruka.
![]()
@wildcherry píše:
La pardona je dobry
jo v reále jsem to už slyšel. ![]()
@opozice píše:
je třeba pracovat s fakty a ne s dohady. Víš, jak to tu chodí. Na počátku diskuze se zakladatel řízne do prstu a za dvacet stránek už mu chybí ruka.![]()
Jako chlap můžu říct, že asi skoro každej se podívá a skoro každej bude mít nějakou fantazii.
@neznamnick píše:
Jako chlap můžu říct, že asi skoro každej se podívá a skoro každej bude mít nějakou fantazii.
Jako zenska muzu rict, ze asi skoro kazda se podiva a skoro kazda bude mit nejakou fantazii
![]()
@Hanka1 píše:
Jako zenska muzu rict, ze asi skoro kazda se podiva a skoro kazda bude mit nejakou fantazii![]()
![]()
Tak, problém vyřešen, můžete tuto diskusi zamknout.
@neznamnick píše:
Tak, problém vyřešen, můžete tuto diskusi zamknout.
Hele blbost, ale tuhle se mi zdalo, ze jsem byla v autoservisu a balil me sef a byl to herec Michal Isteník (Eda z DyckyMost), rano jsme se u snidane s muzem pekne nachechtali, kdyz jsem mu ten sen popisovala…
Auto totiž jsem ten den objednávala na garancku
![]()
Ne opozice neni zakladatelka a krom toho je to muž