Pořád stejný problém

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.5.13 00:58

Před 15 minutama jsem ti napsala 4 varianty, co s tím.

• Citovat
  • Upravit
2816
10.5.13 03:15

No a co jednou za čas tolerovat že si tu hubu ožere )jemu bude blbě) nevolat mu - psalas že už to ho startuje (chápu že mu musíš říct svoje) a až přijd dom, spát nebo to aspoň dělat. Když mu nedáš důvod tak se nevzteká ne? ;)
A počkat si druhý den kdy je mu blbě a vysmát se mu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
10.5.13 06:20

Moje zkusenost je, ze sam se nezmeni- tohle je klasika- opije se, pak slibuje…i pri domacim nasili chlap slibuje, ze uz zenu neuhodi- myslis, ze to vydrzi?? a je mozne, ze se to bude stupnovat… tak s nim udelej dohodu, ze kdyz jde pit, at nechodi ten vecer domu a vyspi se u toho s kym pil, ci at si najde spani jinde…proste, ze ho neches doma opileho videt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
10.5.13 06:35

Nepustila bych ho domů když přijde opilý a pokud by dělal bordel, tak zavolat policii, ať si spí kde chce, když je agresivní a nebo ať nepije když to neumí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.13 06:50

Ahojky, bohuzel ver ze se to nezmeni :( ja se. presne s takovym chlapem rozesla pred 4 lety.. byl teda uzasny, pracovity, hodny, chapavy, fakt chlap, kteryho by chtela kazda zena.. ovsem, jak zacal pit, staval se z neho jiny clovek.. jo kdyz si dal 4 piva, tak dobre, ale jak prebral, tak to byla sila :( nejdriv to zacalo urazkama, pokracovalo vysmivanim, dokonce i takovyma vecma, ze stal v kuchyni a mluvil sam se sebou, ale brutalnim zpusobem.. pak prisla facka, druha, pak vykopl dvere, drzel je nademnou, ze mi je omlati o hlavu, nastesti mi nic neudelal a vtom okamziku mi doslo, ze je cas odejit…
milionkrat jsem ho prosila, aby prestal pit, milionkrat mi slibil, ze prestane.. vedel jak se chova, nekolikrat jsem ho natocila na mobil, protoze on si nic nikdy nepamatoval :/ tady ty vylevy se staly tak 2-3 x rocne… nevim, jestli ted pije nebo ne, kazdopadne jeho sestra mi nedavno rikala, ze jsem mu s tim mym odchodem dala lekci, dokonce vim, ze asi poslednich 5 mesicu naseho vztahu dochazel k psychologovi (abych to nevedela), to jsem mu taky „porucila“ ja, toho pschologa, protoze mi prislo, ze ma nejaky problem, ktery se spousti tim alkoholem.. no, abych to zakoncila, nikdy.jsem ve svem zivote nepotkala zadneho takoveho cloveka, ktery by mel po poziti alkoholu uplne jinou tvar…i presto, ze jinak byl zlaty clovek, jsem rada, ze jsem pryc,.. a tobe radim to same, nebo opravdu zatlacit a dotahnout za vlasy k psychologovi, ale tak, aby tam chtel chodit, a pracoval na sobe.. protoze jinak te teda lituju, uprimne :(
 Jana

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.5.13 06:52

Pokud se s nim nechceš rozejít, tak ho donuť, ať nepije, nebo když už pije, ať nechodí domů.. Mám to tak s přítelem, pije 3× do roka a pak spí u kámoše nebo na hotelu :mrgreen: má blbou opici, ale takhle to prostě funguje, domů už přijde v pohodě a já nemám nervy, s čím zase přijde. :palec: Fakt to funguje. Mmchdm, dřív chlastal co týden, co jsme spolu, tak 3, max 4 akce do roka.

• Citovat
  • Upravit
1767
10.5.13 06:54

Tak ja nevim, to ze se opije jednou za x mesicu mi neprijde neprekonatelny problem, kor kdyz rikas, ze se milujete a ze rozejit se nechces… V tom pripade si rekni, ze ta jedna noc/den stoji za to vydrzet.. Jak radi holky, v zadem pripade bych mu nevolala a neprovokovala do hadky, kdyz je na ne v tom stavu pripraveny. Kdyz to zlehcim - chlapi maji daleko horsi „konicky“… A pokud ma ty opice zly, tak at to skutecne vyspi jinde (pokud pak nebudes mit problem ty s duverou)
Jinak si myslim, ze nevis, co je cholerik…ten by te neposilal nekam pouze v opilosti jednou za kvartal..vztekly by byl daleko casteji a hlavne i za strizliva… A dalsi vec, pises, ze chodivas ven s prateli (jemu to vycitas), vis ze se kolem tebe motaji chlapi (ale pises, ze je to „jeho blbej problem“). Tak to na me trochu pusobi, ze nakonec je uplne vsechno jen jeho velkej blbej problem a ze ty vlastne jen trpis s malym doma…
Mozna je cast problemu uz jen v tom, ze to takto vnimas a citis se neustale ublizene.. Podle me bys to mela zacit brat jako spolecny problem a nechtit zmenu pouze od nej, ale pracovat na vztauhu spolecne.., ale neznam vas a rozhodne nemuzu soudit, co by bylo nejvhodnejsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
10.5.13 07:24

Nechceš rozchod? Chápu, ale v tom případě si prostě na to budeš muset zvyknout. Těžko ho budeš držet doma pod zámkem, aby nepil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7006
10.5.13 07:29
@zakladatelka píše:
@Kubula.K
mas pravdu, ale jak tedy nastolit ty nasledky???
On vse vi, a presto se to stane
Vis co, takovy to, ze ejstli rekne, ze mam jit do prd.ele, tak pujdu a adio..to se rikat muze, ale hur deje..to jsou keci do vetru..
Uz i tak to u nas bylo, ja se sbalila a sla..ale bohuzel dlouho ten pomyslny rozchod nevydrzel..snazil se jak mohl, abych byla zpet..vse super..Ale vzdy opet zase posere..

Dyť to píšu - pošleš mě ještě jednou do p. rdele a já tam půjdu a zůstanu. Musela bys mu to říct naprosto přesvědčivě a sama o tom být taky naprosto přesvědčená - a pokud by to udělal, tak fakt jít a nevrátit se. A možná je nějaká pidišance, že mu dojde, že to fakt myslíš vážně a vzpamatuje se.

Myslím, že se musíš rozhodnout, jestli to fakt nechceš dál snášet, nebo jestli to přece jen skousneš. A zdá se mi, že zatím rozhodnutá nejsi. Tím myslím, že vlastně pořád doufáš v nějaký hezký řešení typu uvědomí si, co dělá, a přestane.. no, po zkušenostech, proč myslíš, že je vůbec nějaká šance?

Kdysi mi psycholožka řekla něco ve smyslu „dělej, co funguje, a nedělej, co nefunguje“. Takže bych to ráda poslala dál - nedělej, co nefunguje (tj. to, cos dělala doteď). Možnejch řešení se ti tu sešlo poměrně dost - můžeš si vybrat. Anebo samozřejmě můžeš dělat do, co doteď, a pak to bude pokračovat jako doteď. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
10.5.13 08:06
@Anonymní píše:
Holky, potřebuji poradit, co udělat s mojí neustále se opakující situací.
Prosím, dopředu říkám, neradit rozchod - jak tu čtu skoro pořád- na to umím přijít sama a beru to v potaz jako krajní řešení…Já chci najít řešení a jak předejít neustále se opakující situaci, protože na to naopak přijít neumím..:-(Můj partner-ůplně nejlepší, nejzlatější, co jsem kdy měla..Rozumíme si, milujeme se, hodíme se k sobě..Do doby než přijde konflikt. A tzn. opije se a umí bejt pěkně děsnej..Vždy to má souvislost s žárlivostí, vztekem..
Když se z toho vyspí, uvědomí si, co zase provedl..Omluvy, přemlouvání, uznání viny..Ví, že to nesnáším, tvrzení, že se bude snažit, že se to už nestane, že mě miluje, že v tu chvíli vubec nevi, co dělá. A já sice vím, že to myslí v tu chvíly vazne..ALE vzdy se to zvrtne
Z čehož plyne, že se už nesmí takhle opít a bude vše ok - jeho tvrzení..
Jenže vydrží to řádově měsíce a vždy se nějaká scénka objeví..
Je cholerik, což se samozřejmě stupnuje s alkoholem..ví to o sobě, je schopný se priznat, je schopný s tím neco udelat, ale vzdy to nevyjde a vzdy se to opakuje.
Vzdy mi to umí krasne „vynahradit“, ano mame se pak treba dobre..ja uz si rikam, ze je to v pohode a pak jak blesk z cistyho nebe opet tahle situace..
Napr. vcera, prijede z práce mírně opily, neprijde rict ani ahoj, nic, nestavi se doma a jde rovnou s tim klukem, co s nim prijel opet pit.Uz to me hodne vadi..Tam se dorazi, protoze pit proste neumi..Druhý den mu je samozrejme silene blbe, zvraci atd..Tudiz nepouzitelny..Vi to, presto to udela…Ale hlavni problem je ten, ze v tu chvily kdykoliv dojde k rozhovoru u nas, vetsinou uz po telefonu, dopada to takhle spatne, hádka, jeho zvysovani hlasu, jeho "Tak jdi do pr. d.ele " - coz pry samozrejme nemylel vazne a v tom stavu nevi, co dela..
Takze, tvrdí, uz se to nebude opakovat, nejakou chvili to vydrzi, ale vzdy dopadne stejne..
Neminim si na to zvykat, nechci, aby se to stavalo a přesto chci byt s timhle partnerem, ktery je jinak normalni..
takze co udelat pro to, aby s to UZ KONECNE opravdu nestavalo???

muj pritel byl to same, kdyz se neopil - cholerik, zarlivej, byl schopnej me probudit uprostred noci a vyfiknout mi zarlivou scenu jak z filmu.Dala jsem mu nuz na krk - bud ja, nebo chlast.Uz je tomu skoro 10 let co se neopil (obcas si dame pivo po obede, nebo sklenku vina vecer, ale jinak ne), jasne, ze se obcas hadame, ale kvuli blbostem.Bez toho chlastu je to lepsi, takze za me- prestat chlastat, nebo o me prijdes- nerikam nepit vubec, ale dat si limit (2 piva, 2 sklenky vina) vic proste ne a staci jednou za cas. Bez chlastu se da taky zit. Ja nabidla, ze prestanu kourit, kdyz prestane pit, ale nechtel abych se menila ja, kdyz chyba byla v nem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
10.5.13 08:10

Jeee nechodis s mym byvalym? :-D sam musi prestat pit, jiny predejiti tomu nevidim. ja kdyz jsem se s nim kvuli tomu rozesla, tak mi brecel, ze jsem mu to mela zakazat :-D predstava mit s nim napriklad dite? fuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
10.5.13 08:11

Sestra ma doma to same, ikdyz ne vzdy je svagr agresivni ba naopak prileze a chce si ve 3 rano hrat na milujiciho tatinka, takze leze malemu do postele :roll: rano se omlouva a snazi, segra nasrana, syn taky, protoze ZASE s nim tata nemuze jit plavat..odchod zvazuje uz 3 roky, ale prozatim je financne zavisla na nem.On je taky jinak milionovy chlap a super tata, ale neudrzi tu hranici, kdy je na case jit domu…a segru nebavi porad vymluvy, ze tatinek je nemocny, at mu neleze do pokoje..Nasili vuci ni nebo malemu neprobehlo nikdy, jinak neni co resit a odesla by okamzite. Takto ceka, az najde praci, aby tady slusne uzivila i maleho. A ja vim, ze segra tak nejak s tim odchodem pocita, protoze kvuli chlastu do nej huci uz 7 let..
No, zakladajici. Odejit nechces, chces radu..tady kazda rada draha a pokud, vsechny jsou jen takove chvilkove.Tvuj chlap musi proste prestat chlastat uplne anebo se ty s tim musis smirit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
10.5.13 08:17
@Kubula.K píše:
Dyť to píšu - pošleš mě ještě jednou do p. rdele a já tam půjdu a zůstanu. Musela bys mu to říct naprosto přesvědčivě a sama o tom být taky naprosto přesvědčená - a pokud by to udělal, tak fakt jít a nevrátit se. A možná je nějaká pidišance, že mu dojde, že to fakt myslíš vážně a vzpamatuje se.

Myslím, že se musíš rozhodnout, jestli to fakt nechceš dál snášet, nebo jestli to přece jen skousneš. A zdá se mi, že zatím rozhodnutá nejsi. Tím myslím, že vlastně pořád doufáš v nějaký hezký řešení typu uvědomí si, co dělá, a přestane.. no, po zkušenostech, proč myslíš, že je vůbec nějaká šance?

Kdysi mi psycholožka řekla něco ve smyslu „dělej, co funguje, a nedělej, co nefunguje“. Takže bych to ráda poslala dál - nedělej, co nefunguje (tj. to, cos dělala doteď). Možnejch řešení se ti tu sešlo poměrně dost - můžeš si vybrat. Anebo samozřejmě můžeš dělat do, co doteď, a pak to bude pokračovat jako doteď. :nevim:

Přesně tak.. a proč si vůbec myslíš, že kvůli to bě se ovládnout neumí a kvůli děcku se ovládne? :think: když sama píšeš, že „neví, co dělá“..

všichni agresoři to UMÍ své oběti vynahradit.. :idea: většina agresorů jsou „jinak úžasný chlapi“..

Pokud je ochoten chodit (ne jít) k psychologovi, pak má reálnou šanci být jednoho dne v pohodě.. jinak se připrav, že se to nezmění, naopak se to spíš může stupňovat.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.13 08:17

Přesně takhle se choval táta a můžu ti říct že jestli s tím pitím nepřestane, tak se to bude stupňovat! Tyhle chlapi v tom umí chodit a slibovat a slibovat… ale nakonec budeš nešťastná jen ty ;) Máma ho neustále omlouvala a nakonec jsme nešťastný všichni, kdyby ho tenkrát kopla do pr… mohli jsme být šťastnější :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.5.13 08:22

Omlouvám se za anonymitu, ale jistě pochopíte proč.
Vzhledem k tomu, že mám doma podobnýho chlapa, jen s tím rozdílem, že on si ani ten problém nepřipustí, vím, o čem mluvím.
Pokud je v jiných ohledech zlatej, tak je opravdu nejlepší s ním v daných chvílích nemluvit, odlifrovat ho do postele a neposlouchat. Moc dobře vím, jak je to těžký, u nás je tohle každej víkend a já už veškerou toleranci vzdávám. Upřímně ti řeknu, že ho nezměníš, nejde to. Chvilku bude sekat latinu, ale pak zase přijde ten problém. Tahle rada je tu proto, aby jsi z toho ty nezcvokla úplně. Pokud je vztah jinak 99% v pořádku, tak ho prostě v opicích ignoruj, neber vážně co říká, když bude na pivu, nevolej mu a ideálně v čase jeho návratu předstírej spánek. S ožralcem nemá cenu se bavit.
A ráno mu to dej pořádně sežrat. Máš „výhodu“, že s tím něco dělat chce. Ten můj nechce, nemíní, nevidí důvod, protože si toho 99% pak nepamatuje.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky